#1561 anndy: Právě jsem přemýšlela proč bude zrovna ona hrát v originálech a potom co Klaus u ní našel to znamínko či tetování mě to trklo. Jinak by ta jejich scénka neměla vůbec žádný smysl. Ještě by mě zajímalo jaký měl Klaus důvod Silase najít, říkal že má důvodů tuším tisíc, snad se to brzy dozvíme
to není špatný nápad – a Klausově otci víme akorát to, že byl vlkodlak a byl zabit. když tak vesele plodil s Ester, tak měl beztak děcka i jinde :-)#1560 lenulka73:
#1558 anndy: Taky ji nemám ráda, už od prvního momentu mi byla nesympatická a přesně jak píšeš snad moc prostoru nedostane. Myslím si ale že bude něco jako Klausova nevlastní sestra, jen prapra…
#1556 ljarosova99: Já se přiznám, že informace dopředu na jednu stranu hledám jak divá, ale na druhou se nechci dozvědět nic zásadního, chci být překvapená. Takže si vlastně protiřečím :)
na ty jejich pauzy už jsem si zvykla, tak to mě neštve, stejně poslední dobou není na co spěchat :-( ale těším se na Elijaha a Klause – konečně dostanou větší prostor, jen doufám, že té zatracené Hayley tam moc nebude#1557 lenulka73:
to máš pravdu, jen doufám, že to bude Rick nebo Jerr :-) #1556 ljarosova99:
#1553 anndy: Já se na ten 20.díl moc netěším, bude to vlastně taková další pauza TVD. Někde jsem četla, že kvůli tomu mají deníky 23 dílů – jeden z nich je ten pilot k originálům
teda já osobně se celkem těším na ten díl s názvem walking dead,tam se asi bude už něco dít s těma mrtvýma. soudím podle názvu. za tuhle pauzu toho teda moc nevypustili ven a pěkně mne to štve, 3 týdny čekání a celou dobu jsme se dověděli elký prd :-)
ani jsem si nevšimla, že jsou popisy k dalším epizodám. docela se těším na 20. díl, vypadá to, že hlavní bratrské duo vystřídá bratrské duo Mikelsonů :-) radost z Elijaha mi kazí jen to, že se tam má zase objevit Hayley! a jak jsme zvyklí – všichni mají plány, učiní strašné objevy a vše bude zase nečekané – no doufejme :-)
Přesně tak....... my sice máme „své jisté zdroje“ :D, ale to nám nebrání ve spekulacích a dohadech, které máme tak rády....... např. z dobře informovaných kruhů je nám známo, že Plec a spol. nezavrhují myšlenku na Jeremyho návrat ( samozřejmě účelově), protože zřejmě jen on dokáže zlomit Eleninu ne-lidskost. Dále se ví, že se Julia Plec vyjádřila, že ani vztah Caroline a Taylera není dořešen, stejně jako vztah Jeremyho a Bonie…tolik ke vztahům. Klaus se nám neztratí po odchodu do Origilálních, jen odejde z MF do Orleansu ..... a dál budou chudáci jeho sourozenci bojovat s jeho arogancí, krutostí a velmi osobitou oddaností rodině. A do toho všeho Silas, u kterého nikdy nevíme, jakou podobu na sebe zrovna bere se nám ukáže v celé kráse (jak se komu líbí) ............. a vůbec na http://www.the-vampirediaries.cz/ nám Plecka napoví ještě více.......... a teď jen doufám, že mě nikdo nelynčuje :-)
to je riziko diskuze :-) navíc, tady se toho asi moc nedovíš, protože se tu převážně spekuluje – protože nás to baví. možná, kdyby tu byli samí kluci, vypadalo by to jinak – tak pozvi nějaký kámoše :-D#1547 I like Stefan:
Já teda nechci být nějak nepříjemný, ale tato diskuse se má týkat spoilerů a toho co můžeme (nebo si myslíme, že můžemm) vidět v TVD nadále. A né lidí co sem něco přidáváj, nehledě na to, že vždy, když se sem podívám je tu o desítky komentů víc a když se chci něco dozvědět, musím pročíst desítky výlevů a stížností na toho a onoho, a pak zjistím, že to bylo pro nic, protože ve skutečnosti tu nic nového není jen se tu pár holek štěká :D
#1561 anndy: Právě jsem přemýšlela proč bude zrovna ona hrát v originálech a potom co Klaus u ní našel to znamínko či tetování mě to trklo. Jinak by ta jejich scénka neměla vůbec žádný smysl. Ještě by mě zajímalo jaký měl Klaus důvod Silase najít, říkal že má důvodů tuším tisíc, snad se to brzy dozvíme
#1564 anndyto není špatný nápad – a Klausově otci víme akorát to, že byl vlkodlak a byl zabit. když tak vesele plodil s Ester, tak měl beztak děcka i jinde :-)#1560 lenulka73:
