no ještě, že Matt není Damonův favorit :-D napřed mi nedošlo, že myslíš Jerrův prsten – ale bude to zajímavý – hlavně to, jak to Mattovi navrhnou#1677 lenulka73:
Ahoj holky. Ach jo, nebyla jsem tu tak dlouho, že už ani nemůžu dočíst obě diskuze, co mi všechno ušlo:( Jinak po posledním díle se teda vůbec netěším na další. Jak kdybych se dívala na jiný seriál… A pochopila jsem to správně, že páteční díl bude o původních? Budou tam vůbec ostatní?
#1673 kráska: Damon ji chce zpět z jiného důvodu než Stefan, chce jí pomoct. Stefan ji chce jako člověka, protože když je upírka tak s ní kvůli svému riperství nemůže být
s tím Silasem to taky není špatný nápad – otevřít druhou stranu se má podařit (možná jen částečně), a kdo kromě Bonnie by byl schopný mu v tom zabránit nebo mu ten lék sebrat. a jestli Silas bude už jen ve dílech, tak snad ukážou i jeho lidskou tvář a ne jen toho bubáka nebo převtělení#1669 evice:
#1646 lenulka73: No, musím uznat, že tvoje úvaha, že kdo vezme lék, ten si na nic z upírského života nebude pamatovat, je hodně dobrá. Že si lék vezme Damon byl i můj tip, ale poslední dobou po všech těch spoilerech tuším od Plecky zradu. Přece jenom je teď to, že to bude Damon hodně diskutované téma, takže by tím Plecka zas až tak nepřekvapila a přiznejme si, že závěrečný díly byly ve všech sériích spíš typu:"čumím jak puk! :-) Takže já tuším zradu – lék si vezme Stefan aby se tak přenesl přes Elenu, nebo ho vezme Silas, místo aby umřel, tak se stane člověkem a v 5. sérii sbalí Elču :-)
#1666 anndy: Už dřív přece Plecka řekla, že prsten bude použit a ještě nebyl, tak teď by se mohl hodit. Na druhou stranu jsem to četla před 19.dílem kdy se pokusila zabít i Bonnie, tak už nevím, ale to naše trápení brzy skončí, protože konec série se blíží :)
#1666 anndy: Četla jsem že by se Matt nechal zabít a s Elenou by to mělo pohnout, u fotky s Mattem se zdálo, že nějaké emoce projevila. Už to nemůžu najít kde jsem to četla, ale bylo to hezky vysvětlené a smysl to dávalo :) Kdoví ale co nakonec bude :)
jak použití Matta, staré Eleně by mohl vyhrožovat jeho smrtí, ale téhle?? a že by Matt někoho mučil? ten může hrát leda Bece na city .-)#1663 lenulka73:
encyklopedie angličtiny? to jako myslíš slovník? jak psala Lenča – Damon ji chtěl tak jak tak, a mockrát to i dokázal, Stefan hledal lék, aby měl zpět „svou“ Elenu, pak ho chtěl pro sebe a teď, aby Elenu měl pod kontrolou (bezcitná Elena je na ně prostě moc akční :-)#1653 kráska:
#1662 kráska: Podle popisu se jim to mučením nepovede, kdoví co jí nakonec city nahodí. Četla jsem někde názor, který se mi zdá dobrý: „Použijí Matta a prsten“
SPOILER Lexi, Alaric, Connor and Kol are going to be back.
no uvidíme – Ricka bych viděla moc ráda
http://www.youtube.com/watch?…
#1689 I like Stefanhttp://www.youtube.com/watch?…
#1689 I like Stefandalší spoiler z FB – vše je mi jedno, jen aby ta 8 vyšla :-) TVD News
no ještě, že Matt není Damonův favorit :-D napřed mi nedošlo, že myslíš Jerrův prsten – ale bude to zajímavý – hlavně to, jak to Mattovi navrhnou#1677 lenulka73:
Tak mi potvrdili moji teorii, že použijí Matta a nejspíš i Jeremyho prsten, aby zase obživl jestli zajdou až takto daleko :) http://www.the-vampire-diaries.org/…-tv-guide-9/
#1678 anndyAhoj holky. Ach jo, nebyla jsem tu tak dlouho, že už ani nemůžu dočíst obě diskuze, co mi všechno ušlo:( Jinak po posledním díle se teda vůbec netěším na další. Jak kdybych se dívala na jiný seriál… A pochopila jsem to správně, že páteční díl bude o původních? Budou tam vůbec ostatní?
