#2181 I like Stefan: :) taky se mi deníky hodně promítají do snů :) to je tak když na něco hodně myslíš :) Je fakt,že to musela odskákat hl.postava…ale i tak je mi ho líto… :( ale věřím,že to bude dobrá zápletka… :)
#2180 TNoty: Na druhý straně, kdyby to odskákal nikdo jiný tak, (musím uznat) už by to nebylo takoví srdce rvoucí. Skrátka i když mi bylo Stefana líto, tak to musel být on, navíc komu jinému by se Silas ukazoval, naštestí Stefan je upír, takže neumře (což mne uklidńuje :D i kydž topit se a topit se no nic pěknýho teda :( ) ,.jenom se mi dnes zdál sen, že to Damon zjistí a nenajde ho a ani tu bednu a že si budou myslet, že ho odnesl proud (nebo něco skráka sny jsou nedomyšlený :D) a pak byl Stefanův pohřeb (bez těla) . No a Stefan se na něj díval z povzdálí a nemohl tam, protože ho dřív našla Kat. , která se domluvila s Silasem, Silas jí dal totiš svou krev, takže podlé mého snu byla úplně nesmrtlená jako on. No a ona ho nedržela silou, ale vyheožovala mu, že když uteče tak je všechny killne . :D No prostě mi hrabe, ale nutí mne to přemýšlet nad otázkou, co se stane z toho, kdo by vypil Silasovu krev a umřel by, no nevím možná, že opravdu bude úplně nesmrtelný. Skrátka mi hrabe už teť a to mám vydržet do podzimu!!?? :D . No děs :D
#2177 BARBARRKA: to jo…chudák,ten jeho výraz jak se potápěl :( taky to mohl odskákat někdo jiný…ale určitě se na to brzy přijde,že se Stefík pořád dokola topí :)
Mně se od začátku líbí oba. Stefan s tou jeho typickou depresivní povahou (pokud není rozparovač) a Damon je zase absolutně spontání :D A když spolu táhnou za jeden provaz, tak je to vážně nejlepší :D
Ta scéna mi taky trhala srdce........ seděl tam jak hromádka neštěstí a nemohlo mi ho nebýt hrozně líto ...... a pak ten závěr s bednou a Silasem, to si fakt nezasloužil. Takže doufám, že to bude Damon, kdo ho vysvobodí a že je to zase dá dohromady … jako vždy a navždy (jak říkávala Rebekah) :-)
i Damon zamýšlel po minulým rozhodnutí eleny odjet, ale taky mu to jaksi nevyšlo. přesně u té scény mi ho bylo taky líto, ještě že tam byla Lexi. Damon se jen zpovídal Rickovi na hřbitově. prostě mi to celý přijde skoro jak přes kopírák, i ty hlášky se pořád opakují. ale je fakt, že nejradši mám Stefana, když táhnou s Damonem za jeden provaz #2175 TNoty:
#2173 Maroola: to mě taky teda normálně trhalo srdce jak seděl a poslouchal a Lexi ho držela za tu ruku…to mi bylo do pláče :( ale zase je frajer,že se nad to povznesl a chtěl odjet…i když to dopadlo jak to dopadlo…těším se na další sérii… :)
#2164 I like Stefan: i přes občasný chyby jsme to všichni pochopili ;) …každopádně taky souhlasím…ten konec nečekal nikdo a i mi bylo Stefíka líto…jsem zvědavá jak mu to půjde jako Silasovi a od tý doby co není s Elenou je i normální :)
Tak mně se teď Stefan vyloženě líbí(myslím tím jako postava), jak říkám – s Elenou si vyloženě neprospívali. Jak jsem ho ve druhé a třetí sérii nesnášela, tak musím přiznat (jakkoliv jsem se těšila na Delena konec), že v posledních dvou dílech byly nejlepší a pro mne nejdojemnější scény zrovna se Stefanem. V předposledním dílu scéna, kdy se znovu setká s Lexi – You must be kidding me – to mi tekly slzy jako zasloužilý plačce…a v posledním dílu scéna, kdy vyslechne Elenino vyznání Damonovi. To jsem taky brečela, úplně mu bylo ve tváři a očích vidět, jak mu v plné síle došlo, že on a Elena už se nikdy nevrátí. Bylo mi ho strašně líto :(… Takže…takže prostě zmydlíme Plecku, protože Stefanovu postavu píše jak ponocnej – jednou je na zabití, podruhé ho člověku je líto. Prostě ode zdi ke zdi :D
#2164 I like Stefan: líbí se mi tvůj názor na věc, i když je zcela odlišný v nějakých bodech,než ten můj. Ovšem super vysvětlení proč,jak a z jakého důvodu…atd. …Smekám :-)
Tak tady to zase vře a bez mého přičinění :D. No mně se třeba líbilo (nebo teda nevadilo mi), že si El vybrala Damona, v jiných seriiích by mi to asi vadilo, ale ne tady, protože se mi zdá, že Stefan už to stejně tušil a překonal to a když to překonal on tak já taky, mne jde stajne jen o nej (z trojůhelníku), takže já jsem si ještě říkal " No dobře , že si Stefan nevzal lék (mě se líbí všechny jeho části ) teť hezky odjede do Portlendu … ". A ono ne odjede se potápět :D, Jinak Silas, no nemohli vybrat hezčí podobu (Jenom by m,ně vždycky zajímalo jak to sakra vymyslí protože to by mě nikdy nenapadlo :d) :D. Takže já jsem se závěrem skoro na 100% spokojen. Říkám skoro, protože je mi líto Kat, ona nikdy nechtěla být upírem a zrovna to se jí musí stát možná pro ní nejhorší věc.
Všechno je to o tom, že už Elena dávno není člověk… Někdo tu píše důvody pro Stelenu někdo pro Delenu… Přiznám se, že i ty pro Stelenu beru, ale bohužel už ne pro tuto sérií a vzhledem k tomu, co se stalo a jak se to celé v téhle sérii vyvinulo. Jak už jsem jednou psala, ještě ve trojce jsem pochopila, proč si vybrala Stefana, ale teď už je z ní upír… Teď už taky dokáže pochopit, proč byl Damon takový jaký byl a co obnáší život upíra. A o tom to je… Pokud už tedy opravdu zůstane upírem, tak jednoznačně pro mě patří k Damonovi. Nebudu tady všechny ty důvody znovu vypisovat, ale ten největší si prostě neodpustím – Stefan by s ní jako s upírkou nejspíš ani být nemohl, nelíbí se mu, že má i temnější stránku… Když ho Elena konfrontovala s tím, že takovou ji milovat nemůže, tak neřekl nic… A já bych si taky nevybrala někoho, s kým bych se cítila jako rozbitá hračka…
#2181 I like Stefan: :) taky se mi deníky hodně promítají do snů :) to je tak když na něco hodně myslíš :) Je fakt,že to musela odskákat hl.postava…ale i tak je mi ho líto… :( ale věřím,že to bude dobrá zápletka… :)
#2183 Péťa#2180 TNoty: Na druhý straně, kdyby to odskákal nikdo jiný tak, (musím uznat) už by to nebylo takoví srdce rvoucí. Skrátka i když mi bylo Stefana líto, tak to musel být on, navíc komu jinému by se Silas ukazoval, naštestí Stefan je upír, takže neumře (což mne uklidńuje :D i kydž topit se a topit se no nic pěknýho teda :( ) ,.jenom se mi dnes zdál sen, že to Damon zjistí a nenajde ho a ani tu bednu a že si budou myslet, že ho odnesl proud (nebo něco skráka sny jsou nedomyšlený :D) a pak byl Stefanův pohřeb (bez těla) . No a Stefan se na něj díval z povzdálí a nemohl tam, protože ho dřív našla Kat. , která se domluvila s Silasem, Silas jí dal totiš svou krev, takže podlé mého snu byla úplně nesmrtlená jako on. No a ona ho nedržela silou, ale vyheožovala mu, že když uteče tak je všechny killne . :D No prostě mi hrabe, ale nutí mne to přemýšlet nad otázkou, co se stane z toho, kdo by vypil Silasovu krev a umřel by, no nevím možná, že opravdu bude úplně nesmrtelný. Skrátka mi hrabe už teť a to mám vydržet do podzimu!!?? :D . No děs :D
#2182 TNoty #2193 Nemesis23#2177 BARBARRKA: to jo…chudák,ten jeho výraz jak se potápěl :( taky to mohl odskákat někdo jiný…ale určitě se na to brzy přijde,že se Stefík pořád dokola topí :)
#2181 I like Stefan#2171 I like Stefan: není zač :-) ocením jiný názor i když je odlišný od mého, ale dává smysl. Bez problému jsem pochopila tvůj náhled a beru ho.
Mně se od začátku líbí oba. Stefan s tou jeho typickou depresivní povahou (pokud není rozparovač) a Damon je zase absolutně spontání :D A když spolu táhnou za jeden provaz, tak je to vážně nejlepší :D
Ta scéna mi taky trhala srdce........ seděl tam jak hromádka neštěstí a nemohlo mi ho nebýt hrozně líto ...... a pak ten závěr s bednou a Silasem, to si fakt nezasloužil. Takže doufám, že to bude Damon, kdo ho vysvobodí a že je to zase dá dohromady … jako vždy a navždy (jak říkávala Rebekah) :-)
#2180 TNotyi Damon zamýšlel po minulým rozhodnutí eleny odjet, ale taky mu to jaksi nevyšlo. přesně u té scény mi ho bylo taky líto, ještě že tam byla Lexi. Damon se jen zpovídal Rickovi na hřbitově. prostě mi to celý přijde skoro jak přes kopírák, i ty hlášky se pořád opakují. ale je fakt, že nejradši mám Stefana, když táhnou s Damonem za jeden provaz #2175 TNoty:
#2173 Maroola: to mě taky teda normálně trhalo srdce jak seděl a poslouchal a Lexi ho držela za tu ruku…to mi bylo do pláče :( ale zase je frajer,že se nad to povznesl a chtěl odjet…i když to dopadlo jak to dopadlo…těším se na další sérii… :)
#2176 anndy#2164 I like Stefan: i přes občasný chyby jsme to všichni pochopili ;) …každopádně taky souhlasím…ten konec nečekal nikdo a i mi bylo Stefíka líto…jsem zvědavá jak mu to půjde jako Silasovi a od tý doby co není s Elenou je i normální :)
Tak mně se teď Stefan vyloženě líbí(myslím tím jako postava), jak říkám – s Elenou si vyloženě neprospívali. Jak jsem ho ve druhé a třetí sérii nesnášela, tak musím přiznat (jakkoliv jsem se těšila na Delena konec), že v posledních dvou dílech byly nejlepší a pro mne nejdojemnější scény zrovna se Stefanem. V předposledním dílu scéna, kdy se znovu setká s Lexi – You must be kidding me – to mi tekly slzy jako zasloužilý plačce…a v posledním dílu scéna, kdy vyslechne Elenino vyznání Damonovi. To jsem taky brečela, úplně mu bylo ve tváři a očích vidět, jak mu v plné síle došlo, že on a Elena už se nikdy nevrátí. Bylo mi ho strašně líto :(… Takže…takže prostě zmydlíme Plecku, protože Stefanovu postavu píše jak ponocnej – jednou je na zabití, podruhé ho člověku je líto. Prostě ode zdi ke zdi :D
#2175 TNotyPS: to děkuji je pro všechny tři
#2167 anndy:
#2179 kllenka#2168 kllenka:
#2169 BARBARRKA: Děkuji :D
#2169 BARBARRKA: :D Jo Jo myslel jsem to tak :D
#2164 I like Stefan: Připojuji se ke smekání :-) ........... jen, nemyslel jsi, že Kat nechtěla být člověkem?
#2170 I like Stefan #2171 I like Stefan#2164 I like Stefan: líbí se mi tvůj názor na věc, i když je zcela odlišný v nějakých bodech,než ten můj. Ovšem super vysvětlení proč,jak a z jakého důvodu…atd. …Smekám :-)
#2171 I like Stefanteda klobouk dolů – tohle bych od tebe nečekala. a pak, že tady nemůžeme žít v symbióze :-) #2166 I like Stefan:
#2171 I like StefanJežiši tam je chyb, no tak si jich nevšímejte :D Zavinil to pokus o rychlost
#2167 anndyDoplnění : Mě se líbi všecghny jeho části upírství
Tak tady to zase vře a bez mého přičinění :D. No mně se třeba líbilo (nebo teda nevadilo mi), že si El vybrala Damona, v jiných seriiích by mi to asi vadilo, ale ne tady, protože se mi zdá, že Stefan už to stejně tušil a překonal to a když to překonal on tak já taky, mne jde stajne jen o nej (z trojůhelníku), takže já jsem si ještě říkal " No dobře , že si Stefan nevzal lék (mě se líbí všechny jeho části ) teť hezky odjede do Portlendu … ". A ono ne odjede se potápět :D, Jinak Silas, no nemohli vybrat hezčí podobu (Jenom by m,ně vždycky zajímalo jak to sakra vymyslí protože to by mě nikdy nenapadlo :d) :D. Takže já jsem se závěrem skoro na 100% spokojen. Říkám skoro, protože je mi líto Kat, ona nikdy nechtěla být upírem a zrovna to se jí musí stát možná pro ní nejhorší věc.
#2168 kllenka #2169 BARBARRKA #2174 TNotyVšechno je to o tom, že už Elena dávno není člověk… Někdo tu píše důvody pro Stelenu někdo pro Delenu… Přiznám se, že i ty pro Stelenu beru, ale bohužel už ne pro tuto sérií a vzhledem k tomu, co se stalo a jak se to celé v téhle sérii vyvinulo. Jak už jsem jednou psala, ještě ve trojce jsem pochopila, proč si vybrala Stefana, ale teď už je z ní upír… Teď už taky dokáže pochopit, proč byl Damon takový jaký byl a co obnáší život upíra. A o tom to je… Pokud už tedy opravdu zůstane upírem, tak jednoznačně pro mě patří k Damonovi. Nebudu tady všechny ty důvody znovu vypisovat, ale ten největší si prostě neodpustím – Stefan by s ní jako s upírkou nejspíš ani být nemohl, nelíbí se mu, že má i temnější stránku… Když ho Elena konfrontovala s tím, že takovou ji milovat nemůže, tak neřekl nic… A já bych si taky nevybrala někoho, s kým bych se cítila jako rozbitá hračka…