Herec Mark Hamill naznačil, že by si v novém Zaklínači klidně zahrál Vesemira

Herec Mark Hamill naznačil, že by si v novém Zaklínači klidně zahrál Vesemira

13.3.2018 17:13


Konkrétní herce pro jednotlivé role nebudeme znát ještě pěkně dlouho, ale už dlouhou dobu fanoušci teoretizují, kteří herci by se do seriálu hodili. Nedávno se však s novým Zaklínačem začal spojovat herec Mark Hamill.


Tvůrkyně Lauren S. Hissrich je na svém Twitteru skutečně aktivní, protože pravidelně sdílí příspěvky, ve kterých popisuje hlavní postavy ze světa Zaklínače. Není sice jisté, kterých postav se nakonec dočkáme v první řadě, ale tvůrkyně ukazuje, že má o postavách přehled.

Nedávno zveřejnila popis všemi oblíbeného Vesemira, zaklínače staré školy, který vyučil zřejmě poslední generaci zaklínačů, do které patří mimo jiné i Geralt z Rivie. Tuto postavu popsala následovně: „Otcovský typ, moudrý, čilý (i když je již starý) a ze staré školy. Držitel a strážce tajemství, příběhů a zkoušek mizejícího hradu zaklínačů, který musí čelit faktu, že svět kolem Kaer Morhen se mění. Jak se tedy mohou změnit i zaklínači?“

Tento nevinný příspěvek však vyvolal velký ohlas, protože na něj reagoval samotný herec Mark Hamill, kterého znají všichni fanoušci filmové ságy Star Wars. Herec napsal, že by si tuto roli klidně zahrál, i když vůbec neví, o jakou postavu jde.

Tvůrkyně byla z jeho reakce naprosto nadšená a z Hamillova komentáře si vystřelily i twitterové stránky herní série o Zaklínači, které zveřejnily upravenou fotku Vesemira, kterému byl změněn obličej. Například takto by v podání herce Marka Hamilla mohl seriálový Vesemir vypadat:

Líbil by se vám Mark Hamill v roli zaklínače Vesemira?


Jít na The Witcher | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!