Nová šance pro třetí Temný případ. Zachrání ho tvůrce Deadwoodu?

Nová šance pro třetí Temný případ. Zachrání ho tvůrce Deadwoodu?

27.3.2017 22:44


Rok a půl od závěru druhé série Temného případu se objevila nová zpráva, která dává divákům naději, že třetí řada tohoto úspěšného seriálu nakonec přece jen vznikne. Stanice HBO sice nic nepotvrdila, zahraniční média ale přináší novinku, která zní velice slibně.


Jako první o nové šanci pro seriál True Detective informoval web Entertainment Weekly. Podle jejich informací napsal autor seriálu Nic Pizzolatto nejméně první dvě epizody možné třetí řady. A co víc, s dalšími díly mu má pomoct David Milch, tvůrce známého Deadwoodu (vysílaného na HBO) a také nadějné „novinky“, která se dočkala brzkého konce, Luck (opět HBO).

(Deadwood, seriál Davida Milche. Foto: HBO)

Zpráva přichází více než rok poté, co Nic Pizzolatto podepsal se stanicí HBO dohodu o dlouhodobé spolupráci. A také necelý rok poté, co se zdálo, že naděje na pokračování úplně umřela.

Těžko říct, co v tuto chvíli od zatím údajně jen velmi neformální spolupráce dvou opěvovaných autorů vzejde. Jestli to skutečně znamená návrat True Detective, který si potřebuje po velmi rozpačité druhé řadě spravit renomé, to musí potvrdit až HBO.

Otázka taky zní, co tato zpráva znamená pro chystané filmové pokračování Deadwoodu, které HBO a David Milch měli před několika lety také v plánu. A mluvili o tom, že by se mohlo začít natáčet v první půlce roku 2017.


Jít na True Detective | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!