Pokud jste fanouškem Bellarke, vstupujete do této diskuze na vlastní riziko. Pokud chcete do této diskuze přispívat, vyjadřujte se prosím k daným tématům a vyvarujte se nenávistných a provokativních komentářů.
„Leanne Aguilera @leanneaguilera Your sneak peek is still coming #Clexa fans! Their sexually charged chemistry nearly broke our video system… #The100 #OhYeahItsTHATGood“
#100 Nina317: Podle mě je v tom víc, než nám zatím ukázali, nechce se mi věřit, že Lexa nabídne Clarke ať s ní jde do Polis a za chvíli otočí o 180 stupňů a zradí jí bez mrknutí oka (i když ten její pohled když Clarke zradila byl k nezaplacení :D) musí tam být někde zakopaný pes :D
#97 iks-dee: Ta chemie mezi Clarke a Lexou je neuvěřitelná. Souhlasím jen můžou vedle sebe stát a je to vidět. Nevím jak to ty dvě herečky dělají. Jelikož jsou obě australanky tak musí být velké kamarádky i v civilu. Což je jasný ale je až neuvěřitelný jak se tvůrcům podařilo do vkusu a dát ty dvě dohromady. To je opravdu trefa do černého.
#100 Nina317: Jo takhle, tak to jo. :D Já jsem si právě nebyla jistá, co myslíš. :D Ale tak jasný, chránila svoje lidi, to je i logický, léta jich tam stovky z nich umírali.
#96 fandapcd: Ne myslela som to tak, ze Lexu nezaujimali ludia od Clarke :D, ze ich tam nechala a odisla iba so svojimi ludmi :D a nech si to tam Clarke vybavi sama :D
#89 mastrx: Naprosto souhlasím. Ta chemie mezi Clarke a Lexou je šílená. Já snad nikdy neměla takový ship u kterého vyloženě sexuální napětí vyzařuje už jen když vedle sebe ty dvě stojí :D #81 Rinky: Taky si to myslím. Bellamy potřebuje nějakou oporu/podporu v lídrovství a tu našel v Clarke. On prostě lídsrovství nezvládá, proto se pravděpodobně spojí s Pikem.
#93 Nina317: Cože? :D Jak se Clarke zachovala ke svejm lidem? Jako myslíš, jak odešla, jo? Odešla proto, aby nemusela vidět jejich pohledy a obličeje (ve smyslu odsouzení), že by se na ní koukali jako na monstrum a připomínali by jí, co udělala. Nebo mluvíš o Lexe?. Jsem se trochu ztratila. :D #95 iks-dee: Amen. Přesně proto se rozdělili písečky, aby byl klid. :D Kurňa, já už si tu přijdu jak moderátor Clexa diskuze. :D:D:D:D
#94 Melothies: Tady asi někdo neumí rozeznávat diskuze :) Víš vy se tam taky bavíte o Clexe a chodíme tam snad vás nějak opruzovat? Já nechci nic vyvolávat ale tohle mi přijde směšný tu přijít a psát věci „Já nic nevidím mezi Lexou a Clarke ale za to Bellarke má chemii“ Od čeho ty Bellarke/Clexa diskuze po tom jsou?
#92 fandapcd: ! Tak si mohli podat ruky :D a ne aby tam Clarke klacala :D, ale pri konci druhej serii ju jej ludia nejako nezaujimali, ked odisla so svojimi :D Dufam, ze jej to Clarke pripomenie, ze ako sa zachovala k jej ludom :D Clarke mohla hrat dlhsie urazenu :D
Toto uz co je? :D Lexa chce aby Clarke pred nou poklakla a ona jej na to povie, ze nikdy a teraz vidim fotky ako pred nou klaci :D Clarke si teda ide za svojim :D Co jej slubila, ze ju vezmu medzi Grounders ked poklakne alebo co?:DD
#87 LCEM: Spíš se chtěla zase cejtit jako člověk a mít lidskej kontakt, ono po po těch třech měsících sama v lese, na útěku předevšema, to člověku lehce hrábne. #89 mastrx: Že jo?! :D Plus od 10 dílu je jasný (podle Jasona), že se Clarke do Hedy zabouchla. :D
Já si myslím že kdyby se mezi Bellamym a Clarke stalo něco víc už by spolu neměli zpolu tu jiskru něž jakou mají teď. Myslím že vážnější vztah mezi nimi by je zničil. Mě se líbí ten jejich bratrský vztah jako by měl druhou sestru. A to jim funguje. U Lexy to je jiný tam ta chemie je jiná a byla vidět od prvního momentu druhé řady kdy se na place Lexa objevila.
