Ehm chtěla jsem se zeptat, už sjte někdo viděl tohle video?? The Vampire Diaries 4×20 „The Originals“ PILOT Promo + Spoilers http://www.youtube.com/watch?… u fotek se zobrazují texty z různých scén, tak by mě zajímalo, co na to říkáte.
Já vím holky, jen jsem to někde četla. Je tedy fakt, že u Damona by nás to nejvíc šokovalo. Kdoví jak to nakonec bude, má to být ve finále. Plecka řekla, že ho použije upír a že to bude jedna z finálových scén.. To toho řekla, vyloučila vlastně jen Klause :-) Ale Damon by si ho mohl vzít třeba omylem, Elena ho přeci nechce, tak mě napadlo, že jí ho třeba dají nějak do krevního pytlíku a omylem by ho vzal Damon. Je spousta možností a jsem fakt zvědavá kdo ten lék nakonec vezme.
Třeba si ho nevezme dobrovolně, třeba ho nějak donutí Silas, tím že se ho třeba zmocní nebo ja nevim…tím že nevíme jak moc velká je jeho moc, tím nám dávají strašně moc možností a spekulací :):D
To bude nějaká poplašná zpráva. Aby si Damon vzal lék by mělo smysl jedině v případě, že by Elena pořád byla „sired“, a on by chtěl takhle zrušit pouto. Ale vzhledem k tomu, že teď potřebujou Elenu spíš nahodit zpátky, nedávalo by požití léku žádný smysl.
jak říká Anndy…takhle nějak je to v té knížce,že si Damon vezme ten lék…a Plecka něco s knížek čerpá…já četla zatím jen první díl…takže nevím jak to tam je,ale jestli se toho Plecka chytne kdo víí…ale je mi divný,že by si Damon vzal lék dobrovolně…už kolikrát řekl,že ho nechce,že nechce být člověkem…to by mě zajímalo co by mu asi tak mohlo změnit názor :)
to je nějaká blbost ne? poslední koho viděl, než se stal upírem nebyla Kat (teda pokud je to takhle myšleno, a ne jen, že neví, že existuje Elena). navíc, co by se muselo stát aby si Damon vzal dobrovolně lék??? nebylo to spíš něco z knížky???#1488 lenulka73:
Už mě napadlo dřív, že by bylo zajímavé, že ten kdo se stane zpět člověkem si nebude pamatovat, že byl upír. No u Damona to ale dává úplně jiný rozměr, mohli bysme si znovu užít jak se do sebe E a D zamilovávají i když obráceně.
Tu spekulaci jsem četla tuhle: Damon po požití léku zkolabuje, Elena sedí u něj, bojí se o něj a čeká až se probere. Když se probere, podívá se na Elenu a řekne Katherine… a závěrečné titulky… Je to myšleno, že si nepamatuje, že byl upír ani co se stalo, poslední koho viděl byla Kat :-(
to bylo jako když někdo vypustil,že Damon umře…jsme tu všichni omdlívaly div nebřečely a nakonec nic :D :)
#1519 kráskaEhm chtěla jsem se zeptat, už sjte někdo viděl tohle video?? The Vampire Diaries 4×20 „The Originals“ PILOT Promo + Spoilers http://www.youtube.com/watch?… u fotek se zobrazují texty z různých scén, tak by mě zajímalo, co na to říkáte.
Já vím holky, jen jsem to někde četla. Je tedy fakt, že u Damona by nás to nejvíc šokovalo. Kdoví jak to nakonec bude, má to být ve finále. Plecka řekla, že ho použije upír a že to bude jedna z finálových scén.. To toho řekla, vyloučila vlastně jen Klause :-) Ale Damon by si ho mohl vzít třeba omylem, Elena ho přeci nechce, tak mě napadlo, že jí ho třeba dají nějak do krevního pytlíku a omylem by ho vzal Damon. Je spousta možností a jsem fakt zvědavá kdo ten lék nakonec vezme.
#1481 lenulka73: Muhhhhhaaaa…
Třeba si ho nevezme dobrovolně, třeba ho nějak donutí Silas, tím že se ho třeba zmocní nebo ja nevim…tím že nevíme jak moc velká je jeho moc, tím nám dávají strašně moc možností a spekulací :) :D
To bude nějaká poplašná zpráva. Aby si Damon vzal lék by mělo smysl jedině v případě, že by Elena pořád byla „sired“, a on by chtěl takhle zrušit pouto. Ale vzhledem k tomu, že teď potřebujou Elenu spíš nahodit zpátky, nedávalo by požití léku žádný smysl.
#1494 anndy: a to,že si Damon vzal lék je v knížce opravdu??
#1503 DS1648jak říká Anndy…takhle nějak je to v té knížce,že si Damon vezme ten lék…a Plecka něco s knížek čerpá…já četla zatím jen první díl…takže nevím jak to tam je,ale jestli se toho Plecka chytne kdo víí…ale je mi divný,že by si Damon vzal lék dobrovolně…už kolikrát řekl,že ho nechce,že nechce být člověkem…to by mě zajímalo co by mu asi tak mohlo změnit názor :)
aby ho ta trubka ale chtěla dobývat :-(#1493 TNoty:
#1496 TNoty#1488 lenulka73: tak to by bylo dobrý teda :D to by potom Elena dobývala pro změnu Damona :)
#1494 anndyto je nějaká blbost ne? poslední koho viděl, než se stal upírem nebyla Kat (teda pokud je to takhle myšleno, a ne jen, že neví, že existuje Elena). navíc, co by se muselo stát aby si Damon vzal dobrovolně lék??? nebylo to spíš něco z knížky???#1488 lenulka73:
#1488 lenulka73: Díky, konečně jsem doma............
#1487 lenulka73: Prosím, já zas nevím která .............. snad ji najdu
Už mě napadlo dřív, že by bylo zajímavé, že ten kdo se stane zpět člověkem si nebude pamatovat, že byl upír. No u Damona to ale dává úplně jiný rozměr, mohli bysme si znovu užít jak se do sebe E a D zamilovávají i když obráceně.
Tu spekulaci jsem četla tuhle: Damon po požití léku zkolabuje, Elena sedí u něj, bojí se o něj a čeká až se probere. Když se probere, podívá se na Elenu a řekne Katherine… a závěrečné titulky… Je to myšleno, že si nepamatuje, že byl upír ani co se stalo, poslední koho viděl byla Kat :-(
#1491 BARBARRKA #1492 anndy #1493 TNoty#1486 BARBARRKA: ne, myslela jsem tu Damonovu fotku, že podobná tu kolovala Bonnie
#1490 BARBARRKA#1485 lenulka73: Že by mu zase způsobila aneurisma?.......:-))
#1487 lenulka73#1484 BARBARRKA: přijde mi to tak, něco na způsob Bonnie :-)
#1486 BARBARRKA#1481 lenulka73: To bude určitě nějaká fotomontáž........... tzv. umělci se rádi vyžívají.
#1485 lenulka73#1481 lenulka73: u tý fotky je edit by a nějaké jméno…to si spíš někdo jen hrál :)
#1482 anndy: ježiš,už aby byl další díl… :)