#1201 Péťa: jestli to rekl Ian tak to je spoilerovy sedmilhar :-) smirme se s tim,ze Delenu ceka jeste dlouha cesta, ale nakonec to musi dobre dopadnout (DOUFAM :-)
Právě čtu na fb spoiler k 19.dílu:
„Because I really believed we had something, I really did. But I always end up with a broken heart. I can't bear the thought of watching you with someone else, and you know who you are. One of us has to leave, and that's me“. – Damon Chjo, myslím, že v této sérii už se fakt Deleny nedočkáme :-/ No nic, jdu stahovat aktuální díl :)
#1196 anndy: taky mi to tak přijde…že na Damona to nezabralo tak to zkusí na druhý straně… :) jinak asi to bude tím,že taky mají nějaký svátky,ale že dají 2 díly a zase 3 týdny pauza mě teda dost rozčiluje!!
jasně, že z toho nemůžeme nic vyvozovat – ale můj dojem po 1 zhlídnutí – Damona Elča neoblbla, tak to zkusí přes svádění na Stefovi – schválně jestli uspěje nebo jestli svatý Stefan taky odmítne jako „stvůra“ Damon :-D#1194 TNoty:
jinak víte někdo proč ty pauzy mají??? např. nějaký svátky, prázdniny nebo tak? to přece není možný, ta 4 trvá snad jak předchozí dvě série dohromady
No zajímavý díl. Katherin hooodně překvapila, a pro mě bohužel ve špatném smyslu slova :-) Doufám, že to jen hrála. Já ji prostě pořád vidím se Stefanem a ne s Eliahem .-( Jinak přijjde to jenom mě, že z Eleny udělaly druhou verzi Damona z 1. série??? Takže tedˇjako hodná Kat a zlobivá El? Nevím nevím. V té 4 sérii nám ti záporáci jeden po druhém měknou a měknou :-(
Tak jsem se na to vyspala… Celou noc se mi zdalo o D :-) Smula tentokrat nebyl nahy :-( V tomto dile bylo plno veci,ktere me dostali. Nejvetsi sok byla Beka! Elijah? No jasne uz to chapu. Klaroline zajimave a pekne,ale bohuzel. .. Elena? Sakra ta holka je mrcha! A co vic bude jeste vetsi :-( Damon, chudak D je mi ho lito, again. Stefan? No zase nezapomnel byt Stefanem :-( Myslim,ze je cas vymanit se na nejaky cas z Deleny a drzet vsechny palce Damonovi :-) Katarina-ve finale prekvapila,ale muzeme ji to verit? No,uz se moc tesim az to holky spolecne proberem :-) a taky to promo na priste… Kdybych nevedela,ze je off a jen je zneuziva tak bych rekla,ze koncim :-) again :-)
#1183 delli: ja jsem ted dorazila domu z kultury a premyslim jestli si mam pockat nebo jit spat :-) Ja mam stazenou aplikaci do tabletu a tam jsou ruzny tv z usa a je tam i cw. Lidi si stezujou na reklamy pry je to reklamni blok prolozenej denikama :-) no asi to zkusim a uvidim :-)
#1201 Péťa: jestli to rekl Ian tak to je spoilerovy sedmilhar :-) smirme se s tim,ze Delenu ceka jeste dlouha cesta, ale nakonec to musi dobre dopadnout (DOUFAM :-)
#1203 PéťaPrávě čtu na fb spoiler k 19.dílu:
#1202 pussycat„Because I really believed we had something, I really did. But I always end up with a broken heart. I can't bear the thought of watching you with someone else, and you know who you are. One of us has to leave, and that's me“. – Damon Chjo, myslím, že v této sérii už se fakt Deleny nedočkáme :-/ No nic, jdu stahovat aktuální díl :)
Jo a Steleny vsude jasaji stejne jako my pred minulym dilem :-) Dopadnou stejne naivky :-)
#1220 kráska#1197 TNoty: oni tam v ty pauze nektery dily opakujou. A tech 23 dilu roztahujou aby jim to vydrzelo aspon do kvetna :-)
tak jsme to s tím Silasem odhadli dobře…že to nebude Carolin u Klause,ale on…bože…já už potřebuju titulky :( a dneska asi nebudou v 1h jako vždycky :(
#1196 anndy: taky mi to tak přijde…že na Damona to nezabralo tak to zkusí na druhý straně… :) jinak asi to bude tím,že taky mají nějaký svátky,ale že dají 2 díly a zase 3 týdny pauza mě teda dost rozčiluje!!
