Prvního audio příběhu se dočkáme na podzim

Prvního audio příběhu se dočkáme na podzim

31.5.2015 17:00


Na začátku roku jsme vás hned dvakrát informovali o sérii plánovaných audio příběhů ze světa seriálu Torchwood, ke kterým se vrátí jak hlavní herci, tak i samotný duchovní otec Torchwoodu Russell T Davies. A prvního z těchto příběhů se zjevně dočkáme už tento podzim.


Společnost Big Finish, která produkuje spoustu audiobooků v čele s těmi ze světa seriálu Doctor Who, uvede hned šest nových příběhů s tematikou doctorského spin-off seriálu Torchwood.

Každý z příběhů by se měl soustřesit vždy na jednoho člena původního týmu Torchwood, což potvrzuje, že tyto příběhy se budou odehrávat v minulosti, jak jsme ostatně avizovali už v naší první novince. První příběh s názvem The Conspiracy (Spiknutí) se zaměří na postavu kapitána Jacka Harknesse, kterého samozřejmě namluví jeho seriálový představitel John Barrowman.

(oficiální obal plánovaného audio příběhu Torchwood: Conspiracy; FOTO: BigFinish.com)

Audiobook Torchwood: Conspiracy bude na britském trhu zveřejněn letos v září, přičemž zbylých pět audio příběhů se bude vydávat měsíčně a vždy po jednom od ledna roku 2016. Co se ale týče možného pokračování seriálu na televizních obrazovkách, o který existuje zájem i ze strany herců, na toto téma je ze strany BBC bohužel stále ticho po pěšině.


Jít na Torchwood | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!