Dan Fogelman: Jackův příběh teprve začíná

Dan Fogelman: Jackův příběh teprve začíná

27.3.2018 14:00


Jack v seriálu není mezi živými, ale to neznamená, že bychom se s ním měli přestat vídat. Samotný tvůrce, Dan Fogelman, nedávno oznámil, že Jackův příběh teprve začíná. Co to tedy znamená?


Ve druhé řadě nám bylo konečně odhaleno, jak Jack zemřel, to však neznamená, že tato postava v seriálu končí. S Jackem se budeme stále vídat ve flashbacích, a dokonce se podíváme na jeho život, než poznal Rebeccu. O Jackovi víme, že měl bratra, se kterým se vydal na misi do Vietnamu, jenže Jack se vrátil domů sám. Svůj život s Rebeccou moc nerozebíral, ale Dan Fogelman slibuje, že se na jeho příběh můžeme začít těšit.

Dočkáme se speciální válečné epizody? Foto: NBC

Podle mého názoru je Jack postavou, o které toho moc nevíme. Rebecce zatajil několik zajímavostí o svém životě, když byl mladý. Právě řešíme třetí sezónu a mluvíme o tom, že rozvedeme jeho příběh. Je to postava, se kterou se dá pracovat víc než s ostatními. Dozvíte se o něm více informací, a z toho jsem opravdu nadšený,“ uvedl tvůrce pro časopis Entertainment Weekly. Na závěr Fogelman zavtipkoval: „Přece jsme ho zabili v celostátním vysílání. Od toho nemůžeme jen tak odkráčet.


Jít na This Is Us | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře