Od Sloan Sabbith k Psylocke

Od Sloan Sabbith k Psylocke

14.4.2015 13:48


Na květen příštího roku je naplánována premiéra dalšího dílu superhrdinské série X-Men s podtitulem Apocalypse. Do bohatého hereckého ansámblu se nyní připojí i představitelka Sloan Sabbith. Koho si Olivia Munn zahraje?


Olivia Munn ztvární v X-Men: Apocalypse postavu Betsy Braddock, aka Psylocke. Ta se v komiksech poprvé objevila už roku 1976, ale co se filmové série týče, zatím příliš prostoru nedostala. Pozorný divák si jí mohl všimnout v Posledním vzdoru, kde ji hrála Mei Melançon, sloužila totiž Magnetovi jako jeden z mnoha méně významných padouchů. V Apocalypse by Psylocke měla dostat více prostoru. Můžeme se tedy těšit na dalšího mutanta s faktorem X, který mimo jiné ovládá telepatii a telekinezi.

(Foto: HBO)

Co se týče zbývajícího obsazení, objeví se několik nových tváří, několik starých známých tváří a bohužel se někteří neobjeví vůbec. Ian McKellen a Patrick Stewart v novém dílu nebudou, Jennifer Lawrence potvrdila, že v Apocalypse ztvární Mystique naposled. Ze staré party se vrátí James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne a Nicholas Hoult a vedle Olivie Munn se k nim jako nováčci připojí ještě Lana Condor, Oscar Isaac a Kodi Smit-McPhee.

Bryan Singer se opět ujme režie filmu, na scénáři pracovali Simon Kinberg, Dan Harris a Michael Dougherty. Nezmění-li se nic, X-Men: Apocalypse se dočká premiéry 27. května 2016.

Zdroj


Jít na The Newsroom | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!