Pět nejlepších momentů s Ritou Glossnerovou

Pět nejlepších momentů s Ritou Glossnerovou

1.4.2018 15:46


The Middle se pomalu blíží ke konci, a tak nastal čas, abychom trochu zavzpomínali na nejlepší momenty s rodinou Glossnerů, která k seriálu neodmyslitelně patří. Pokud stále nemáte plány na svátky, můžete si vychutnat pět nejlepších epizod s Ritou.


The Neighbour

V této epizodě nám byla poprvé představená rodina Glossnerů. Nejedná se o nikoho jiného než o největší postrachy celého sousedství. Hlava rodiny, Rita, se nezvládá o své děti postarat. Neustále lítá v průšvihu, a když jí něco pochybí, ukradne to sousedům. Její děti jsou stejně problémové jako ona. Rádi si zdobíte dům a máte plno drahého zahradnického nábytku? Glossneři vás zbaví všech problémů a vy se už nemusíte cítit jako snob.

Podobnou situaci se rozhodla překazit Sue. Kluky vyzvala na klání, jenže Glossneři nepochopili, že má na mysli taneční klání, a proto vyrazili po hlavě do pěstního souboje. Frankie se pokusila celou válku zastavit a šla si s Ritou promluvit. Jejich spor se ale nevyřeší, dámy se nepohodnou a Frankie nezbývá nic jiného, než ukončit její nadvládu. S tím jí dokonce pomůže celé sousedství.

The Hose

U Hecků probíhá normální všední den, jenže najednou zaklepe Rita a obviní Frankie, že ukradla její hadici na zalévání čehosi, co jí umírá na zahradě. Frankie však žádnou hadici neukradla, a proto se rozhodne podobnou hadici koupit, aby zastavila zbytečnou a nebezpečnou potyčku. Rita později zjistí, že Frankie propašovala k ní na pozemek novou hadici, a dokonce v jiné barvě. Ke konci epizody Frankie objeví, že se za jejich domem opravdu nachází Ritina hadice, kterou si vypůjčil Brick, a tak se pokusí hadici schovat do svého auta, jenže v tom se objeví Rita s novinkou, že jí někdo hadici vrátil. A jako omluvu pozve svou novou přítelkyni na mejdan ke kradenému dětskému bazénu.

The Wind Chimes

Rita si chce ozdobit dům, aby trochu zapadl a vyčníval svou dokonalostí jako ostatní domy ze čtvrti. Na dům si tedy zavěsí zvonkohru, jenže tento andělský zvuk si po nocích vybírá svou daň. Ostatní sousedé jsou nevyspaní, a tak odstartuje další válka mezi Frankie a Ritou, do které se vloží i chlapská ruka.

Trip and Fall

Rita unese svou dobrou přítelkyni Frankie a donutí ji, aby ji zavezla na neznámé místo. Rita totiž nemůže řídit auto, protože je pod drobnohledem vlády. Nedávno ji zatkli a ona je v podmínce s tím, že má mít správně domácí vězení. Co za jejím výletem stojí je vcelku příjemné překvapení. I když si Rita přibalí mučící nástroje, ve skutečnosti se chce shledat s dalším přírůstkem do své rodiny.

Hecks vs. Glossners: The Final Battle

V této epizodě vyvrcholí několikaletý spor mezi Ritou a Frankie. Tímto počinem se totiž rozloučíme s celou rodinkou Glossnerů, a to opravdu ve velké stylu. Rita zajde tak daleko, že Heckům ukradne auto. Jediným způsobem, jak získat auto zpět, je dobít panství Rity Glossnerové. Vše závisí na Brickových řidičských schopnostech a na nové tamní Wonder Woman, Frankie Heckové.

Jaká je vaše nejoblíbenější epizoda?

Foto: ABC


Jít na The Middle | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře