Jak velké horko bylo v epizodě Super Bowl Sunday?

Jak velké horko bylo v epizodě Super Bowl Sunday?

12.2.2018 22:54


Naše redakce si pro vás připravila krátké ohlédnutí za dílem Super Bowl Sunday, který odhalil pravý důvod smrti Jacka Pearsona. Co nás nejvíce oslovilo, najdete v našem článku.


@Packa

Čtrnáctá epizoda, ta, na kterou jsme všichni čekali a měli vysoká očekávání. Za mě to byla dokonalost. Stavím ji jako top seriálu (společně s pilotem) a rozhodně je těžké vybrat jenom jednu scénu, která byla nejlepší a nejzajímavější. Nicméně po delším přemýšlení jsem zvolila scénu, kdy jde RebeccaMiguelovi domů oznámit dětem, že Jack zemřel.

Její proslov směrem k Miguelovi, kdy mu řekla, že je sice taky zdrcená, ale musí být silná kvůli svým dětem, a že teď není vhodná situace pro truchlení – v ten okamžik Rebecca potvrdila, že když jde o rodinu, unese opravdu cokoliv a své děti staví vždy na první místo.

Na závěr bych si dovolila ještě čestnou zmínku. Závěrečné odhalení dospělé Tess, protože upřímně, koho z nás to napadlo?

@MagicBrownie

Budoucnost Tess, všichni jsme věděli, co přijde. Pro mě to byla zatím emocionálně nejnáročnější epizoda. Celý průběh toho, jakým způsobem v tu noc Jack zemře, byl zajímavý každou vteřinu. Čekala jsem, kdy to přijde.

Mě ale nejvíce překvapila vedlejší linka ohledně Tess a její budoucnosti. Už od desáté epizody druhé řady jsem se zajímala, co se stane s tím malým chlapcem, kterého nám ukazovali. Asi nejsem jediná, kdo si myslel, že půjde k Beth a Randallovi. Několikrát jsem si říkala, kam se poděl. Doufala jsem, že se s ním každou chvíli setkám.

Odhalení mě nejvíce uspokojilo. Líbilo se mi, jak to bylo nenápadné, protože jsem se soustředila na dění během noci. I když jsme v seriálu měli více podobných odhalení a zvratů, mě to naprosto překvapilo. Je úžasné, jak Randall s Beth dokázali inspirovat Tess k této kariéře. Zase jsme byli svědky toho, že This Is Us dokáže do nejsmutnějších epizod zasadit něco pozitivního. Doufám, že se v budoucnu vrátíme k této lince.

@Kubc6a

Seriál opět předvedl něco nového a nepřekonatelného. Člověk z epizody nemohl spustit oči od začátku do konce. Situaci s domem v plamenech se jim nádherně podařilo přenést na obrazovky. Nutno říct, výkon herečky Hannah Zeile, mladé Kate, byl až mrazivý.

Vybrat si nejzajímavější chvilku z této epizody dá zabrat, ale já jsem se rozhodl pro situaci v nemocnici, kdy Jack zemřel a Rebecca o tom nevěděla. Pokud bych si měl představit, že mi někdo podá zprávu o úmrtí blízké osoby, když jsme šli do nemocnice kvůli popálenině, tak bych se do jídla zakousl stejně jako ona. Mandy Moore se konečně vzpamatovala a ukázala, že hraní má stále v ruce. Tahle epizoda byla naprostý skvost.

Jaká je vaše nejoblíbenější chvilka z epizody?

Foto: NBC


Jít na This Is Us | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře