#1161 TNoty: Já vím, že se z toho dá usoudit zhruba stejný prd jako z jejich slavných spoilerů, ale… :D.. Se mi zdá že Elena se tváří provinile a Stefan jakoby čekal na Damonovu reakci. No nic, to mám z toho, že tady čtu ty vaše konspirační teorie. Už se mi z nich vaří mozek a vyrábí halucinace :D
Taky by mě zajímalo, proč se o lék zajímá Kat…člověkem určitě být nechce, že by ji Silas slíbil vrátit rodinu, to je taky přitažené za vlasy. Ale mohla by to dělat pro Klause, kdyby jí za to slíbil, že ji konečně přestane pronásledovat…to už by jí po 500 letech na útěku stálo za to. A určitě má i ten náhrobní kámen, co sebrala tomu indiánovi poté, co ho zabila. Nebo taky to může dělat pro Elijaha, ten by ji taky od Klause pomohl. Jenže teď ji zase budou honit Stefan, Damon a spol. ...... s těmi si ale asi poradí. No jen jsem nám chtěla ulevit od dohadů o Silasovi…na chvilku:-)
#1161 TNoty: Já vím, že se z toho dá usoudit zhruba stejný prd jako z jejich slavných spoilerů, ale… :D.. Se mi zdá že Elena se tváří provinile a Stefan jakoby čekal na Damonovu reakci. No nic, to mám z toho, že tady čtu ty vaše konspirační teorie. Už se mi z nich vaří mozek a vyrábí halucinace :D
jojo,podle fotek se nikdy nedá nic říct…
#1160 Goodies: no uvidíme…až za 3 týdny :(
#1162 Maroola#1159 Maroola: Já raději nechci nic vědět:( Většinou ty fotky stejně nic moc neřeknou… Tak uvidíme…
#1161 TNotyA co říkáte na tu fotku, jak se Elena dívá na Damona a za ní stojí Stefan? Mám z toho divnej pocit :(
#1160 Goodies #1164 pussycat#1156 Goodies: jako vždycky :) ale fakt to vypadá,že je obléká někdo jiný tuhle sérii…
Ten ples…já nestačím zírat…všem to tam nezkutečně sluší!!!!!! :)
#1152 TNoty: Ty brďo, tak Elena tam je neskutečná kočka a ty její šaty… naprosto dokonalé!!!
#1158 TNoty#1154 Maroola: jojo,sluší…a mají i hezký šaty holky naše :)
Eleně to strašně sluší :) Ovšem 4. fotka v pořadí mne značně znervózňuje :/
#1155 TNotykaždopádně si na ten díl o plese opět nějakej pátek počkáme :(
#1150 Goodies: já je viděla na fcb :) http://www.facebook.com/photo.php?…
#1156 Goodies#1134 anndy: tak s toho jsem úplně v lese…trochu jak Alenka v říši divů…takový hluboký zamyšlení ;) to já radši pokoušet nebudu… :)
A kde jsou ty fotky z plesu?:-O
#1152 TNoty#1147 pussycat: Co tohle znamená? …myslim,ze E uz je on :-)
#1164 pussycatA Beka se konecne dostane na ples :-) A urcite to bude hezky… Kdyz se nebudu tesit na Delenu :-)
Slovaci uz maj fotky z plesu :-) Car to tam moc slusi a myslim,ze E uz je on :-)
#1149 Goodies#1144 anndy: jj tu jsem myslela, herečku neznám a tak mi přišly podobné, už fakt slyším i trávu růst :)
Taky by mě zajímalo, proč se o lék zajímá Kat…člověkem určitě být nechce, že by ji Silas slíbil vrátit rodinu, to je taky přitažené za vlasy. Ale mohla by to dělat pro Klause, kdyby jí za to slíbil, že ji konečně přestane pronásledovat…to už by jí po 500 letech na útěku stálo za to. A určitě má i ten náhrobní kámen, co sebrala tomu indiánovi poté, co ho zabila. Nebo taky to může dělat pro Elijaha, ten by ji taky od Klause pomohl. Jenže teď ji zase budou honit Stefan, Damon a spol. ...... s těmi si ale asi poradí. No jen jsem nám chtěla ulevit od dohadů o Silasovi…na chvilku:-)
myslíš tuhle http://www.facebook.com/photo.php?…
pokud jo, tak to určitě není CH, tu totiž hrála Grace v chůvě z pohledání :-)#1138 lenulka73:
#1146 lenulka73#1140 anndy: to neres :-) je to marny,je to marny,je to marny ;-)