No… Musím souhlasit, že Damon byl v tomhle díle zase k sežrání a pořád se nemůžu vzpamatovat z toho, jak může díl od dílu vypadat líp:) Co udělal Lexi mi je buřt:D Kdo ví, jak se k němu ještě zachová Elena, když má teď ty vyplé emoce. Jinak Deníky opravdu nabraly úplně jiný směr, romantika je totálně v dupě… A Caroline, bože já ji začínám nesnášet víc než Stefana a to je fakt co říct:D Nejdřív ze sebe dělá frajerku a pak by se Klausovi chtěla vyplakat na rameni… To je taková blbka:D Jak ji Klaus správně dojebal, to byl snad nejlepší okamžik z celého dílu:D A nechápu, co se jí to stalo s tváří, ale vypadá fakt divně, jak nějaká strhaná mamina… Předtím byla alespoň kočka a teď má i ty vlasy jak pochcanou slámu.
#919 lenulka73: vid? :-) v tomhle dile byl moc k sezrani – ajak tam desil toho typka hmmmm :-) i tam mu to seklo :-) ja si tenhle dil pustim vickrat sice budu pretacet,ale slusi mu to tam
Za mě teda skvělý díl, i když žádná Delena tak Damonovi to až nelidsky seklo. Možná se dočkají i fanoušci Klaroline podle fotek co jsem viděla na příští díl a původně se přeci mluvilo o jejich scéně ve 4×18. Jsem zvědavá co Silas a kdy nám ho konečně ukážou. A těším se na bitku Kat s Elenou a Bekou :-)
díl jsem zatím neviděla, jen ukázky na fb, takže vím jak dopadne střech – čekala jsem, že to utne Damon, ale z jiných důvodů. Elena i Beka jsou mi čím dál víc nesympatické. a taky nevidíme žádný rozdíl mezi Kat a Elenou, to že nebude využívat sexu se scénáristům moc nepovedlo – ikdyž vlastně k němu nedošlo
No ta Elena to je fakt druhej Damon. Ale teda překvapilo mě, že mu ten vaz zlomila Rebeca, čekala jsem, že to udělá ona :-) A Damon je správně nasranej, ti dva se nakonec snad ještě porvou. No romance je totálně fuč, a teď bude akce tuším :-( Nevím, ale jako zlomovej díl série mi zatím přišel nejvíc tenhle. Romantika fuč a R a E kámošky největší – ty dvě jsou boží!
#910 pussycat: Jo, to byla jedna z těch asi dvou světlých chvilek (druhá byla ta, když Damon viděl Elenu s novýma vlasama). Skoro mi ho bylo líto. Ale pak jsem si řekla: „no tak, vzpamatuj se, je to přece ten hajzl Klaus“ :D #913 TNoty: Jo, tak to je dobře, že jsem neudělala nějakou botu :)
:D teď mě napadlo… já vůbec netuším, kde mám diskutovat. Pokec o dílech asi patří do Obecné, ale zase je spousta holek, které by si to tam přečetly ještě předtím, než ten díl uvidí. A o spoilery v pravém slova smyslu taky nejde… jsem zmatená :D
Proč nemůžou udělat jeden díl, ve kterým by bylo něco pěknýho? Caroline mě nepřekvapila, slepice je to už dávno (chápu, že je Bonnie její nejlepší kamarádka – vlastně jediná, po tom všem), ale jsou prostě situace, kdy by měly převážit vyšší zájmy. A Damon – sorry, chlape, víš, že pro tebe mám slabost, ale k Lexi ses zachoval jako svině :( ..... A opravdu nevidím žádný extra rozdíl mezi chováním Eleny a Katherine, jak nás ujišťovala Plec :/ Jako jo, bylo tam pár světlých chvilek, ale celkově pro mne další díl, který už si znovu nepustím (což je ostatně většina ze 4. série)
jinak to bylo zajímavé a docela mě to bavilo,jen ta Delena… :-) Je tam pár okamžiků,který se mi moc líbí :-) No uvidíme co z toho vyleze… D už vypadá docela naštvaně :-)
copak copak?? že se na tý střeše nic nestalo co? Já to ještě neviděla,ale je mi jasný,že s toho nic nebude…že nás jenom chtějí nabudit na další díl… :(
No… Musím souhlasit, že Damon byl v tomhle díle zase k sežrání a pořád se nemůžu vzpamatovat z toho, jak může díl od dílu vypadat líp:) Co udělal Lexi mi je buřt:D Kdo ví, jak se k němu ještě zachová Elena, když má teď ty vyplé emoce. Jinak Deníky opravdu nabraly úplně jiný směr, romantika je totálně v dupě… A Caroline, bože já ji začínám nesnášet víc než Stefana a to je fakt co říct:D Nejdřív ze sebe dělá frajerku a pak by se Klausovi chtěla vyplakat na rameni… To je taková blbka:D Jak ji Klaus správně dojebal, to byl snad nejlepší okamžik z celého dílu:D A nechápu, co se jí to stalo s tváří, ale vypadá fakt divně, jak nějaká strhaná mamina… Předtím byla alespoň kočka a teď má i ty vlasy jak pochcanou slámu.