#87 LCEM: Strasne sa smejem :D Nevedela ako odist tak sa s nou vyspala :D Ja som to skor pochopila tak, ze Clarke si tri mesiace NETOTO :D a chybal jej ludsky dotyk :D a Niylah bola akurat po ruke a tiez mala na to chut :D
Vím, že Jason tou scénou mezi Clarke a Niylah chtěl ukázat že je bi. Ale na mě to působilo trochu jinak. Přišlo mi totiž, že se chce Clarke – Niylah odvděčit za to jak ji pomohla a taky nevěděla jak odejít, tak proto se sní vyspala a pak beze slova odešla. :-) Asi tak to na mě působilo.
#84 Melothies: Pro druhej ship tu je taky diskuze. :D Popravdě já nepotřebovala utvrzení od Jasona, že je Clarke Bi. On to hlavně udělal proto, že se všude automaticky předpokládá, že je každá postava hetero. Aneb nikdy nepředpokládej, že je někdo něčím nebo nákej. Pro větší upřesnění Clarke's bisexuality, byl právě flink s Niylah. Ale to by zas byla diskuze trochu o něčem jinym. :D
Ľudia onedlho má vyjsť CLEXA sneek peak :-)
„Leanne Aguilera @leanneaguilera Your sneak peek is still coming #Clexa fans! Their sexually charged chemistry nearly broke our video system… #The100 #OhYeahItsTHATGood“
#100 Nina317: Podle mě je v tom víc, než nám zatím ukázali, nechce se mi věřit, že Lexa nabídne Clarke ať s ní jde do Polis a za chvíli otočí o 180 stupňů a zradí jí bez mrknutí oka (i když ten její pohled když Clarke zradila byl k nezaplacení :D) musí tam být někde zakopaný pes :D
#105 LCEM#97 iks-dee: Ta chemie mezi Clarke a Lexou je neuvěřitelná. Souhlasím jen můžou vedle sebe stát a je to vidět. Nevím jak to ty dvě herečky dělají. Jelikož jsou obě australanky tak musí být velké kamarádky i v civilu. Což je jasný ale je až neuvěřitelný jak se tvůrcům podařilo do vkusu a dát ty dvě dohromady. To je opravdu trefa do černého.
#100 Nina317: Jo takhle, tak to jo. :D Já jsem si právě nebyla jistá, co myslíš. :D Ale tak jasný, chránila svoje lidi, to je i logický, léta jich tam stovky z nich umírali.
#96 fandapcd: Ne myslela som to tak, ze Lexu nezaujimali ludia od Clarke :D, ze ich tam nechala a odisla iba so svojimi ludmi :D a nech si to tam Clarke vybavi sama :D
#101 fandapcd #103 Rinky#98 iks-dee: Jsem si naběhla , co? :D Shit. :D Tak jo, vy sráči, nastane krutovláda. :D :D :D :D just kidding :D
#96 fandapcd: OK když už jsi to navrhla, tak tě jmenuji na správce/moderátora této diskuze :D :D
#99 fandapcd#89 mastrx: Naprosto souhlasím. Ta chemie mezi Clarke a Lexou je šílená. Já snad nikdy neměla takový ship u kterého vyloženě sexuální napětí vyzařuje už jen když vedle sebe ty dvě stojí :D
#102 mastrx#81 Rinky: Taky si to myslím. Bellamy potřebuje nějakou oporu/podporu v lídrovství a tu našel v Clarke. On prostě lídsrovství nezvládá, proto se pravděpodobně spojí s Pikem.