#1562 lenulka73#1558 anndy: Taky ji nemám ráda, už od prvního momentu mi byla nesympatická a přesně jak píšeš snad moc prostoru nedostane. Myslím si ale že bude něco jako Klausova nevlastní sestra, jen prapra…
#1561 anndy#1556 ljarosova99: Já se přiznám, že informace dopředu na jednu stranu hledám jak divá, ale na druhou se nechci dozvědět nic zásadního, chci být překvapená. Takže si vlastně protiřečím :)
na ty jejich pauzy už jsem si zvykla, tak to mě neštve, stejně poslední dobou není na co spěchat :-( ale těším se na Elijaha a Klause – konečně dostanou větší prostor, jen doufám, že té zatracené Hayley tam moc nebude#1557 lenulka73:
to máš pravdu, jen doufám, že to bude Rick nebo Jerr :-)
#1560 lenulka73#1556 ljarosova99:
#1553 anndy: Já se na ten 20.díl moc netěším, bude to vlastně taková další pauza TVD. Někde jsem četla, že kvůli tomu mají deníky 23 dílů – jeden z nich je ten pilot k originálům
#1558 anndyteda já osobně se celkem těším na ten díl s názvem walking dead,tam se asi bude už něco dít s těma mrtvýma. soudím podle názvu. za tuhle pauzu toho teda moc nevypustili ven a pěkně mne to štve, 3 týdny čekání a celou dobu jsme se dověděli elký prd :-)
#1558 anndy #1559 lenulka73#1553 anndy: to jsem si taky nevšimla :) tak to se na to jdu kouknout :)
sneak peek
http://www.youtube.com/watch?…
ani jsem si nevšimla, že jsou popisy k dalším epizodám. docela se těším na 20. díl, vypadá to, že hlavní bratrské duo vystřídá bratrské duo Mikelsonů :-) radost z Elijaha mi kazí jen to, že se tam má zase objevit Hayley! a jak jsme zvyklí – všichni mají plány, učiní strašné objevy a vše bude zase nečekané – no doufejme :-)
#1555 TNoty #1557 lenulka73#1550 Rozarka74:
#1551 anndy: Jsme ráda, že mi to prošlo...........:-))
rozhovor s Pleckou je sice starší, ale líbily se mi komenty pod ním – např. že jim chybí Damon + vana/sprcha :-D#1549 BARBARRKA:
#1552 BARBARRKA#1549 BARBARRKA: Já rozhodně ne :-D
#1552 BARBARRKAPřesně tak....... my sice máme „své jisté zdroje“ :D, ale to nám nebrání ve spekulacích a dohadech, které máme tak rády....... např. z dobře informovaných kruhů je nám známo, že Plec a spol. nezavrhují myšlenku na Jeremyho návrat ( samozřejmě účelově), protože zřejmě jen on dokáže zlomit Eleninu ne-lidskost. Dále se ví, že se Julia Plec vyjádřila, že ani vztah Caroline a Taylera není dořešen, stejně jako vztah Jeremyho a Bonie…tolik ke vztahům. Klaus se nám neztratí po odchodu do Origilálních, jen odejde z MF do Orleansu ..... a dál budou chudáci jeho sourozenci bojovat s jeho arogancí, krutostí a velmi osobitou oddaností rodině. A do toho všeho Silas, u kterého nikdy nevíme, jakou podobu na sebe zrovna bere se nám ukáže v celé kráse (jak se komu líbí) ............. a vůbec na http://www.the-vampirediaries.cz/ nám Plecka napoví ještě více.......... a teď jen doufám, že mě nikdo nelynčuje :-)
#1550 Rozarka74 #1551 anndyto je riziko diskuze :-) navíc, tady se toho asi moc nedovíš, protože se tu převážně spekuluje – protože nás to baví. možná, kdyby tu byli samí kluci, vypadalo by to jinak – tak pozvi nějaký kámoše :-D#1547 I like Stefan:
Já teda nechci být nějak nepříjemný, ale tato diskuse se má týkat spoilerů a toho co můžeme (nebo si myslíme, že můžemm) vidět v TVD nadále. A né lidí co sem něco přidáváj, nehledě na to, že vždy, když se sem podívám je tu o desítky komentů víc a když se chci něco dozvědět, musím pročíst desítky výlevů a stížností na toho a onoho, a pak zjistím, že to bylo pro nic, protože ve skutečnosti tu nic nového není jen se tu pár holek štěká :D
#1548 anndy #1592 kráskaTa pauza me nici at uz je patek :/
#1542 kráska: Věkem by se dalo lecos omluvit ale takto .. :)
#1542 kráska: je to ještě míň jo?? :)
A neříkam že každy třicetý letý je dědek.. Paulovi je 30 a rozhooooodně to neříkam… ale ten na fotce(budoucí Silas) nenï zrovna mládenec..