Hele krásko ty sis asi nevšimla že to je spíš tak, že stefan jen tak posedává tváří se jak svaťoušek narozdíl od damona kterej alespoň něco dělá?Asi ne co :p
tak díky za rady právě jsem se dodívala tenhle díl byl super :D!!! ale fakt nevím jak vydržím tu strašně dlouhou pauzu !!!!! i ten týden se mi zdál moc:(((
#1248 deppholl: já mám KMPlayer, tam to funguje v pohodě :) Ještě je dobrý přehrávač VLC Media player, ale tam mi zase nešla pak diakritika, takže na ty titulky spíš ten Kmp :)
#1246 delli: Dej si seriál a titulky do jedné složky, pojmenuj obojí stejně a pak už jen stačí otevřít :) Ale ne ve Windows Media Player – tam to většinou nefunguje
#1258 kráska: opravdu? Co na to rict? Co takhle nejake konkretni priklady?
Hele krásko ty sis asi nevšimla že to je spíš tak, že stefan jen tak posedává tváří se jak svaťoušek narozdíl od damona kterej alespoň něco dělá?Asi ne co :p
Vy si to nestahujete z Ulož to? Je tom hned i s titulky…
I like stefan hm ?..#1255 I like Stefan:
#1264 I like StefanStefan ma vždy nějaky plan a nebreči Damon se na to vyprdne a necha to na stefanovi…#1245 pussycat:
#1262 pussycat #1266 Goodies #1268 pussycatNikam nemizim takze moje názory budou pokračovat …#1241 pussycat:
tak díky za rady právě jsem se dodívala tenhle díl byl super :D!!! ale fakt nevím jak vydržím tu strašně dlouhou pauzu !!!!! i ten týden se mi zdál moc:(((
https://www.youtube.com/watch?… Promo
#1259 kráskaTak jsem si bohužel stáhla VLC …a fakt je tam diakritika nahouby! A to musím jít pryč…no co, budu si hrát až přijdu :D
Pozor pojmenuj to stejne,ale zachovej koncovku srt.#1249 delli:
s04e18 – nejlepsi dil serie, elena se mi jako psycho bitch mrte libi!!
#1249 delli: kazdy ten soubor (video a titulky) pojmenuj stejne a dej to prehrat ja mam GOM player a je super
#1248 deppholl: já mám KMPlayer, tam to funguje v pohodě :) Ještě je dobrý přehrávač VLC Media player, ale tam mi zase nešla pak diakritika, takže na ty titulky spíš ten Kmp :)
já sem asi uplně blbá ale stále nevim jak se tam vkládaj ty titulky (do stejné složky jsem to dala a pojmenovala stejně):)
#1251 Nicci #1253 pussycat#1247 Péťa: Ahá! Tak proto mi to nikdy nešlo! A doporučíš, prosím, prohlížeč kde to funguje?
#1250 Péťa#1246 delli: Dej si seriál a titulky do jedné složky, pojmenuj obojí stejně a pak už jen stačí otevřít :) Ale ne ve Windows Media Player – tam to většinou nefunguje
#1248 deppholljo díky :) a ještě daj se vložit do toho seriálu?jak?
#1247 Péťa#1242 deppholl: Damon to zvladne a my taky :-) nebudeme brecet jako Stefan ;-)
#1258 kráska#1243 delli: na uvodni strance jen na to klikni a stahnou se ti :-)
Kde se daj stáhnout(ty titulky) )
#1244 pussycat