Ve třetí sérii se podíváme na počátky vztahu Miguela a Rebeccy

Ve třetí sérii se podíváme na počátky vztahu Miguela a Rebeccy

25.3.2018 18:18


Pokud jste zvědaví, jak si Rebecca po smrti Jacka našla svého druhého manžela, tak pro vás máme dobrou zprávu. Třetí řada se bude více věnovat Miguelovi a jeho vztahu s Rebeccou.


Miguel se řadí k hlavním postavám seriálu už od druhé řady, přesto jsme si ho zatím pořádně neužili. Herec Jon Huertas, který má Miguela pod malíkem, se nedávno pochlubil, že byl seznámený s plány budoucí řady. Mnoho diváků tuto postavu nemá dvakrát v lásce, a to se producenti snaží změnit. „V letošní řadě jsme vám předvedli něco úžasného a v příští sérii se na to podíváme zblízka. Někteří si Miguela nestihli oblíbit,“ řekl Jon Huertas.

Miguel dostane šanci se pořádně předvést. Foto: NBC

Zároveň se máme těšit na počátky vztahu Rebeccy a Miguela. Tyto dvě postavy se daly dohromady po deseti letech, kdy rodina Pearsonů přišla o Jacka. Ve druhé řadě jsme se dočkali krátké perličky, která odhalila, jak Miguel navázal kontakt s Rebeccou. „Uvidíte, jak KateRandallem budou reagovat na prohlášení, že se Rebecca začala sdružovat s Miguelem. Kate si bude muset najít cestu k Miguelovi,“ dodal herec.

Zdroj článku: TV Guide


Jít na This Is Us | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře