#1079 pussycat: A kdy se stal upírem? To mi nějak uniklo…:D A ten lék chce Silas proč? Aby ho použil na sebe nebo aby ho zničil, nebo co? Jestli ho chce zničit, tak mu může být jedno, že ho použijou na Klause nebo bůh ví na koho. A jestli ho chce pro sebe, tak to taky nechápu… Chce umřít, aby mohl být s tou ženskou nebo jak? Vážně bych ocenila, kdyby mi to někdo všechno vysvětlil, protože kapacita mého mozku se zřejmě naplnila třetí sérii a tohle už nepobírá:D
#1079 pussycat: Jo, původně byl čaroděj… sám to tvrdil Bonie…takže úpírem se musel stát po požití toho léku (asi jako Esther proměnila svou rodinu) ale zůstala jen jedna dávka, takže jsem taky nějak vedle. A myslím, že nám ho jen tak neukážou, pátrala jsem po obsazení do budoucna, ale pro postavu Silase jsem zatím nikoho nenašla. S tím očistcem máš pravdu, proto se Klaus bojí, že by se vrátili všichni jeho nadpřirození nepřátelé a navíc by opravdu nastal chaos…ještě větší než teď v mé hlavě:-))
On uz neni carodej,je upir. A aby mohl byt s tou zenskou musi otevrit ten ocistec pro nadprirozene protoze ta by mela byt tam, ale ja uz v tom mam taky bordel tak jestli to vi nekdo lip :-) …
#1077 pussycat: Mě by hlavně zajímalo, co je to za megapadoucha, když jasně řekl, že chce lék pro to, aby mohl umřít a být s tou jeho ženskou? To je co jako???:D To si nemohli vymyslet něco jiného? Já dodneška třeba ani nevím, jestli je to teda čaroděj, upír nebo co vlastně je… A pokud je upír, tak jak může být zároveň i čaroděj? Jsem z toho normálně už v pasti:D A s tou druhou stranou mi to pořád irituje, podle mě to už moc překombinovali…
#1076 lenulka73: Myslíš,že se tam zdrží dlouho? Já si nejsem moc jistá ,ale napadlo mě -myslíte,že by Původní jen tak odjeli do NO ,kdyby měli za patama takového MEGAPADOUCHA ?
#1075 pussycat: To už tady myslím někdo psal, že by to nejvíc šokovalo a posunulo děj, ale já chci aby D. zůstal upírem :-( Jinak už taky mám svého sexouše (Damona), ale další by na škodu určitě nebyl :-) Na druhou stranu by pak jeho odchod nebolel, i když Silas se tam určitě zdrží dlouho.
Já už svého sexouše mám :-) A stejně ho musí krocnout tak at mi už nekomplikujou život :-) Mě se líbil Kol a pak ten Vough no a ty to maj spočítaný :-( Pak mi je sympatický Klaus a ten taky odchází. Já hlasuju za škaredáka :-) At to tolik nebolí :-) Už se zase rozjíždí diskuze o tom kdo nakonec vyfasuje ten lék a přes mé námitky se dost lidí shodne v tom,že to zase odskáče D… WTF!!! OMG!!! SAKRA!!!
#1073 pussycat: Jako nějakej bubák :-) Ale myslela jsem to tak, že bude brát možná jen podoby ostatních a svou mít nebude. No ale bylo by fajn kdyby aspoň výjimečně měl svou tvář a nejlépe nějaký sexouš :-)
#1068 Klaroline!!=): Klaus pujde do the originals, no snad se obcas stavi za Car :-) Taky mi tam budou chybet… Silase fakt nemusim a prof.Creepy mi taky k srdci neprirost. No,vubec si neumim predstavit co bude dal…
Plecka nám asi přišoupla pořádnýho záporáka…Ne že by ho seriál nepotřeboval…ale zdá se mi, že to krapet přehnala…Mocný upír nebo čaroděj, nebo kdo to vlastně je a ještě k tomu dokáže měnit podoby a lézt lidem do hlavy… Toho se jen tak nezbavíme........Já sice nevím, jak bude vypadat, ale už od pohledu ( a jeho chování) se mi pod kůži nedostane tak snadno jako např původní.. Moc velký změny taky nemusím hlavně v přeobsazení…:( Takže se 5. serie..no špatně řečeno začínám krapet bát..
