Nové tváře páté řady

Nové tváře páté řady

16.4.2018 21:12


Hope dostává novou tvář i možnou novou lásku. Hayley bez Elijaha také nebude trpět osaměním a najde si kamaráda. Vzhledem k tomu, že si Elijah nepamatuje, že je upír, zvyknout si na tento nový stav, mu pomůže upírka Antoinette.


Hope

Kvůli časovému posunu o 7–8 let, bylo třeba jiné herečky, která by ztvárnila Hope. Patnáctiletou Hope ztvární Danielle Rose Russell, o přeobsazení jsme psali již v tomto článku.

Roman

Jedidiah Goodacre byl obsazen do role Romana „ďábelského a okouzlujícího spolužáka Hope“. Roman byl čirou náhodou nedávno proměněný v upíra, a který se po podivném incidentu ve škole začne zajímat se o Hopinu rodinu. Je možným milostným zájmem Hope, společnou totiž mají nefunkční rodinu.

Declan

Hayley si během let nabrnkla kamaráda s výhodami, kterého ztvární Torrance Coombs. Tohoto herce si můžete pamatovat z loni skončeného seriálu Reign také od stanice CW, kde ztvárnil roli králova levobočka Bashe. O jeho postavě v The Originals zatím víme jen to, že pochází z Irska, je to šéfkuchař a není si vůbec vědom nadpřirozených sil v New Orleans, a neví ani nic o ženě, která je zapletena s nechvalně proslulou rodinou upírů.

Antoinette

Krásná a volnomyšlenkářská upírka, která pomůže Elijahovi, zvyknout si na nový život. Ztvární ji herečka Jaime Murray, kterou jsme v posledních letech mohli vidět v seriálu Defiance nebo Spartakus: Bohové arény.

Caroline

O této postavě jsme také již psali. Nyní však víme, jak dojde k tomu, že se její cesty opět protnou s těmi Klausovými. Klaus s Caroline na sebe poprvé narazí v Evropě. Caroline se za ním vydává na prosbu Rebeky, jelikož ona sama za ním jít nemůže. Zatím víme, že se Caroline objeví ve dvou z prvních deseti epizod, takže bude hrát důležitou úlohu, ale nezastíní rodinný příběh.


Jít na The Originals | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!