Užijte si Jessicu v novém temném seriálu

Užijte si Jessicu v novém temném seriálu

11.4.2015 18:23


Jestli vám chybí seriálová upírka Jessica, respektive herečka Deborah Ann Woll, máme pro vás dobrou zprávu. Aktuálně totiž hraje v novém temném seriálu, který byste si určitě neměli nechat ujít.


O jakém temném seriálu že je řeč? O Daredevilovi, seriálu o slepém právníkovi Mattu Murdockovi, který v noci ve svém převleku pomáhá udržovat pořádek v jedné newyorské čtvrti. Deborah Ann Woll hraje právníkovu účetní Karen Page, která se připlete do nepříjemností, ze kterých ji Murdock se svým kolegou pomůže vysekat.

(Deborah to v novém seriálu opět zatraceně sekne. FOTO: Netflix)

Novinka Daredevil začala tento pátek, všech třináct dílů zároveň odvysílala straemovací služba Netflix (známá například pro seriály House of Cards či Orange Is the New Black) a slibuje velice temnou a drsnou podívanou. Titulky k první epizodě už najdete na našem novém webu, na kterém se zabýváme nejen seriálem Daredevil, ale také celou sérií Defenders, do které příběhy o slepém hrdinovi spadají.

Navštivte oba naše weby (ještě jednou: Defenders a Daredevil), zjistěte na nich více o seriálu, a první díl určitě vyzkoušejte. A to rozhodně nejen kvůli Jessice, čeká vás skutečně dobrá podívaná ;-)


Jít na True Blood | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!