#1961 Goodies: psali,že si jednoho vybere,néé že se rozhodne být sama,,ale jeden se Salvátorů to bude :) to jsou ale nervy…a to si má vybrat už v tomhle díle???
Já z těch spoilerů taky moc teda nevím, co se má dít. Nic moc to neodkrývá. Ale jsem aspoň rádá, že už se konečně pro někoho rozhodne. Kdyby si nevybrala ani jednoho, to by mě možná naštvalo nejvíc :D
A ještě jeden spoiler (s Pleckou), pochopila jsem, že se vrátí 1–2 duchové natrvalo zpět. Já chci Jera a Rika, nemůžu se mezi nimi rozhodnout http://www.tvguide.com/…1065251.aspx
Holky, bohužel to je asi pravda :( Obletělo to teď celý internet, hlavně fb je toho plný.. To mě mrzí.. byli spolu perfektní.. Ale možná tu je ještě naděje, že to je jen fáma (ikdyž pochybuji :( ) šak Paul ještě o víkendu řekl, že po natáčení, se nastěhuje k Nině a Ianovi :D
holky…proč tohle neřešíme na obecný diskuzi? To je hrůza pořád běhat sem tam :D …tady se máme bavit jen o spoilerech ;) ne že by mě to nějak vadilo,ale mam v tom trochu bordel :) Jinak Nina a Ian…no,když spolu začali tak na jednu stranu věděli,že spolu pracují a pokud jsou profesionálové musí dělat jako by nic…a jestli se rozešli v dobrém(pokud to tam skutečně je) třeba takový problém mít nebudou :) působí oba normálně :) ale jejich škoda,vážně jim to moc slušelo… #1948 Maroola: vždyť jo…manžel až nakonec :D:D
#1953 Maroola: Toho jsem se bála no… Ono se říká, na každém šprochu… Ach jo, jejich rozchod mě bude fakt mrzet. Ještě na Vánoce jak spolu vybírali ten stromeček:( A jestli spolu nebudou ani v denících, tak mě fakt klepne!
#1951 Goodies: Člověče, z toho mám taky strach. Myslím, že už spolu asi nejsou dýl, takže kdoví, čeho se dočkáme v posledních dvou dílech, když natáčení skončilo teprve před pár týdny. Věřím, že Plecce by se to náramně hodilo do krámu, konečně by bylo to její vysněné Stelena ever after…bléééé :P #1952 Goodies: Ještě to ani jeden nepotvrdil, ale v těch článcích je citován nějaký zdroj blízký natáčení, který tvrdí, že jsou oba nanejvýš profesionální, takže další společné natáčení jim nebude dělat problémy :/ .. No a na Twitteru je sice sleduju, ale oni spolu přes něj už docela dost dlouho vůbec nekomunikujou, takže pochybuju, že by něco komentovali zrovna tam.
Potvrdili ten rozchod už Nina nebo Ian? Nepíše se to v některém z článků? Nesleduje je třeba někdo na twitteru, že by se tam k tomu třeba někdo z nich vyjádřil…?
#1950 Maroola: No právě… A třeba to teď Plecce nahraje, aby Elena s Damonem spolu fakt nebyli:( Zrovna jejich rozchod mě fakt bude mrzet, hrozně jsem jim to přála.