#1673 kráska: Damon ji chce zpět z jiného důvodu než Stefan, chce jí pomoct. Stefan ji chce jako člověka, protože když je upírka tak s ní kvůli svému riperství nemůže být
#1669 evice: sbalí Elču?:-) to by už nebyl milostný trojuhelník ale čtyřúhelník..:-)
#1665 anndy: jo neviděla jsem že by si s ni D dokázal poradit a neni snad pravda že ji D chce taky vrátit?!!
#1675 lenulka73#1648 lenulka73: to je dobrý :)
s tím Silasem to taky není špatný nápad – otevřít druhou stranu se má podařit (možná jen částečně), a kdo kromě Bonnie by byl schopný mu v tom zabránit nebo mu ten lék sebrat. a jestli Silas bude už jen ve dílech, tak snad ukážou i jeho lidskou tvář a ne jen toho bubáka nebo převtělení#1669 evice:
#1669 evice: A kluci Salvatorovi budou mít od ní aspoň klid :-)
#1646 lenulka73: No, musím uznat, že tvoje úvaha, že kdo vezme lék, ten si na nic z upírského života nebude pamatovat, je hodně dobrá. Že si lék vezme Damon byl i můj tip, ale poslední dobou po všech těch spoilerech tuším od Plecky zradu. Přece jenom je teď to, že to bude Damon hodně diskutované téma, takže by tím Plecka zas až tak nepřekvapila a přiznejme si, že závěrečný díly byly ve všech sériích spíš typu:"čumím jak puk! :-) Takže já tuším zradu – lék si vezme Stefan aby se tak přenesl přes Elenu, nebo ho vezme Silas, místo aby umřel, tak se stane člověkem a v 5. sérii sbalí Elču :-)
#1670 lenulka73 #1671 anndy #1674 kráska#1666 anndy: Už dřív přece Plecka řekla, že prsten bude použit a ještě nebyl, tak teď by se mohl hodit. Na druhou stranu jsem to četla před 19.dílem kdy se pokusila zabít i Bonnie, tak už nevím, ale to naše trápení brzy skončí, protože konec série se blíží :)
#1666 anndy: Četla jsem že by se Matt nechal zabít a s Elenou by to mělo pohnout, u fotky s Mattem se zdálo, že nějaké emoce projevila. Už to nemůžu najít kde jsem to četla, ale bylo to hezky vysvětlené a smysl to dávalo :) Kdoví ale co nakonec bude :)
jak použití Matta, staré Eleně by mohl vyhrožovat jeho smrtí, ale téhle?? a že by Matt někoho mučil? ten může hrát leda Bece na city .-)#1663 lenulka73:
#1667 lenulka73 #1668 lenulka73encyklopedie angličtiny? to jako myslíš slovník? jak psala Lenča – Damon ji chtěl tak jak tak, a mockrát to i dokázal, Stefan hledal lék, aby měl zpět „svou“ Elenu, pak ho chtěl pro sebe a teď, aby Elenu měl pod kontrolou (bezcitná Elena je na ně prostě moc akční :-)#1653 kráska:
#1673 kráska#1663 lenulka73: Ať zkusi všechno,tahle Elena je už přiliš…:-)
#1662 kráska: Podle popisu se jim to mučením nepovede, kdoví co jí nakonec city nahodí. Četla jsem někde názor, který se mi zdá dobrý: „Použijí Matta a prsten“
#1664 kráska #1666 anndy