#924 Maroola #926 TNoty#920 pussycat: ještě se mi hodně líbilo jak pil s Elenou z té kočeny, no vlastně pořád :-)
#919 lenulka73: vid? :-) v tomhle dile byl moc k sezrani – ajak tam desil toho typka hmmmm :-) i tam mu to seklo :-) ja si tenhle dil pustim vickrat sice budu pretacet,ale slusi mu to tam
#921 lenulka73Za mě teda skvělý díl, i když žádná Delena tak Damonovi to až nelidsky seklo. Možná se dočkají i fanoušci Klaroline podle fotek co jsem viděla na příští díl a původně se přeci mluvilo o jejich scéně ve 4×18. Jsem zvědavá co Silas a kdy nám ho konečně ukážou. A těším se na bitku Kat s Elenou a Bekou :-)
#920 pussycatdá se to už někde stáhnout z cz titulkama?:) nemůžu to nikde najít :/
díl jsem zatím neviděla, jen ukázky na fb, takže vím jak dopadne střech – čekala jsem, že to utne Damon, ale z jiných důvodů. Elena i Beka jsou mi čím dál víc nesympatické. a taky nevidíme žádný rozdíl mezi Kat a Elenou, to že nebude využívat sexu se scénáristům moc nepovedlo – ikdyž vlastně k němu nedošlo
No ta Elena to je fakt druhej Damon. Ale teda překvapilo mě, že mu ten vaz zlomila Rebeca, čekala jsem, že to udělá ona :-) A Damon je správně nasranej, ti dva se nakonec snad ještě porvou. No romance je totálně fuč, a teď bude akce tuším :-( Nevím, ale jako zlomovej díl série mi zatím přišel nejvíc tenhle. Romantika fuč a R a E kámošky největší – ty dvě jsou boží!
#910 pussycat: Taky se ti přijde, že Stefan za celej díl nedělal nic jinýho, než že po telefonu otravoval Damona? :D
#910 pussycat: Jo, to byla jedna z těch asi dvou světlých chvilek (druhá byla ta, když Damon viděl Elenu s novýma vlasama). Skoro mi ho bylo líto. Ale pak jsem si řekla: „no tak, vzpamatuj se, je to přece ten hajzl Klaus“ :D
#913 TNoty: Jo, tak to je dobře, že jsem neudělala nějakou botu :)
#911 Maroola: takhle ráno bych radši psala ještě sem…když někdo neví co se bude dít a chce být překvapenej :)
#914 Maroolatééda,tak to jsem zvědavá…a teďka už možná ani tolik néé:(( …
:D teď mě napadlo… já vůbec netuším, kde mám diskutovat. Pokec o dílech asi patří do Obecné, ale zase je spousta holek, které by si to tam přečetly ještě předtím, než ten díl uvidí. A o spoilery v pravém slova smyslu taky nejde… jsem zmatená :D
#913 TNotyAle vystrasenej Klaus je dobrej co?
#914 Maroola #915 MaroolaProč nemůžou udělat jeden díl, ve kterým by bylo něco pěknýho? Caroline mě nepřekvapila, slepice je to už dávno (chápu, že je Bonnie její nejlepší kamarádka – vlastně jediná, po tom všem), ale jsou prostě situace, kdy by měly převážit vyšší zájmy. A Damon – sorry, chlape, víš, že pro tebe mám slabost, ale k Lexi ses zachoval jako svině :( ..... A opravdu nevidím žádný extra rozdíl mezi chováním Eleny a Katherine, jak nás ujišťovala Plec :/ Jako jo, bylo tam pár světlých chvilek, ale celkově pro mne další díl, který už si znovu nepustím (což je ostatně většina ze 4. série)
jinak to bylo zajímavé a docela mě to bavilo,jen ta Delena… :-) Je tam pár okamžiků,který se mi moc líbí :-) No uvidíme co z toho vyleze… D už vypadá docela naštvaně :-)
copak copak?? že se na tý střeše nic nestalo co? Já to ještě neviděla,ale je mi jasný,že s toho nic nebude…že nás jenom chtějí nabudit na další díl… :(
tak to ne , na to už vážně nemám :-( at jdou do háje !!!! já to věděla, že nemůže být jeden díl pro nás …
Já to věděla. Zase jsem zklamaná :(
Tak tu sedím,staženo mám a odkládám to co to jde :-) Jdu si uvařit kafíčko a mám nemám ......
#902 Goodies: u mě taky vede 3 serie…tu těžko něco překonná…a 4 serie zaručeně néé :D