Tak spousta lidí na diskusích prohlásila, že dokud to neotiskne časopis People, odmítají tomu uvěřit. A časopis People to právě otiskl. #1949 anndy: No to bych jim sakra doporučovala, aby to na plac netahali :D Ale nedovedu si vůbec představit, že bych byla v jejich kůži. Ono je těžké pracovat s někým, s kým chodím (vlastní zkušenost), natož s někým, s kým jsem se rozešla :(
nějak moc to nesleduju, takže nejsem moc v obraze, ale Nina nejezdí ani na ty sešlosti jako Ian a Paul, ne? třeba prostě jen má každý práci jinde. Ale jestli podepsali smlouvu na 5. řadu, tak mají prostě smůlu a budou muset spolu být, ať se jim to líbí nebo ne – protože my na to čekáme už 4 série :-D#1948 Maroola:
#1947 Goodies: No, je fakt, že internetové drbárny jsou toho plné, ale zatím žádné oficiální stanovisko ani od Niny ani od Iana. Osobně, bohužel, sázím na to, že už spolu nejsou. Psala jsem to tady už někdy v dubnu, že zatímco předtím se od sebe de facto nehnuli, tak od Velikonoc se neobjevila jediná fotka, na které by byli spolu… Ale strašně mě pobavily některé reakce v diskusích pod články: Nejdřív mě napadlo – Ne, oni se rozešli! – potom – Páni, je volný! – a nakonec – Seš vdaná, zapomnělas? :D:D:D …anebo suché: Komu připadne kočka? :D
Holky tak teď jsem opět četla na fb, že se Nina a Ian rozešli a prý je to v nějakém novém článku… :( Pak by třeba i kvůli nim pozměnili děj seriálu, aby nebyli spolu ani v něm :(
#1944 TNoty: No a jsem na to patřičně pyšná, že jsem si něčeho konečně všimla první :-):-) Ne teď vážně… Nina měří 167 cm, normální výška, ten moderátor tam je tyčka i oproti jiným chlapům :-)
tak ten plakát mě dost vyděsil,ale díky holkám šikovným který si všimli,že je to fotomontáž(jak to dokáže někdo takhle dobře udělat) :) mi spadl kámen ze srdce…jinak k tomu videu s Ninou a tím moderátorem…to je Nina vážně takovej prťous a nebo je ten moderátor čahoun??? :D už se těším na další díl…doufám,že bude stát za to :)
#1939 lenulka73: Vzhledem k tomu, že kámoš gůgl překládá sire bond jednou jako dluhopis a jednou jako otec pouto.....jsem to vzdala :D A moc prosím ty anglicky zdatnější, zda nám to osvětlí. Děkuji předem
#1961 Goodies: psali,že si jednoho vybere,néé že se rozhodne být sama,,ale jeden se Salvátorů to bude :) to jsou ale nervy…a to si má vybrat už v tomhle díle???
#1965 lenulka73 #1967 GoodiesJá z těch spoilerů taky moc teda nevím, co se má dít. Nic moc to neodkrývá. Ale jsem aspoň rádá, že už se konečně pro někoho rozhodne. Kdyby si nevybrala ani jednoho, to by mě možná naštvalo nejvíc :D
#1962 TNoty#1958 lenulka73: podle spoilerů co vypouští se težko dá něco vyčíst :(
A ještě jeden spoiler (s Pleckou), pochopila jsem, že se vrátí 1–2 duchové natrvalo zpět. Já chci Jera a Rika, nemůžu se mezi nimi rozhodnout http://www.tvguide.com/…1065251.aspx
Četli jste toto? Opravdu to vypadá, že vyjde moje teorie, že si Damon vezme lék a Elenu si nebude pamatovat a nebo zemře? Nebo to bude Stefan? http://www.the-vampire-diaries.org/…-eonline-54/
#1960 TNotyHolky, bohužel to je asi pravda :( Obletělo to teď celý internet, hlavně fb je toho plný.. To mě mrzí.. byli spolu perfektní.. Ale možná tu je ještě naděje, že to je jen fáma (ikdyž pochybuji :( ) šak Paul ještě o víkendu řekl, že po natáčení, se nastěhuje k Nině a Ianovi :D
nějak to nemůžu přeložit :( http://www.people.com/…8772,00.html ale mluví o tom,že se asi rozešli ne?
holky…proč tohle neřešíme na obecný diskuzi? To je hrůza pořád běhat sem tam :D …tady se máme bavit jen o spoilerech ;) ne že by mě to nějak vadilo,ale mam v tom trochu bordel :) Jinak Nina a Ian…no,když spolu začali tak na jednu stranu věděli,že spolu pracují a pokud jsou profesionálové musí dělat jako by nic…a jestli se rozešli v dobrém(pokud to tam skutečně je) třeba takový problém mít nebudou :) působí oba normálně :) ale jejich škoda,vážně jim to moc slušelo…
#1948 Maroola: vždyť jo…manžel až nakonec :D:D
#1953 Maroola: Toho jsem se bála no… Ono se říká, na každém šprochu… Ach jo, jejich rozchod mě bude fakt mrzet. Ještě na Vánoce jak spolu vybírali ten stromeček:( A jestli spolu nebudou ani v denících, tak mě fakt klepne!
