#1800 Klaroline!!=): Kousnutí je jen jedna z teorií podle fotky na které Elena něco studuje Damonovi, on stojí v klidu, to nevypadá na kolík apod. Ještě jsem četla teorii, že už je Damon člověk a Elena se dívá na nějaký vedlejší účinek léku. Lék má mít nějaký vedlejší účinek, mě teda jako první napadlo, že si nebude pamatovat nic z upírského života, ale to je spíš logický důsledek a ne vedlejší účinek, tak nevím :-)
Ještě k těm promo fotkám na 4×23… Je to jenom teorie nebo spíš odhad… Ale myslím, že jak jsou okolo Eleny Stefana a Caroline ty holky..jak tam tvoři ten kruh nebo co…tak si myslím, že to budou ty čarodějky které Car zabila kvůli Bonnie..... Takže je tady o jednoho pomstichtivýho magora s motivem na pomstu víc...... I když, ty pujdou po Car nebo po Bonnie… A docela by mě zajímalo, jak hodlají jestli je teda pravda to kousnutí, vyřešit situaci že je Klaus v MF........ A navíc je s Car, což znamená že by Damonovi tu krev kvůli ní dal…
to je fakt, nevíme „který“ Rick by se vrátil, jestli se z druhé strany vracejí nadpřirození, tak by to asi byl lovec upírů než náš milovaný Rick :-(#1797 lenulka73:
#1794 Klaroline!!=): mě napadl ten lovec Vaught či jak se to píše. Mohl by mít jed tak jak třeba Conor v nějaké hračce. Ten měl Damona hodně spadeno, ale neviděli jsme ho umřít, jen ho nechali na tom ostrově v jeskyni a předpokládáme že umřel.
Jules mě taky napadla, ale vysvětlila jsem si to stejně jak ty. Damon zabil spoustu hybridů, ale většinou to byli no name, spíš by se měl mstít někdo známější#1794 Klaroline!!=):
#1792 anndy: jediný možný vlkodlak je ta Jules, jak ji zabil Klaus při ritualu a předtim pokousala Rose, když šla na Damona… Ta by se třeba chtěla pomstít, i když všechny stopy vedou spiš ke Klausovi, protoze znicil Taylerovi zivot a zabil ji…jak by ale ublizila Klausovi přes Damona!? To zadny smysl nedavá.. Jinak fakt netuším..mozná to bude jenom náhoda…
začínám být zvědavá, jak to teda bude. podle fotek k 23. dílu to takt vypadá, že je Elena zapnutá (aspoň podle těch jejích pohledů). clip s Damonem taky zajímavý – ale spíš nás zas navnadí a kdo ví, jak to bude pokračovat :-( Teorie s vlkodlakem, který kousne Damona – teda klobouk dolů, na co lidi nepřijdou. Jen nevím, který vlkouš by si chtěl kousnout – Mason vypadal, že se s tím smířil a nějaký jiný mě nenapadá.
Teda po tom druhém klipu jsem se začala hodně těšit na další díl :-) Neumím anglicky, ale pochopila jsem, že Damon na konci říká něco ve smyslu, že jsou i jiné možnosti jak zapnout emoce?
#1780 Goodies: No…jsem také zvědavá na závěr…tedy na 23 díl.....též se dle toho rozhodnu, ale když mám něco rozkoukáno potřebuji vědět jak to dopadne -jestli to bude směřovat k S a E, tak to mě vůbec nebralo…takže někdy za delší dobu si 5 řadu snad stáhnu…a dotrpím to najednou…A nyní-ani mě nebere rozebírat ty blbiny co tam teď jsou…také mě to štve,vše co mě bralo je fuč. :o(
#1800 Klaroline!!=): Kousnutí je jen jedna z teorií podle fotky na které Elena něco studuje Damonovi, on stojí v klidu, to nevypadá na kolík apod. Ještě jsem četla teorii, že už je Damon člověk a Elena se dívá na nějaký vedlejší účinek léku. Lék má mít nějaký vedlejší účinek, mě teda jako první napadlo, že si nebude pamatovat nic z upírského života, ale to je spíš logický důsledek a ne vedlejší účinek, tak nevím :-)
pokud by to vůbec Car chtěla :-( Damon nikdy nebyl její oblíbenec – teda když pomineme ten jejich začátek#1800 Klaroline!!=):
Ještě k těm promo fotkám na 4×23… Je to jenom teorie nebo spíš odhad… Ale myslím, že jak jsou okolo Eleny Stefana a Caroline ty holky..jak tam tvoři ten kruh nebo co…tak si myslím, že to budou ty čarodějky které Car zabila kvůli Bonnie..... Takže je tady o jednoho pomstichtivýho magora s motivem na pomstu víc...... I když, ty pujdou po Car nebo po Bonnie… A docela by mě zajímalo, jak hodlají jestli je teda pravda to kousnutí, vyřešit situaci že je Klaus v MF........ A navíc je s Car, což znamená že by Damonovi tu krev kvůli ní dal…
#1801 anndy #1802 lenulka73 #1803 lenulka73#1798 anndy: právě a navíc nikdy nesouhlasil aby byl D s E, tak má důvod navíc :-(
to je fakt, nevíme „který“ Rick by se vrátil, jestli se z druhé strany vracejí nadpřirození, tak by to asi byl lovec upírů než náš milovaný Rick :-(#1797 lenulka73:
#1799 lenulka73#1795 anndy: Sranda by byla kdyby ho na životě ohrozil Alarick, Všichni se na něj těší, že bude mít D. parťáka zpět a ono by to bylo jinak
#1798 anndy#1794 Klaroline!!=): mě napadl ten lovec Vaught či jak se to píše. Mohl by mít jed tak jak třeba Conor v nějaké hračce. Ten měl Damona hodně spadeno, ale neviděli jsme ho umřít, jen ho nechali na tom ostrově v jeskyni a předpokládáme že umřel.
Jules mě taky napadla, ale vysvětlila jsem si to stejně jak ty. Damon zabil spoustu hybridů, ale většinou to byli no name, spíš by se měl mstít někdo známější#1794 Klaroline!!=):
#1797 lenulka73#1792 anndy: jediný možný vlkodlak je ta Jules, jak ji zabil Klaus při ritualu a předtim pokousala Rose, když šla na Damona… Ta by se třeba chtěla pomstít, i když všechny stopy vedou spiš ke Klausovi, protoze znicil Taylerovi zivot a zabil ji…jak by ale ublizila Klausovi přes Damona!? To zadny smysl nedavá.. Jinak fakt netuším..mozná to bude jenom náhoda…
#1795 anndy #1796 lenulka73nezdá se vám Ian nějaký namakanější? (polonahá fotka k 23. dílu – takový momenty mi začínaly chybět :-D )
začínám být zvědavá, jak to teda bude. podle fotek k 23. dílu to takt vypadá, že je Elena zapnutá (aspoň podle těch jejích pohledů). clip s Damonem taky zajímavý – ale spíš nás zas navnadí a kdo ví, jak to bude pokračovat :-( Teorie s vlkodlakem, který kousne Damona – teda klobouk dolů, na co lidi nepřijdou. Jen nevím, který vlkouš by si chtěl kousnout – Mason vypadal, že se s tím smířil a nějaký jiný mě nenapadá.
#1794 Klaroline!!=)#1790 lenulka73: Ja jsem se taky zacala tesit :-) Myslim,ze dneska si natahnu budika :-) U me sledovani 5. Serie zalezi na DE.
Teda po tom druhém klipu jsem se začala hodně těšit na další díl :-) Neumím anglicky, ale pochopila jsem, že Damon na konci říká něco ve smyslu, že jsou i jiné možnosti jak zapnout emoce?
#1791 pussycata druhý http://www.youtube.com/watch?…
Konečně nové webclipyyyy a rovnou dva http://www.youtube.com/watch?…
vložila jsem omylem odkaz na celé stránky, tady přímo ty fotky z finále :-) http://www.the-vampire-diaries.org/…ation-still/
Už se to blíží. Juchů. https://o.twimg.com/2/proxy.jpg?… :-)
spousta nových fotek z posledního dílu, některé mi daly hodně námětů k přemýšlení http://www.the-vampire-diaries.org/
#1779 Klaroline!!=): JO JO …s tou Elenou si to vyžereme ve 22 díle, to bude zábava. :O(
#1780 Goodies: No…jsem také zvědavá na závěr…tedy na 23 díl.....též se dle toho rozhodnu, ale když mám něco rozkoukáno potřebuji vědět jak to dopadne -jestli to bude směřovat k S a E, tak to mě vůbec nebralo…takže někdy za delší dobu si 5 řadu snad stáhnu…a dotrpím to najednou…A nyní-ani mě nebere rozebírat ty blbiny co tam teď jsou…také mě to štve,vše co mě bralo je fuč. :o(