Nejlepší momenty z epizody This Big, Amazing, Beautiful Life

Nejlepší momenty z epizody This Big, Amazing, Beautiful Life

16.3.2018 17:30


Tentokrát jsme mohli nahlédnout do životního příběhu Deji. Ta nám ukázala, jak jsme všichni propojení a vysvětlila pojem déjà vu. Co bylo podle nás to nejlepší ze sedmnácté epizody, najdete v našem článku.


@Packa

Nejlepší moment: Rozhodnutí Shauny.

Další krásná epizoda plná emocí. Tentokrát musím zmínit dvě scény – úvod a závěr. Úvodní scény (a vlastně v průběhu celého dílu), kdy se prolínaly životní situace všech hlavních postav, byly úžasně dojemné a zároveň krásně propojily různé dějové linky. Druhý nejdojemnější moment byl pro mě závěr. Situace, kdy Dejina matka viděla Deju šťastnou v klidném rodinném prostředí u Randalla, a proto se jí rozhodla vzdát, ukázala opět sílu postav a rodinných pout. Chtěla jí tímto dát šanci na lepší život, i za cenu, že ji musí opustit. Pevný vztah rodiče k dítěti, i když z pohledu Deji jistě ne snadno pochopitelný. Dejině matce jsem v tomto rozuměla, i když bylo smutné vidět ji odcházet.

@MagicBrownie

Nejlepší moment: Propojení mezi postavami.

This Is Us se často ukáže, že postavy jsou různě propojené všelijakými způsoby. V téhle epizodě bylo ukázáno, že nehledě na to v jaké generaci, sociální vrstvě nebo rodinném prostředí se postavy nacházely, prožívaly obyčejné i neobyčejné chvíle. Šťastné i nešťastné, ostatně jako každý člověk. Jak si čtou svojí oblíbenou dětskou knížku se svými blízkými, jak za ně truchlí, jak vaří nebo jak spí. Ukázalo to, že nehledě na všechny ty zmíněné věci, ve kterých jsme jiní, je tohle něco, co máme společné a co nás všechny spojuje.

@Kubc6a

Nejlepší moment: Zamotání Dejiny hlavy.

Z této epizody je opravdu těžké vybrat nejlepší moment. Každá minuta byla něčím speciální. Epizoda divákům symbolicky vysvětluje pojem déjà vu, proto se mi líbilo zabrouzdat i jinam než k Velké trojce. Příběh Deji byl zpracovaný na jedničku. Líbí se mi předvedení toho, jak se člověk v úzkých nechá ovlivnit společností, i když má velké srdce, a to se tady nebavíme o práci Charlieho Brookera. Je jedno, kolik postelí za svůj život vystřídáte. Pokud budete jako Deja, najdete si tu pravou. Jen chvíli potrvá si to uvědomit.

Jaká je vaše nejoblíbenější chvilka z epizody?

Foto: NBC


Jít na This Is Us | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře