Nejlepší momenty z finálové epizody

Nejlepší momenty z finálové epizody

30.3.2018 19:19


Ve finálové epizodě jsme se přidali do hlediště, protože se konala svatba Kate a Tobyho. Naše redakce vám opět vybrala několik nejlepších momentů. Jak se vám finále líbilo?


@Packa

Nejlepší moment: Svatba.

A je tady konec, jeden z nejkrásnějších, jaký si jenom lze představit. Svatba. Má oblíbenkyně Kate se konečně dočkala svého prince na bílém koni a šťastného konce. Celý díl byl provázaný rodinnou pospolitostí, která je pro mě základ celého seriálu už od počátku. Vyjasnění vztahu Kate s matkou, Kevin a Randall organizují svatbu, rozhovor Bethiny sestřenice s Dejou a samozřejmě scény se zestárlým Jackem. Jediné, co mi trochu zkazilo dojem, byly závěrečné cliffhangery, kdy Toby ležel v depresích v posteli. Doufám, že to jejich vztah vydrží a rozhodně jsem zvědavá, jak se bude do budoucna rozvíjet.

@MagicBrownie

Nejlepší moment: Nejhorší scénář.

Finálová epizoda byla dojemná jako vždycky a taky nám napověděla, jak to s postavami bude vypadat v budoucnu. Tentokrát jsem si, ale vybrala chvíle, které mi přišly nejvtipnější. Hlavně když Beth s Randallem a později i Kevin s Randllem vymýšleli nejhorší scénář v nejhorší situaci. Taky to představovalo chemii mezi Beth a Randallem, další stránku, jak jejich vztah funguje a jak je tato hra nějakým způsobem uklidňuje. A nevyhnuli jsme se i bratrské chemii mezi Kevinem a Rendallem.

@Kubc6a

Nejlepší moment: Nejhorší scénář a představení nové postavy.

Finálová epizoda byla krásně pojatá, když se bavíme o scénáři a zpracování. Vybrat si do finále svatbu Kate a Tobyho byl od scenáristů výborný tah. Seriál nám navíc představil novou postavu, Bethinu sestřenici, která svým optimistickým nadhledem dokáže zaujmout. Nejvíce se mi ale líbila hra To nejhorší. A v autě, kde ji hráli Randall a Kevin, jsem si ji vychutnal hned třikrát. Kdo by si taky nezahrál takovou specialitku?

Jaká je vaše nejoblíbenější chvilka z epizody?

Foto: NBC


Jít na This Is Us | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře