já jsem se chtěla na původní koukat – Klaus a Elijah byli silný motiv – ale nějak mi to kazí představa, že se ti dva budou hádat zrovna o Hayley – fakt ji nesnáším. a na odchod Klause jsem zvědavá – možná uteče před Silasem nebo obludama z druhé strany – ale to se mi nezdá. #1311 Maroola:
mně se líbí to JAK ji Damon miluje – se vším všudy, bez háčků a nekonečně, ať mu zlomí srdce milionkrát, když ho potřebuje je tam, pomůže ať to stojí co to stojí, ikdyž ho pak nenávidí, a navíc to napětí mezi nimi, humor, pohledy – samozřejmě nemůžu to vztahovat na tuhle sérii – to mi plecka pokašlala#1317 Klaroline!!=):
#1317 Klaroline!!=): Nemuzu mluvit za ostatni,ale me na Delene bavi to,ze Damon stoji nohama na zemi a stejne se chova i s Elenou. Receno jeho slovy – zivot neni jenom duha a jednorozci,jsou to hlavne obycejne dny a i ty je treba si odzit. Nemaze Elene med kolem pusy a nedela se pred ni hezci,na nic si nehraje. Kdybych to mela zjednodusit,tak Damon je chlap na kazdy den,zatimco Stefan opravdu tak akorat na to pusinkovani na streseaz.dy den
#1316 Maroola: No, já si myslím, že by toho Plecka byla schopná, ale vlastně smrt Carr by oplakávala jenom Bonnie a možná by to vzalo Stefana…Klaus by měl důvod odejít z Mystic falls, takže pro serial nic moc velká škoda…a já nějak tušila že Plecka je Stelena!! Tak už vím, proč nedovolí klaroline, je to magor do vyznávání pravé lásky a pusinkovaní na střeše! Bože, prosím deleny, řekněte mi co vás na damonovi s Elenou baví? myslím že hlavně ta akce ne? já jsem na nějaký vyznávání lasky na střeše alergická a myslím že polovina fanoušku deníku ( což jsou převážně deleny ) taky!!!! Tak mysli Plecko, ten serial neděláš pro sebe!! :D
#1315 Klaroline!!=): To snad ne..sice se Caro v poslední sérii chová stejně blbě, jako v první sérii, ale aby to bylo „na umření“, to už by asi Plecka neokecala :/… Ten poslední pohled, jak se Caro na Klause otočila přes rameno a trochu se usmála, ten byl super :) …A jinak Plec je zarytá Stelena, v průběhu 3. série pořád do zblbnutí opakovala, že Stefan je Elenin pravá láska a nic se na tom nedá změnit. Ale je fakt, že v poslední sérii si nejsem jistá, jestli ji z Deníků vůbec ještě kdo zajímá, soudě podle toho, jak to se scénářem vede od deseti k pěti :(
A taky by mě zajímalo, komu vlastně Plec fandí? :D neví to někdo? Já se totiž začínám děsit že nakonec protivný nezadaný Eleně, která všechny jenom vytáčí!! :D
#1311 Maroola: Jak mě štve že Klaus odejde!!! Nejvíc mě ale štve, že po poslední tak krasné scéně, to jako že utnou on se na ni naštve a odejde úplně někam do..... Tohle už Plecka nemyslí vážně, po všech těch páru, který už dovolila, viz Bonnie a Jeremy Elena a Damon, dokonce polibek Elijahe a Eleny, i když ne uplně cílenej.......Proč prostě nemůže dovolit Klaroline? Jestli to v dalším díle nějak ošklivě mezi nima utnou, já se tak naseru s prominutím!!!!!!!!!!!! Mě ta ženská leze tak neuvěřitelně na nervy!! Prosím, aspon jeden blbej polibek!!!!! :):D
Tak jsem si říkala, jak asi chtějí vyřešit situaci mezi Klausem a Caro, když by měl v dohledné době Klaus zmizet do Originálních, kde ho čeká milostný trojúhelník. Teoreticky by tedy měl odejít a ani se neohlédnout, takže buď mu Caro provede něco, co ani on nezkousne, anebo se vrátí Tyler, což by mi přišlo takové nejlogičtější. Každopádně mi Klaus bude hodně chybět. Nevím, jak často plánujou jeho návštěvy v MF, ale hádám, že sporadicky, aby nenarušoval běh děje. Chjo, a to ta jejich scéna s Caro v posledním dílu byla tááááááák… :´-(
#1293 BARBARRKA: Jestli to myslis podle toho,co Kat rekla Bece,tak podle mne to spis myslela tak,ze se sice zbavi nesmrtelnosti,ale ne toho,jaka je,spatnych vlastnosti a tak. Tak jsem to aspon pochopila. A jinak s tebou souhlasim,Damon byl v celem serialu stastny – jestli dobre pocitam – den a pul,nez prisli na to podelany pouto. Takze trochu lasky a stesti si teda sakra zaslouzi.