viděli jste už nový webclip?? :) řekla bych,že tam není zase nic tak zajímavýho,ale těžko říct se svojí angličtinou :) kdyby byl někdo tak hodnej může nám to přeložit ;) vůbec by mi to nevadilo :Dhttp://www.youtube.com/watch?…
#1079 pussycat: A kdy se stal upírem? To mi nějak uniklo…:D A ten lék chce Silas proč? Aby ho použil na sebe nebo aby ho zničil, nebo co? Jestli ho chce zničit, tak mu může být jedno, že ho použijou na Klause nebo bůh ví na koho. A jestli ho chce pro sebe, tak to taky nechápu… Chce umřít, aby mohl být s tou ženskou nebo jak? Vážně bych ocenila, kdyby mi to někdo všechno vysvětlil, protože kapacita mého mozku se zřejmě naplnila třetí sérii a tohle už nepobírá:D
na těch SK stránkách už je konečně i překlad toho druhého sneak peaku… tentokrát jim to celkem trvalo, ale přec :)
#1079 pussycat: Jo, původně byl čaroděj… sám to tvrdil Bonie…takže úpírem se musel stát po požití toho léku (asi jako Esther proměnila svou rodinu) ale zůstala jen jedna dávka, takže jsem taky nějak vedle. A myslím, že nám ho jen tak neukážou, pátrala jsem po obsazení do budoucna, ale pro postavu Silase jsem zatím nikoho nenašla. S tím očistcem máš pravdu, proto se Klaus bojí, že by se vrátili všichni jeho nadpřirození nepřátelé a navíc by opravdu nastal chaos…ještě větší než teď v mé hlavě:-))
#1083 GoodiesOn uz neni carodej,je upir. A aby mohl byt s tou zenskou musi otevrit ten ocistec pro nadprirozene protoze ta by mela byt tam, ale ja uz v tom mam taky bordel tak jestli to vi nekdo lip :-) …
#1080 BARBARRKA #1082 Goodies#1077 pussycat: Mě by hlavně zajímalo, co je to za megapadoucha, když jasně řekl, že chce lék pro to, aby mohl umřít a být s tou jeho ženskou? To je co jako???:D To si nemohli vymyslet něco jiného? Já dodneška třeba ani nevím, jestli je to teda čaroděj, upír nebo co vlastně je… A pokud je upír, tak jak může být zároveň i čaroděj? Jsem z toho normálně už v pasti:D A s tou druhou stranou mi to pořád irituje, podle mě to už moc překombinovali…
#1076 lenulka73: Myslíš,že se tam zdrží dlouho? Já si nejsem moc jistá ,ale napadlo mě -myslíte,že by Původní jen tak odjeli do NO ,kdyby měli za patama takového MEGAPADOUCHA ?
#1078 Goodies#1075 pussycat: To už tady myslím někdo psal, že by to nejvíc šokovalo a posunulo děj, ale já chci aby D. zůstal upírem :-( Jinak už taky mám svého sexouše (Damona), ale další by na škodu určitě nebyl :-) Na druhou stranu by pak jeho odchod nebolel, i když Silas se tam určitě zdrží dlouho.
#1077 pussycatJá už svého sexouše mám :-) A stejně ho musí krocnout tak at mi už nekomplikujou život :-) Mě se líbil Kol a pak ten Vough no a ty to maj spočítaný :-( Pak mi je sympatický Klaus a ten taky odchází. Já hlasuju za škaredáka :-) At to tolik nebolí :-) Už se zase rozjíždí diskuze o tom kdo nakonec vyfasuje ten lék a přes mé námitky se dost lidí shodne v tom,že to zase odskáče D… WTF!!! OMG!!! SAKRA!!!
#1076 lenulka73#1073 pussycat: Jako nějakej bubák :-) Ale myslela jsem to tak, že bude brát možná jen podoby ostatních a svou mít nebude. No ale bylo by fajn kdyby aspoň výjimečně měl svou tvář a nejlépe nějaký sexouš :-)
Já si ho představuju jako Lorda Voldemorta :-)#1072 lenulka73:
#1074 lenulka73#1068 Klaroline!!=): No aby to nebylo nakonec tak, že mít žádnou svou tvář ani nebude…
#1073 pussycat#1070 kráska: a Damon to pak udela :-)
Vím No :-P #1067 pussycat:
#1071 pussycat#1068 Klaroline!!=): Klaus pujde do the originals, no snad se obcas stavi za Car :-) Taky mi tam budou chybet… Silase fakt nemusim a prof.Creepy mi taky k srdci neprirost. No,vubec si neumim predstavit co bude dal…
Plecka nám asi přišoupla pořádnýho záporáka…Ne že by ho seriál nepotřeboval…ale zdá se mi, že to krapet přehnala…Mocný upír nebo čaroděj, nebo kdo to vlastně je a ještě k tomu dokáže měnit podoby a lézt lidem do hlavy… Toho se jen tak nezbavíme........Já sice nevím, jak bude vypadat, ale už od pohledu ( a jeho chování) se mi pod kůži nedostane tak snadno jako např původní.. Moc velký změny taky nemusím hlavně v přeobsazení…:( Takže se 5. serie..no špatně řečeno začínám krapet bát..
#1069 pussycat #1072 lenulka73#1066 kráska: neboj Stefan urcite neco vymysli ;-)
#1070 kráskaKdyž nedokázali zabít Klause (což už neni potřeba ) jsem zvědava jak si poradí se Silasem když dokaže měnit podoby nebo tak nějak …
#1067 pussycatten otec ho musel vidět, když se spolu bavili, jak Shane říkal, že je na tom Bonnie jak jeho žena#1060 TNoty:
#1061 pussycat: jsem si tím nějak nebyla jistá :)
viděli jste už nový webclip?? :) řekla bych,že tam není zase nic tak zajímavýho,ale těžko říct se svojí angličtinou :) kdyby byl někdo tak hodnej může nám to přeložit ;) vůbec by mi to nevadilo :D http://www.youtube.com/watch?…