#1951 Goodies: Člověče, z toho mám taky strach. Myslím, že už spolu asi nejsou dýl, takže kdoví, čeho se dočkáme v posledních dvou dílech, když natáčení skončilo teprve před pár týdny. Věřím, že Plecce by se to náramně hodilo do krámu, konečně by bylo to její vysněné Stelena ever after…bléééé :P
#1954 Goodies#1952 Goodies: Ještě to ani jeden nepotvrdil, ale v těch článcích je citován nějaký zdroj blízký natáčení, který tvrdí, že jsou oba nanejvýš profesionální, takže další společné natáčení jim nebude dělat problémy :/ .. No a na Twitteru je sice sleduju, ale oni spolu přes něj už docela dost dlouho vůbec nekomunikujou, takže pochybuju, že by něco komentovali zrovna tam.
Potvrdili ten rozchod už Nina nebo Ian? Nepíše se to v některém z článků? Nesleduje je třeba někdo na twitteru, že by se tam k tomu třeba někdo z nich vyjádřil…?
#1953 Maroola#1950 Maroola: No právě… A třeba to teď Plecce nahraje, aby Elena s Damonem spolu fakt nebyli:( Zrovna jejich rozchod mě fakt bude mrzet, hrozně jsem jim to přála.
#1953 MaroolaTak spousta lidí na diskusích prohlásila, že dokud to neotiskne časopis People, odmítají tomu uvěřit. A časopis People to právě otiskl.
#1951 Goodies#1949 anndy: No to bych jim sakra doporučovala, aby to na plac netahali :D Ale nedovedu si vůbec představit, že bych byla v jejich kůži. Ono je těžké pracovat s někým, s kým chodím (vlastní zkušenost), natož s někým, s kým jsem se rozešla :(
nějak moc to nesleduju, takže nejsem moc v obraze, ale Nina nejezdí ani na ty sešlosti jako Ian a Paul, ne? třeba prostě jen má každý práci jinde. Ale jestli podepsali smlouvu na 5. řadu, tak mají prostě smůlu a budou muset spolu být, ať se jim to líbí nebo ne – protože my na to čekáme už 4 série :-D#1948 Maroola:
#1950 Maroola#1947 Goodies: No, je fakt, že internetové drbárny jsou toho plné, ale zatím žádné oficiální stanovisko ani od Niny ani od Iana. Osobně, bohužel, sázím na to, že už spolu nejsou. Psala jsem to tady už někdy v dubnu, že zatímco předtím se od sebe de facto nehnuli, tak od Velikonoc se neobjevila jediná fotka, na které by byli spolu… Ale strašně mě pobavily některé reakce v diskusích pod články: Nejdřív mě napadlo – Ne, oni se rozešli! – potom – Páni, je volný! – a nakonec – Seš vdaná, zapomnělas? :D :D :D …anebo suché: Komu připadne kočka? :D
#1949 anndy #1955 TNotyHolky tak teď jsem opět četla na fb, že se Nina a Ian rozešli a prý je to v nějakém novém článku… :( Pak by třeba i kvůli nim pozměnili děj seriálu, aby nebyli spolu ani v něm :(
#1948 Maroola#1942 anndy: To je, ale i Car je celá bílá, to asi dělá ten les :)
#1944 TNoty: No a jsem na to patřičně pyšná, že jsem si něčeho konečně všimla první :-) :-) Ne teď vážně… Nina měří 167 cm, normální výška, ten moderátor tam je tyčka i oproti jiným chlapům :-)
tak ten plakát mě dost vyděsil,ale díky holkám šikovným který si všimli,že je to fotomontáž(jak to dokáže někdo takhle dobře udělat) :) mi spadl kámen ze srdce…jinak k tomu videu s Ninou a tím moderátorem…to je Nina vážně takovej prťous a nebo je ten moderátor čahoun??? :D už se těším na další díl…doufám,že bude stát za to :)
#1945 lenulka73#1939 lenulka73: Vzhledem k tomu, že kámoš gůgl překládá sire bond jednou jako dluhopis a jednou jako otec pouto.....jsem to vzdala :D A moc prosím ty anglicky zdatnější, zda nám to osvětlí. Děkuji předem