#93 Nina317: Cože? :D Jak se Clarke zachovala ke svejm lidem? Jako myslíš, jak odešla, jo? Odešla proto, aby nemusela vidět jejich pohledy a obličeje (ve smyslu odsouzení), že by se na ní koukali jako na monstrum a připomínali by jí, co udělala. Nebo mluvíš o Lexe?. Jsem se trochu ztratila. :D
#98 iks-dee #100 Nina317#95 iks-dee: Amen. Přesně proto se rozdělili písečky, aby byl klid. :D Kurňa, já už si tu přijdu jak moderátor Clexa diskuze. :D :D :D :D
#94 Melothies: Tady asi někdo neumí rozeznávat diskuze :) Víš vy se tam taky bavíte o Clexe a chodíme tam snad vás nějak opruzovat? Já nechci nic vyvolávat ale tohle mi přijde směšný tu přijít a psát věci „Já nic nevidím mezi Lexou a Clarke ale za to Bellarke má chemii“ Od čeho ty Bellarke/Clexa diskuze po tom jsou?
#96 fandapcd#85 fandapcd: Já vím, proto nechápu, proč jste se tu bavili o Bellarke – a reagovala jsem tak obecně ;)
#95 iks-dee#92 fandapcd: ! Tak si mohli podat ruky :D a ne aby tam Clarke klacala :D, ale pri konci druhej serii ju jej ludia nejako nezaujimali, ked odisla so svojimi :D Dufam, ze jej to Clarke pripomenie, ze ako sa zachovala k jej ludom :D Clarke mohla hrat dlhsie urazenu :D
#96 fandapcd#91 Nina317:
Lexa chce aby se spojili jejich lidi a tím pádem je Lexa ochrání. :)
#93 Nina317Toto uz co je? :D Lexa chce aby Clarke pred nou poklakla a ona jej na to povie, ze nikdy a teraz vidim fotky ako pred nou klaci :D Clarke si teda ide za svojim :D Co jej slubila, ze ju vezmu medzi Grounders ked poklakne alebo co?:DD
#92 fandapcd#87 LCEM: Spíš se chtěla zase cejtit jako člověk a mít lidskej kontakt, ono po po těch třech měsících sama v lese, na útěku předevšema, to člověku lehce hrábne.
#89 mastrx: Že jo?! :D Plus od 10 dílu je jasný (podle Jasona), že se Clarke do Hedy zabouchla. :D
Já si myslím že kdyby se mezi Bellamym a Clarke stalo něco víc už by spolu neměli zpolu tu jiskru něž jakou mají teď. Myslím že vážnější vztah mezi nimi by je zničil. Mě se líbí ten jejich bratrský vztah jako by měl druhou sestru. A to jim funguje. U Lexy to je jiný tam ta chemie je jiná a byla vidět od prvního momentu druhé řady kdy se na place Lexa objevila.
#90 fandapcd #97 iks-dee#87 LCEM: Strasne sa smejem :D Nevedela ako odist tak sa s nou vyspala :D Ja som to skor pochopila tak, ze Clarke si tri mesiace NETOTO :D a chybal jej ludsky dotyk :D a Niylah bola akurat po ruke a tiez mala na to chut :D
Vím, že Jason tou scénou mezi Clarke a Niylah chtěl ukázat že je bi. Ale na mě to působilo trochu jinak. Přišlo mi totiž, že se chce Clarke – Niylah odvděčit za to jak ji pomohla a taky nevěděla jak odejít, tak proto se sní vyspala a pak beze slova odešla. :-) Asi tak to na mě působilo.
#88 Nina317 #90 fandapcdKoukám, že už se někdo neudržel a okomentoval (a nebo si sletl) diskuzi :-D :-D
#84 Melothies: Pro druhej ship tu je taky diskuze. :D Popravdě já nepotřebovala utvrzení od Jasona, že je Clarke Bi. On to hlavně udělal proto, že se všude automaticky předpokládá, že je každá postava hetero. Aneb nikdy nepředpokládej, že je někdo něčím nebo nákej. Pro větší upřesnění Clarke's bisexuality, byl právě flink s Niylah. Ale to by zas byla diskuze trochu o něčem jinym. :D
#94 Melothies