#65 Mates79: Kdyby to nikdo nepřežil, což by neměl, páč to byl katastrofální dopad, tak vlastně umřela Clarke matka, ne? Vždyť si jí tam nechali uvnitř nebo jí nakonec vyšoupli ven? Teď si to přesně nevybavuju, jen vím, že jí klepli. Ale jsem zvědavá co ten Lincoln. Zná se jako hodný týpek, ale Jasper to potentil. Chjooo, hlupáček. ALe mám ho ráda. I když pokud bych se měla rozhodovat, tak si to spíš rozdám … pardon :D … s Finnem :D
Octavia s Lincolnom – Best Off! Som zvedavý ako sa vyvinú vzťahy medzi Grounders a deckami… Tých Zemšťanov tam môžu byť tisíce, už len necelá stovka teenegarov im môže síce spôsobiť ako-také straty ale vyhrať to nemôžu, takže som zvedavý ako to scénaristi zamotajú… Ešte jedna vec – ak to, čo bolo na konci, bol naozaj výbuch Exodusu a niekto to prežil, tak si myslím že to bude prehnané… Taký náraz a výbuch by nikto neprežil…
funkuje je to tak že si dáš oboje do stejné složky a normálně si to pustíš..bud titulky čapneš myší a přetáhneš do videa..nebo je přejmenuješ na název videa…
#61 Berux21: stahni si treba km player a pak jen vlozis titulky rozlisuje se to na casovani tudiz titulky by meli byt casovane na verzy kterou mas stazenou a nebo pockat na verze s vlozenymi titulky
už mě ty děcka a jejich dialogy nebaví, ty musí sestavovat naprosto nesoudný člověk :-D chtělo by to více grounders a Lincolna, snad jen proto se na to dívám, ten seriál a některé herecké výkony jsou tak blbé až to musím sledovat…a už by mě zajímalo jak tam všichni přežili a kolik národů už groundery chtělo teda zničit a ať už jde celá archa do háje (nebo na zem), v první sérii je jí až až :-)
proč ty vole na jiných stránkách je to ke stažení s cz ale edna je opět opožděná to už si fakt nedokážu vysvětlit nebýt těch pár seriálů co tu mám vytipovaný už bych sem ani jednou nevlezl… TO ČEKÁNÍ MĚ ROZČILUJE :D:D
#65 Mates79: Kdyby to nikdo nepřežil, což by neměl, páč to byl katastrofální dopad, tak vlastně umřela Clarke matka, ne? Vždyť si jí tam nechali uvnitř nebo jí nakonec vyšoupli ven? Teď si to přesně nevybavuju, jen vím, že jí klepli. Ale jsem zvědavá co ten Lincoln. Zná se jako hodný týpek, ale Jasper to potentil. Chjooo, hlupáček. ALe mám ho ráda. I když pokud bych se měla rozhodovat, tak si to spíš rozdám … pardon :D … s Finnem :D
#67 wee_nOctavia s Lincolnom – Best Off! Som zvedavý ako sa vyvinú vzťahy medzi Grounders a deckami… Tých Zemšťanov tam môžu byť tisíce, už len necelá stovka teenegarov im môže síce spôsobiť ako-také straty ale vyhrať to nemôžu, takže som zvedavý ako to scénaristi zamotajú… Ešte jedna vec – ak to, čo bolo na konci, bol naozaj výbuch Exodusu a niekto to prežil, tak si myslím že to bude prehnané… Taký náraz a výbuch by nikto neprežil…
#66 Jess-ica#58 amalka69: +11 Lincoln + Octavia ftw!!! resp. LINTAVIA!!!!!!!!!!!!!!!! Dufam ze neumru!! prosim!!!… fuck jasper..
funkuje je to tak že si dáš oboje do stejné složky a normálně si to pustíš..bud titulky čapneš myší a přetáhneš do videa..nebo je přejmenuješ na název videa…
#61 Berux21: stahni si treba km player a pak jen vlozis titulky rozlisuje se to na casovani tudiz titulky by meli byt casovane na verzy kterou mas stazenou a nebo pockat na verze s vlozenymi titulky
Chci se zeptat když si stáhnu titulky, a originál díl bez titulek, např: na Uložto tak jak to potom teda funguje? :D
#62 kocmi64tituilky jsou na ulozto
už mě ty děcka a jejich dialogy nebaví, ty musí sestavovat naprosto nesoudný člověk :-D chtělo by to více grounders a Lincolna, snad jen proto se na to dívám, ten seriál a některé herecké výkony jsou tak blbé až to musím sledovat…a už by mě zajímalo jak tam všichni přežili a kolik národů už groundery chtělo teda zničit a ať už jde celá archa do háje (nebo na zem), v první sérii je jí až až :-)
#56 wee_n: Souhlas, taky jsem se zasmála. A souhlasím s názory, že seriál se příjemně rozjel. A děsně fandím Lincolnovi, je k sežrání :D:D
#64 Lumickodíl od dílu je seriál lepší a lepší, Už se těším na 12. který má být věnován grounders :)
Naprosto parádní díl :D Hláška: “Grounder princess looks pissed.” .. “Our princess has that effect.”…mě opravdu pobavila :D
#58 amalka69hele titulky si můžeš stáhnout z http://www.tvguru.cz/…cinczechman/ jsou dobré :) já už díl shlédla
Kedy asi budu titulky pre 9 epizodu, dik za info :)
#52 simka010: To zní naprosto geniálně :D :P
Tak mě napadlo…Clarke +Bellamy a žárlící Finn to nezni zle ne? :p :D
#53 wee_ntak tímto to směruji na CWzone.. !! :D
Edna tyhle titulky nepřekládá. Jenom odkazujeme na cwzone.#49 babbel:
proč ty vole na jiných stránkách je to ke stažení s cz ale edna je opět opožděná to už si fakt nedokážu vysvětlit nebýt těch pár seriálů co tu mám vytipovaný už bych sem ani jednou nevlezl… TO ČEKÁNÍ MĚ ROZČILUJE :D:D
#50 topr harleyNa ulozto jsou již titulky, mají sice pár chyb,ale ne nějak podstatných
Už od dopoledne se dá díl stáhnout s cz titulky. ;-)