Elena si brala šperky, ale přece dávno před tím, než šli beka a Damon s Kat do toho domu hledat lék, viz foto u sejfu. třeba je to jen omyl, a někdo si špatně poznačil, co si má Elena oblíct#1305 Garia:
#1303 pussycat: taky jsem si to myslela,ze to Kat není…protože Placka tvrdila,že Katherina se neobjeví v MF dokud tam bude smrdět Klaus…ale všichni víme,že Plecka toho nakecá :) mě ta pauza fakt štve :(
Ja si myslim,ze to byl zamer jak fanousky na 3 tydny zabavit :-) opet probehnou tezke konspiracni teorie :-) jsem zvedava co vsechno vymyslime a hlavne co z toho bude nakonec pravda :-) A ja myslim, ze to Kat neni :-)
já jsem se chtěla na původní koukat – Klaus a Elijah byli silný motiv – ale nějak mi to kazí představa, že se ti dva budou hádat zrovna o Hayley – fakt ji nesnáším. a na odchod Klause jsem zvědavá – možná uteče před Silasem nebo obludama z druhé strany – ale to se mi nezdá. #1311 Maroola:
#1323 Maroolamně se líbí to JAK ji Damon miluje – se vším všudy, bez háčků a nekonečně, ať mu zlomí srdce milionkrát, když ho potřebuje je tam, pomůže ať to stojí co to stojí, ikdyž ho pak nenávidí, a navíc to napětí mezi nimi, humor, pohledy – samozřejmě nemůžu to vztahovat na tuhle sérii – to mi plecka pokašlala#1317 Klaroline!!=):
Omlouvam se za ten nesmazany konec prispevku,nejak me zlobi textak na mobilu:/
#1317 Klaroline!!=): Nemuzu mluvit za ostatni,ale me na Delene bavi to,ze Damon stoji nohama na zemi a stejne se chova i s Elenou. Receno jeho slovy – zivot neni jenom duha a jednorozci,jsou to hlavne obycejne dny a i ty je treba si odzit. Nemaze Elene med kolem pusy a nedela se pred ni hezci,na nic si nehraje. Kdybych to mela zjednodusit,tak Damon je chlap na kazdy den,zatimco Stefan opravdu tak akorat na to pusinkovani na streseaz.dy den
A nebo aspon na vyznávání pravé lásky Stefana s Elenou!
