Tak to já jsem zvědavá, jestli – až uvidí kluci Elenu s Kat vedle sebe – se aspoň na chvilku zarazí a budou přemýšlet, která je která :D Ale musím uznat, že na těch pár záběrech, které jsou k dispozici, to Katherine strašně sekne ;)…a oběma klukům při rozhovoru u auta taky (Damonovi samozřejmě víc, protože tomu to sluší víc pořád)…dokonce byl Stefík vtipnej, jsem v šoku :)
Tak to jediné jsem zatím pochopila, zkusím to ještě jinde, ale díky…jsem ráda, žes to taky viděla. A taky nesmíme podcenit Rebekah, ta je taky samé překvapení, jak se obvykle zjeví…
#1018 BARBARRKA: nemam zadne zarucene zpravy :-) a jestli koukas na to promo jak se tam bavi D a S tak v tom nic prevratneho neni… Jen D prohlasi ze z E je pekna ledova bitch :-)
#1017 pussycat: No jo, vždyť Klausovi zůstal v zádech kus toho kolíku…tak to bude ono! A pak společně prozřou jak na Silase…třeba je osvítí láska???? Já moc nevěřím na Stefanovo plány, obvykle se pak Damon krásně ušklíbne a zase je po jeho, ať už to dopadne jakkoli. A jsem zvědavá, kdo by případně Eleně ten lék nacpal do krku…asi by ji zbytek obsazení seriiálu držel:-)) Máš nějaké info, že ten lék skutečně Kat seberou?
#1016 BARBARRKA: cCar mu asi vytahne ten kolik ze zad :-) Podle me v tomhle dile je tolik moznosti co se muze stat… C a K se polibi,E polibi E, ziskaji lek, Elene se vrati lidskost, Stefan se bude chtit odstehovat z MF, Damon uz je vsechny posle do haje atd atd :-) Jsem zvedava co tam bude a vubec si netroufam cokoli odhadovat :-)
Tak jsem šmejdila ohledně příštího dílu, ale asi vás nikoho moc nepřekvapím: Elena s Rebeccou dojedou až někam do Pensylvánie (zřejmě to stopě Kat) a tam se E potká s Elijahem. Kdoví, nebude to ten okamžik, kdy si ji Elijah bude plést s Kat? Stef a Damon si, jak jinak, dělají starosti kvůli Elenině psychice a opět, ja jinak, jsou pevně odhodláni jí pomoci i proti její bůli…což ona dáva velmi jasně najevo. Tedy, že o žádnou jejich pomoc nestojí. Damon se ocitne v rozpacích jak reagovat na nejnovější Stafanův plán budoucnosti. Copak má zase Stef za lubem? Ty jeho věčné plány… A Caroline, ač nerada, pomůže Klausovi (jak, to nevím) a společně přijdou na to, jak nově chápat Silasovu moc. Tak to jsem vážně zvědavá…
#1003 Maroola: Přesně! :) v diskuzi jsem hlavně proto, abych se pokusila vyšmejdit nějaký nový teorie a taky zkritizovat postavy.. ;) takže nikomu fakt nebudu nutit svůj názor.. A abych to shrnula holky… Máte fakt skvělý teorie a rozbory.. :):D
[smazáno] Tak v tom pripade vrele doporucuji Kremilka a Vochomurku. Ti dva spolu budou navzdy. A jen tak mimochodem, nebyl to nahodou Stefan, kdo Elenu jako upira nechtel? Jako sorry,ale to je tedy fakt charakter,vybodnout se na nekoho,koho miluju,jakmile se objevi problemy. A ano,byl to Damon,kdo rekl,ze bude stat o Elenu at uz bude clovek nebo upir. To je totiz ta prava laska.
#1009 kráska: ach jo, diskuze je kdyz nekolik lidi hovori o nejakem tematu o nicem se nerozhoduje jde o to tema probrat a shromazdit argumenty. .. A to my tady delame shromazdujem argumenty, ktere povazujeme za spravne. Vetsinou by mel byt i oponent ktery poda protiargumenty… Jenze to ty nedelas… :-)
#1006 kráska: ale to jsme sledovali 3 serie, podle mě, by to bylo o ničem a stále dokola…to jsou telenovely-co ty chceš…typu Esmeralda…atd. Potom ti je doporučuji…
Když to tady tak sleduju holky, je to stupidná hádat o Steleně nebo Deleně, s obouma jí to sluší a každá jedete az svý, chápu ale v tom seriálu jsou všichni hezký :D A když už se tady bavíte o tomhle, tak si myslím že o tom je „OBECNÁ DISKUZE“ ne, spoilery :) Nebo ne?
#990 Klaroline!!=): Ale vis co,ty prijdes a dokazes se pobavit naprosto normalne o deji,o novem dilu. A mne je uplne fuk,ze nepalis za Damonem. A stejne by to bylo i s kteroukoliv Stelenou,pokud by byla schopna napsat neco smysluplnejsiho nez jen Stelenaaa! Mne proste bavi povidat si o serialu,vymyslet ruzne teorie a tak. A muzes mi verit,ze me pekne stve co udelali s postavou Caro,protoze jeste ve treti serii to byla jedna z mych nejoblibenejsich postav :/
Tak to já jsem zvědavá, jestli – až uvidí kluci Elenu s Kat vedle sebe – se aspoň na chvilku zarazí a budou přemýšlet, která je která :D Ale musím uznat, že na těch pár záběrech, které jsou k dispozici, to Katherine strašně sekne ;)…a oběma klukům při rozhovoru u auta taky (Damonovi samozřejmě víc, protože tomu to sluší víc pořád)…dokonce byl Stefík vtipnej, jsem v šoku :)
#1023 pussycatTak to jediné jsem zatím pochopila, zkusím to ještě jinde, ale díky…jsem ráda, žes to taky viděla. A taky nesmíme podcenit Rebekah, ta je taky samé překvapení, jak se obvykle zjeví…
#1018 BARBARRKA: nemam zadne zarucene zpravy :-) a jestli koukas na to promo jak se tam bavi D a S tak v tom nic prevratneho neni… Jen D prohlasi ze z E je pekna ledova bitch :-)
Koukám na jedno dost dlouhé promo k 18. dílu, ale mluví hrozně rychle, třeba se něco dovím.......
