Pokud jste fanouškem Bellarke, vstupujete do této diskuze na vlastní riziko. Pokud chcete do této diskuze přispívat, vyjadřujte se prosím k daným tématům a vyvarujte se nenávistných a provokativních komentářů.
Já než jsem pořádně postřehla,co se v té scéně stalo,tak jsem si to musela pustit asi 4×. Vždycky jsem začala jančit,že Lexa je zpátky a hleděla na ni jak na svatý obrázek. :D
#1 LCEM: Taky, taky. :D #2 doomhammer: Těch emocí se na tváři Lexi prohnalo hned několik. A to je přesně to, co na Alycie žeru. :) Ony to holky urovnaj. :D
Všimli ste si ako sa Lexa tvárila po tom ako jej Clarke napľula do tvare s stráže ju ťahali preč? To bolo super. Ale úprimne čo čakala že sa stane po tom čo Clarke zradila? Ja biť na jej mieste tak nechodím Clarke na oči a nie že mám tú drzosť jej povedať „potrebujem ťa tak rob čo ti poviem…“ Myslím že sa bude musieť ešte poriadne snažiť aby to urovnala :/
Já než jsem pořádně postřehla,co se v té scéně stalo,tak jsem si to musela pustit asi 4×. Vždycky jsem začala jančit,že Lexa je zpátky a hleděla na ni jak na svatý obrázek. :D
#5 fandapcd#1 LCEM: Taky, taky. :D
#2 doomhammer: Těch emocí se na tváři Lexi prohnalo hned několik. A to je přesně to, co na Alycie žeru. :) Ony to holky urovnaj. :D
Všimli ste si ako sa Lexa tvárila po tom ako jej Clarke napľula do tvare s stráže ju ťahali preč? To bolo super. Ale úprimne čo čakala že sa stane po tom čo Clarke zradila? Ja biť na jej mieste tak nechodím Clarke na oči a nie že mám tú drzosť jej povedať „potrebujem ťa tak rob čo ti poviem…“ Myslím že sa bude musieť ešte poriadne snažiť aby to urovnala :/
#3 fandapcdTak toto se mi líbí :-D už od prvního dílu kdy se tam objevila Lexa a potkala s Clarke, tak jsem na jich straně :-)
#3 fandapcd