#1316 Maroola: No, já si myslím, že by toho Plecka byla schopná, ale vlastně smrt Carr by oplakávala jenom Bonnie a možná by to vzalo Stefana…Klaus by měl důvod odejít z Mystic falls, takže pro serial nic moc velká škoda…a já nějak tušila že Plecka je Stelena!! Tak už vím, proč nedovolí klaroline, je to magor do vyznávání pravé lásky a pusinkovaní na střeše! Bože, prosím deleny, řekněte mi co vás na damonovi s Elenou baví? myslím že hlavně ta akce ne? já jsem na nějaký vyznávání lasky na střeše alergická a myslím že polovina fanoušku deníku ( což jsou převážně deleny ) taky!!!! Tak mysli Plecko, ten serial neděláš pro sebe!! :D
#1319 Maroola #1321 anndy#1315 Klaroline!!=): To snad ne..sice se Caro v poslední sérii chová stejně blbě, jako v první sérii, ale aby to bylo „na umření“, to už by asi Plecka neokecala :/… Ten poslední pohled, jak se Caro na Klause otočila přes rameno a trochu se usmála, ten byl super :) …A jinak Plec je zarytá Stelena, v průběhu 3. série pořád do zblbnutí opakovala, že Stefan je Elenin pravá láska a nic se na tom nedá změnit. Ale je fakt, že v poslední sérii si nejsem jistá, jestli ji z Deníků vůbec ještě kdo zajímá, soudě podle toho, jak to se scénářem vede od deseti k pěti :(
#1317 Klaroline!!=)#1311 Maroola: A jedno řešení na ukončení jejich vztahu, tak aby mohl Klaus rychle zmizet za nějakýma kočkami bych měla…Carr zemře! :( :(
#1316 MaroolaA taky by mě zajímalo, komu vlastně Plec fandí? :D neví to někdo? Já se totiž začínám děsit že nakonec protivný nezadaný Eleně, která všechny jenom vytáčí!! :D
#1297 kráska: Postřehy jak noha… Jinak nevím čí teda, ale moje rozhodně ne:D
#1311 Maroola: Jak mě štve že Klaus odejde!!! Nejvíc mě ale štve, že po poslední tak krasné scéně, to jako že utnou on se na ni naštve a odejde úplně někam do..... Tohle už Plecka nemyslí vážně, po všech těch páru, který už dovolila, viz Bonnie a Jeremy Elena a Damon, dokonce polibek Elijahe a Eleny, i když ne uplně cílenej.......Proč prostě nemůže dovolit Klaroline? Jestli to v dalším díle nějak ošklivě mezi nima utnou, já se tak naseru s prominutím!!!!!!!!!!!! Mě ta ženská leze tak neuvěřitelně na nervy!! Prosím, aspon jeden blbej polibek!!!!! :) :D
Tak jsem si říkala, jak asi chtějí vyřešit situaci mezi Klausem a Caro, když by měl v dohledné době Klaus zmizet do Originálních, kde ho čeká milostný trojúhelník. Teoreticky by tedy měl odejít a ani se neohlédnout, takže buď mu Caro provede něco, co ani on nezkousne, anebo se vrátí Tyler, což by mi přišlo takové nejlogičtější. Každopádně mi Klaus bude hodně chybět. Nevím, jak často plánujou jeho návštěvy v MF, ale hádám, že sporadicky, aby nenarušoval běh děje. Chjo, a to ta jejich scéna s Caro v posledním dílu byla tááááááák… :´-(
#1312 Klaroline!!=) #1315 Klaroline!!=) #1322 anndy#1293 BARBARRKA: Jestli to myslis podle toho,co Kat rekla Bece,tak podle mne to spis myslela tak,ze se sice zbavi nesmrtelnosti,ale ne toho,jaka je,spatnych vlastnosti a tak. Tak jsem to aspon pochopila. A jinak s tebou souhlasim,Damon byl v celem serialu stastny – jestli dobre pocitam – den a pul,nez prisli na to podelany pouto. Takze trochu lasky a stesti si teda sakra zaslouzi.
#1308 anndy: tak to je jasný :D to posrali scénaristi :D
Elena si brala šperky, ale přece dávno před tím, než šli beka a Damon s Kat do toho domu hledat lék, viz foto u sejfu. třeba je to jen omyl, a někdo si špatně poznačil, co si má Elena oblíct#1305 Garia:
#1309 TNoty#1302 TNoty: holky tak ten odkaz funguje…kompletní 1 serie s vloženýma titulkama :)
#1305 Garia: to máš pravdu… ale ten náramek na denní světlo si nechala…ale jestli je to ten nebo ten na tý fotce fakt nevím :)
Jenže.. Elena si od Kat brala její šperky… včetně toho náramku pokud se nepletu ;)
#1306 TNoty #1308 anndy#1303 pussycat: taky jsem si to myslela,ze to Kat není…protože Placka tvrdila,že Katherina se neobjeví v MF dokud tam bude smrdět Klaus…ale všichni víme,že Plecka toho nakecá :) mě ta pauza fakt štve :(
Ja si myslim,ze to byl zamer jak fanousky na 3 tydny zabavit :-) opet probehnou tezke konspiracni teorie :-) jsem zvedava co vsechno vymyslime a hlavne co z toho bude nakonec pravda :-) A ja myslim, ze to Kat neni :-)
#1304 TNoty