#1017 pussycat: No jo, vždyť Klausovi zůstal v zádech kus toho kolíku…tak to bude ono! A pak společně prozřou jak na Silase…třeba je osvítí láska???? Já moc nevěřím na Stefanovo plány, obvykle se pak Damon krásně ušklíbne a zase je po jeho, ať už to dopadne jakkoli. A jsem zvědavá, kdo by případně Eleně ten lék nacpal do krku…asi by ji zbytek obsazení seriiálu držel:-)) Máš nějaké info, že ten lék skutečně Kat seberou?
#1020 pussycat#1016 BARBARRKA: cCar mu asi vytahne ten kolik ze zad :-) Podle me v tomhle dile je tolik moznosti co se muze stat… C a K se polibi,E polibi E, ziskaji lek, Elene se vrati lidskost, Stefan se bude chtit odstehovat z MF, Damon uz je vsechny posle do haje atd atd :-) Jsem zvedava co tam bude a vubec si netroufam cokoli odhadovat :-)
#1018 BARBARRKATak jsem šmejdila ohledně příštího dílu, ale asi vás nikoho moc nepřekvapím: Elena s Rebeccou dojedou až někam do Pensylvánie (zřejmě to stopě Kat) a tam se E potká s Elijahem. Kdoví, nebude to ten okamžik, kdy si ji Elijah bude plést s Kat? Stef a Damon si, jak jinak, dělají starosti kvůli Elenině psychice a opět, ja jinak, jsou pevně odhodláni jí pomoci i proti její bůli…což ona dáva velmi jasně najevo. Tedy, že o žádnou jejich pomoc nestojí. Damon se ocitne v rozpacích jak reagovat na nejnovější Stafanův plán budoucnosti. Copak má zase Stef za lubem? Ty jeho věčné plány… A Caroline, ač nerada, pomůže Klausovi (jak, to nevím) a společně přijdou na to, jak nově chápat Silasovu moc. Tak to jsem vážně zvědavá…
#1017 pussycat#1014 kráska: Tak uz chapu proc by se Stefanem byla jako clovek,protoze ta nuda s nim se vecne vydrzet neda :-)
Laska na par. Let a mimo chodem jsou to upiři ziji věcne, !#1012 Maroola:
#1015 pussycat#1003 Maroola: Přesně! :) v diskuzi jsem hlavně proto, abych se pokusila vyšmejdit nějaký nový teorie a taky zkritizovat postavy.. ;) takže nikomu fakt nebudu nutit svůj názor.. A abych to shrnula holky… Máte fakt skvělý teorie a rozbory.. :) :D
[smazáno] Tak v tom pripade vrele doporucuji Kremilka a Vochomurku. Ti dva spolu budou navzdy. A jen tak mimochodem, nebyl to nahodou Stefan, kdo Elenu jako upira nechtel? Jako sorry,ale to je tedy fakt charakter,vybodnout se na nekoho,koho miluju,jakmile se objevi problemy. A ano,byl to Damon,kdo rekl,ze bude stat o Elenu at uz bude clovek nebo upir. To je totiz ta prava laska.
#1014 kráska#1009 kráska: ach jo, diskuze je kdyz nekolik lidi hovori o nejakem tematu o nicem se nerozhoduje jde o to tema probrat a shromazdit argumenty. .. A to my tady delame shromazdujem argumenty, ktere povazujeme za spravne. Vetsinou by mel byt i oponent ktery poda protiargumenty… Jenze to ty nedelas… :-)
#1006 kráska: ale to jsme sledovali 3 serie, podle mě, by to bylo o ničem a stále dokola…to jsou telenovely-co ty chceš…typu Esmeralda…atd. Potom ti je doporučuji…
Boze prej discuse pro vsechny ty kecy..#986 pussycat:
#1011 pussycatReakce na tvuj prispevek je v obecne diskuzi#1006 kráska:
Ja nic nevyprovokuvuji jenom projevuji nazor jako vy o Deleně.#1002 pussycat:
#1003 Maroola: no chces reakci mas ji mit, stelena by měla byt od zacatku az dokonce i kdyz do toho vleze D
#1008 pussycat #1010 kllenkaMoje řeč :-) #990 Klaroline!!=):
Když to tady tak sleduju holky, je to stupidná hádat o Steleně nebo Deleně, s obouma jí to sluší a každá jedete az svý, chápu ale v tom seriálu jsou všichni hezký :D A když už se tady bavíte o tomhle, tak si myslím že o tom je „OBECNÁ DISKUZE“ ne, spoilery :) Nebo ne?
#990 Klaroline!!=): Ale vis co,ty prijdes a dokazes se pobavit naprosto normalne o deji,o novem dilu. A mne je uplne fuk,ze nepalis za Damonem. A stejne by to bylo i s kteroukoliv Stelenou,pokud by byla schopna napsat neco smysluplnejsiho nez jen Stelenaaa! Mne proste bavi povidat si o serialu,vymyslet ruzne teorie a tak. A muzes mi verit,ze me pekne stve co udelali s postavou Caro,protoze jeste ve treti serii to byla jedna z mych nejoblibenejsich postav :/
#1006 kráska #1013 Klaroline!!=)