Zázračný den na DVD a Blu-ray

Zázračný den na DVD a Blu-ray

20.10.2011 20:15


Měli byste zálusk na nějaký ten předvánoční dárek? 14. listopadu vyjde ve Velké Británii čtyřdisková DVD a Blu-ray edice letošní minisérie Torchwood: Miracle Day, kterou o letošních letních prázdninách odvysílala britská stanice BBC a americká Starz.


Vedle všech deseti epizod série Miracle Day má tato edice navíc obsahovat i dvě dokumentární epizody Torchwood Declassified, profily postav, trailery k jednotlivým dílům, vystřižené scény (pravděpodobně se jedná o Jackovy sexuální scény, které BBC narozdíl od Starz z epizod vystřihla), speciální motion comic Web of Lies a audio komentáře k první a poslední epizodě od Russella T Daviese a producentky Julie Gardner.

Právě v těchto bonusových materiálech pak mluví Davies opět i o možnosti páté řady, o jejíž realizaci stále váhá (viz. naše starší novinky). Zároveň zde ale uvádí, že pokud by pátá řada nakonec měla skutečně být, konečně by do ní zapojil i mimozemšťany, kteří mu sice chyběli už v Miracle Day, sám ale zároveň uznal, že by se do jejího příběhu a stylu vyprávění nehodili.

Na britském Amazonu si DVD Miracle Day můžete objednat za 17,49 liber, zatímco Blu-ray pak o 5 liber dráž. Kdy a za kolik vyjde nový Torchwood v Americe, a bude-li se jednat o stejnou verzi se stejnými bonusy, se zatím neví.


Jít na Torchwood | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře