#2040 lenulka73: Je to možný, ale zdá se mi to už dost překombinovaný. V tom případě mohl být Silas Rickem od začátku a Damon skutečného Ricka zřejmě vůbec nepotkal, protože zrovna tak to bylo s tou skříňkou č. 42, o té věděl taky jenom Damon a Rick… #2039 ljarosova99: Přesně, já si právě taky myslím, že Silas není fyzicky dost silný, aby se s někým pustil do křížku, proto tolik vycucnutých lidí, zřejmě zhromažďoval sílu. Je ale fakt, že mi úsudek zatemňuje to, jak strašně jsem si přála Ricka zpět, takže je docela možný, že je to fakt jenom moje zbožný přání. Bylo by mi Damona líto, protože by to byl on, kdo pomohl nechal Ricka zkamenět místo Silase :)
#2037 Maroola: Myslíš jako že duchovi nemůže prolézt hlavu? Damonovi 100% může a cokoliv kdo řekl si myslím může vědět,, v tom je právě jeho síla. Není to jako přečíst myšlenky, vezme si vše minulost, přání a sny. Bránit se mohl Silas třeba tím, že by je například přesvědčil, že začínají hořet nebo já nevím, nemyslela jsem fyzicky ale psychicky, to si myslím že je daleko silnější, když může přesvědčit lidi že se dusí atd. Jinak souhlasím, že Damonovi Lexi nic moc neudělá, na to tam je spousta jiných adeptů.
#2037 Maroola: jsi dobrá :-) já pořád přemýšlela odkud ta věta je a proč ji řekl,svym způsobem mi do toho nezapadala.
A to proč se Silas nebránil dobře napsali na tý sk stránce – Silas je silný myslí,ale ne tělem. Proto pořád někoho vysává jelikož pořád nedosáhl síly. Myslím že on celkově nebude postrach silou ale myslí.
Lexi,no nevim,nějak mi to nesedí, ještě na sk stránce někoho jen tak ze srandy napadlo, že když Matt tolik nechce být upírem tak co když se z něj stane nějak upír a ten lék dostane práě on. Ale to už mi přijde nějak trochu mimo. :-)
Tak ten zkamenělej je opravdu Silas. Jak ho totiž potom Rick nakládá s Damonem do auta, baví se o tom, co říkal Damon tenkrát na hřbitově, když Rick umřel a on seděl na jeho náhrobku a popíjel – že někdo musí dohlídnout na děti. A to mohl vědět jenom Rick, Silas ne… No a Lexi má sice na Damona pifku, ale podle mne mu nic neudělá, už kvůli Stefanovi. Takže v těch ukázkách je to, podle mne, schválně zdramatizovaný, aby nás to zmátlo. Ve skutečnosti to žádný drámo určitě nebude :)
A funguje lék i na duchy? Třeba tu máme další motiv :D Ale to je asi jen na upírství, že..? Hm, to dává smysl, jenom jestli po něm teď půjde, když on se snaží vyřešit spoustu dalších důležitějších věcí… #2032 lenulka73:
#2031 Ivčí: Protože ona vždy chrání Stefana a ten je teď chudák bez Eleny ( ted vlastně oba) a jako vždy je to Damonova chyba. Vždy se snažila Stefana držet daleko od Damona. Za další ji zabil. No a taky může být důvodem ten lék který má Damon.
A proč by po něm šla..? Chápu, že ji zabil a tak, ale když teda na ně koukala a všechno viděla, i když byla mrtvá, tak jí přece muselo dojít, že řešijou důležitější věci a že se Damon změnil… #2030 lenulka73:
#2028 ljarosova99: Podle mě je Plecka geniální jak to vždy skloubí dohromady :) Jinak podle proma jde po Damonovi Lexi (podle vlasů) a na konci Damon říká „I po smrti jsi trnem mé existence“ to by taky ukazovalo na ni. Kvůli sobě, protože ji zabil i kvůli Stefanovi, protože ho vždy ochraňovala.
#2023 ljarosova99: Taky jsem si to pustila znovu a máš pravdu jaksi se mění i když to mohl taky udělat Silas, aby viděli něco jiného než se děje. Je to hrozně složité něco poznat, když Silas může všechno měnit :-(
#2023 ljarosova99: Tvá teorie se docela podobá té mé a teď uvidíme co vymyslí ostatní aby nám Plecka za týden ukázala, že je z nejšílenější :-):-) Každopádně čekám něco co se nám hodně nebude líbit :-(
no já jsem na to koukala znovu a došla jsem k velice šílené a pro mne nepřijatelné teorii. V MF by měli zustat 1–2 duchové na trvalo a jedna smrt by mnela být tedy stálá. To že by to byl opravdu Rick,nevim nevim,nemyslim si jelikož když ta obluda kameněla byl tam vidět záblesk uplně jiného profilu ksichtu než má alaric. Moje šílená teorie je taková že Damon má lék a tím pádem jak píšete si ho popletou se silasem (myslím že i silas se nám nějak vrátí jelikož tu padlo že by o něm měl stefan něco vědět,takže to bude on kdo ho pak krví oživí – šílený já vim) a tím pádem mu narvou lék do krku a zabijou ho. No a elena vyzná lásku stefanovi (i v knihách je podle popisků neustále jen stefan a elena – epic love) a damonovi to bude jedno jelikož bude řešit mnohem větší problém a to je to že je z něj duch a bude se chtít dostat zpátky mezi žvé. No a jelikož Jerremy již byl mrtvý déle tak on pomůže nějak Bonnie aby se vrátila ona a Damon (2 duchové a jerr trvalá smrt). No a nebo to bude naopak – Damon dá lék stefanovi aby s ním něco udělal a bude to ta lepší verze teorie :-) nějak nevěřím že by plecka nechala jen tak elenu a damona u sebe ale nechci věřit ani tomu že by šla po stefanovi. Nevim no. Napadá mne spousta teorií. To bude šílený týden,asi tak jako ten když jsme tady spekulovali s tím kdo umře na ostrově. :-) Ještě mi něco říkalo že by mohla Beca umřít,ale nenapadá mne jak a proč zrovna ona.
prodloužené promo http://www.spoilersguide.com/…ded-promo-2/
#2043 anndy#2040 lenulka73: Je to možný, ale zdá se mi to už dost překombinovaný. V tom případě mohl být Silas Rickem od začátku a Damon skutečného Ricka zřejmě vůbec nepotkal, protože zrovna tak to bylo s tou skříňkou č. 42, o té věděl taky jenom Damon a Rick…
#2039 ljarosova99: Přesně, já si právě taky myslím, že Silas není fyzicky dost silný, aby se s někým pustil do křížku, proto tolik vycucnutých lidí, zřejmě zhromažďoval sílu. Je ale fakt, že mi úsudek zatemňuje to, jak strašně jsem si přála Ricka zpět, takže je docela možný, že je to fakt jenom moje zbožný přání. Bylo by mi Damona líto, protože by to byl on, kdo pomohl nechal Ricka zkamenět místo Silase :)
#2037 Maroola: Myslíš jako že duchovi nemůže prolézt hlavu? Damonovi 100% může a cokoliv kdo řekl si myslím může vědět,, v tom je právě jeho síla. Není to jako přečíst myšlenky, vezme si vše minulost, přání a sny. Bránit se mohl Silas třeba tím, že by je například přesvědčil, že začínají hořet nebo já nevím, nemyslela jsem fyzicky ale psychicky, to si myslím že je daleko silnější, když může přesvědčit lidi že se dusí atd. Jinak souhlasím, že Damonovi Lexi nic moc neudělá, na to tam je spousta jiných adeptů.
#2041 Maroola#2037 Maroola: jsi dobrá :-) já pořád přemýšlela odkud ta věta je a proč ji řekl,svym způsobem mi do toho nezapadala.
A to proč se Silas nebránil dobře napsali na tý sk stránce – Silas je silný myslí,ale ne tělem. Proto pořád někoho vysává jelikož pořád nedosáhl síly. Myslím že on celkově nebude postrach silou ale myslí.
Lexi,no nevim,nějak mi to nesedí, ještě na sk stránce někoho jen tak ze srandy napadlo, že když Matt tolik nechce být upírem tak co když se z něj stane nějak upír a ten lék dostane práě on. Ale to už mi přijde nějak trochu mimo. :-)
#2041 Maroolahttp://i.perezhilton.com/…ing__oPt.jpg
Tak ten zkamenělej je opravdu Silas. Jak ho totiž potom Rick nakládá s Damonem do auta, baví se o tom, co říkal Damon tenkrát na hřbitově, když Rick umřel a on seděl na jeho náhrobku a popíjel – že někdo musí dohlídnout na děti. A to mohl vědět jenom Rick, Silas ne… No a Lexi má sice na Damona pifku, ale podle mne mu nic neudělá, už kvůli Stefanovi. Takže v těch ukázkách je to, podle mne, schválně zdramatizovaný, aby nás to zmátlo. Ve skutečnosti to žádný drámo určitě nebude :)
#2039 ljarosova99 #2040 lenulka73#2035 Ivčí: Ale tak to si s ním mohla vyřídit už v nějakém 7 nebo 8.díle jak se objevila v MF, to důvod nebude. Spíš ten její komplex Matky Terezy :-)
No je pravda, že to, jak ji vyloženě zneužil a pak ji nechal na sluníčku na střeše, nedivím se jí, přestože Damona miluju.. :D #2034 lenulka73:
#2036 lenulka73#2033 Ivčí: Netuším jestli funguje i na duchy a nemyslím, že po něm Lexi vyloženě půjde. Spíš si vyřídí účty.
#2035 IvčíA funguje lék i na duchy? Třeba tu máme další motiv :D Ale to je asi jen na upírství, že..? Hm, to dává smysl, jenom jestli po něm teď půjde, když on se snaží vyřešit spoustu dalších důležitějších věcí… #2032 lenulka73:
#2034 lenulka73#2031 Ivčí: Protože ona vždy chrání Stefana a ten je teď chudák bez Eleny ( ted vlastně oba) a jako vždy je to Damonova chyba. Vždy se snažila Stefana držet daleko od Damona. Za další ji zabil. No a taky může být důvodem ten lék který má Damon.
#2033 IvčíA proč by po něm šla..? Chápu, že ji zabil a tak, ale když teda na ně koukala a všechno viděla, i když byla mrtvá, tak jí přece muselo dojít, že řešijou důležitější věci a že se Damon změnil… #2030 lenulka73:
#2032 lenulka73#2028 ljarosova99: Podle mě je Plecka geniální jak to vždy skloubí dohromady :) Jinak podle proma jde po Damonovi Lexi (podle vlasů) a na konci Damon říká „I po smrti jsi trnem mé existence“ to by taky ukazovalo na ni. Kvůli sobě, protože ji zabil i kvůli Stefanovi, protože ho vždy ochraňovala.
#2031 IvčíPo pročtení slovenské stránky se mi teorie v hlavě opravdu rojí. :-) musim si zablokovat přístup na vše co se týká upírů :-)
blbé je,že ty proma neřeknou vubec nic. souhlasim s tim že teorie plecky bude ještě šílenější. Poslední díly vždy byly nej. tak uvidíme
#2030 lenulka73Minutové promo s překladem http://www.the-vampire-diaries.org/…tion-promos/#…
#2023 ljarosova99: Taky jsem si to pustila znovu a máš pravdu jaksi se mění i když to mohl taky udělat Silas, aby viděli něco jiného než se děje. Je to hrozně složité něco poznat, když Silas může všechno měnit :-(
Oprava – .že je z nás nejšílenější
#2023 ljarosova99: Tvá teorie se docela podobá té mé a teď uvidíme co vymyslí ostatní aby nám Plecka za týden ukázala, že je z nejšílenější :-) :-) Každopádně čekám něco co se nám hodně nebude líbit :-(
no já jsem na to koukala znovu a došla jsem k velice šílené a pro mne nepřijatelné teorii. V MF by měli zustat 1–2 duchové na trvalo a jedna smrt by mnela být tedy stálá. To že by to byl opravdu Rick,nevim nevim,nemyslim si jelikož když ta obluda kameněla byl tam vidět záblesk uplně jiného profilu ksichtu než má alaric. Moje šílená teorie je taková že Damon má lék a tím pádem jak píšete si ho popletou se silasem (myslím že i silas se nám nějak vrátí jelikož tu padlo že by o něm měl stefan něco vědět,takže to bude on kdo ho pak krví oživí – šílený já vim) a tím pádem mu narvou lék do krku a zabijou ho. No a elena vyzná lásku stefanovi (i v knihách je podle popisků neustále jen stefan a elena – epic love) a damonovi to bude jedno jelikož bude řešit mnohem větší problém a to je to že je z něj duch a bude se chtít dostat zpátky mezi žvé. No a jelikož Jerremy již byl mrtvý déle tak on pomůže nějak Bonnie aby se vrátila ona a Damon (2 duchové a jerr trvalá smrt). No a nebo to bude naopak – Damon dá lék stefanovi aby s ním něco udělal a bude to ta lepší verze teorie :-) nějak nevěřím že by plecka nechala jen tak elenu a damona u sebe ale nechci věřit ani tomu že by šla po stefanovi. Nevim no. Napadá mne spousta teorií. To bude šílený týden,asi tak jako ten když jsme tady spekulovali s tím kdo umře na ostrově. :-) Ještě mi něco říkalo že by mohla Beca umřít,ale nenapadá mne jak a proč zrovna ona.
#2024 lenulka73 #2026 lenulka73