#1199 pussycatjasně, že z toho nemůžeme nic vyvozovat – ale můj dojem po 1 zhlídnutí – Damona Elča neoblbla, tak to zkusí přes svádění na Stefovi – schválně jestli uspěje nebo jestli svatý Stefan taky odmítne jako „stvůra“ Damon :-D#1194 TNoty:
jinak víte někdo proč ty pauzy mají??? např. nějaký svátky, prázdniny nebo tak? to přece není možný, ta 4 trvá snad jak předchozí dvě série dohromady
#1197 TNoty#1193 pussycat: taky na to juknu bez titulků :)
spoiler na 4×19 :) http://www.youtube.com/watch?…! proč musí být zase pauza :(
#1196 anndy#1191 TNoty: vyyyybornej :-) hosi opet nezklamali :-) titulky dneska vypadaji na velmi pozde :-( taky jsem zvedava co jsem pochytila spravne :-)
#1195 TNotyNo zajímavý díl. Katherin hooodně překvapila, a pro mě bohužel ve špatném smyslu slova :-) Doufám, že to jen hrála. Já ji prostě pořád vidím se Stefanem a ne s Eliahem .-( Jinak přijjde to jenom mě, že z Eleny udělaly druhou verzi Damona z 1. série??? Takže tedˇjako hodná Kat a zlobivá El? Nevím nevím. V té 4 sérii nám ti záporáci jeden po druhém měknou a měknou :-(
#1190 pussycat: tak to já si ještě musím počkat na titulky :( jsem na to zvědavá… :) a jakej byl koncert? ;)
#1193 pussycatTak jsem se na to vyspala… Celou noc se mi zdalo o D :-) Smula tentokrat nebyl nahy :-( V tomto dile bylo plno veci,ktere me dostali. Nejvetsi sok byla Beka! Elijah? No jasne uz to chapu. Klaroline zajimave a pekne,ale bohuzel. .. Elena? Sakra ta holka je mrcha! A co vic bude jeste vetsi :-( Damon, chudak D je mi ho lito, again. Stefan? No zase nezapomnel byt Stefanem :-( Myslim,ze je cas vymanit se na nejaky cas z Deleny a drzet vsechny palce Damonovi :-) Katarina-ve finale prekvapila,ale muzeme ji to verit? No,uz se moc tesim az to holky spolecne proberem :-) a taky to promo na priste… Kdybych nevedela,ze je off a jen je zneuziva tak bych rekla,ze koncim :-) again :-)
#1191 TNotyŽeny já si nemohu pomoc, zdá se mi že všechny holky nějak sešly, Elena byla v prvních dílech krásná, ale teď.....
Tak holky nikdo nic velkeho neocekavejte,ale me se to hodne libilo! Ten dalsi dil bude asi vetsi masakr
#1183 delli: ja jsem ted dorazila domu z kultury a premyslim jestli si mam pockat nebo jit spat :-) Ja mam stazenou aplikaci do tabletu a tam jsou ruzny tv z usa a je tam i cw. Lidi si stezujou na reklamy pry je to reklamni blok prolozenej denikama :-) no asi to zkusim a uvidim :-)
#1183 delli: http://misclivestream.blogspot.fr/…diaries.html
#1183 delli: psali,ze na nejaky www.stream2 .......dal nevim…ale urcite se to da skouknout online…
#1183 delli: ja myslim,ze jo…
ahoj teď jsem se dočetla že se někdo dívá už po půlnoci online je to pravda?? na jakých stránkách?
#1184 TNoty #1185 TNoty #1186 lenulka73 #1187 pussycat