#679 pussycat: Tak já si pro změnu nepamatuju, která scéna je ze kterého dílu, takže jsem si říkala, že by to mohl být jeden z flashbacků z Damonových sedmdesátek. Ale to by předpokládalo, že by se znali z dřívějška, což mi nesedělo ;)
#680 TNoty: Tak to vážně doufám! Už mě napadlo, že Plec je dost ujetá na to, aby nechala Damona vyspat s někým jiným (z důvodu, který by dokázala pochopit jen ona sama), a měly bychom po ptákách :/
Si myslím, že se Plecka s celým týmem normálně sjela a vyhlásila soutěž o nejujetější zápletku. A teď nás krmí výsledkama. Pouto opravdu nevychytala, a doufám, že má na konec série připravené sakra dobré rozzuzlení (pro Deleny, samozřejmě :) ) Ohledně té zmíněné bitky, myslím, že bych ještě jednu trvalou smrt v seriálu úplně klidně zvládla ;) Na tom videu je Damon a Rose? Oni se znali už předtím???
Tak jako ono v téhle sérii nedává smysl trochu více věcí. Jako kdyby si řekli že nějak odbudou 4 sérii,jen aby se něco vysílalo a pak pustí pátou a my budeme koukat. :-) V hodně věcech si protiřečí a hodně věcí nedává smysl. Trapné pouto mezi D a E se jim hodilo jen někdy ale zajímavý že bylo plno scén kdy elena damonovi odporovala. Když pouto tak přece pořádně a ne jen na něco. Silas zabil lovce – jeremyho. koukám že o nějaké lovcově kletbě se taky mluvilo jen v souvislosti s chudinkou elenou. Pokud bude chtít plecka namluvit že jeremy už nebyl lovec tak na silase nemuže kletba platit tak nechápu proč na něj najednou nezabral prsten. No jsem na to každopádně zvědavá ale abych řekla pravdu nějak mne nezajímá poučování carolin a opravdu mi je ukradený že nám chtějí namluvit že elena bez citů bude drsná, jelikož až jí zase přivedou k citům tak to bude minimálně deset dílů kdy bude za největší chudinku a bude všeho litovat.
Ja dneska mela cas tak jsem si chtela pustit TVD a nevedela jsem co. Vsude me stval S tak jsem porad pretacela nakonec jsem si dala 4×7 + zacatek a konec 4×8. V tom dilu co je S a D v New Orleans Stefana uplne nesnasim. Jak je nafoukanej a kdyz rekne D. ze E.musi videt jak je pro ni spatnej tak bych mu urazila hlavu. Jak vyslovi sirebond otvira se mi zapalovac v kapse :-\.
#666 pussycat: tak mě už vytočilo,jak 3 serie, jsem musela trpět tu trapnou lásku jak trám mezi E a S. Když konečně došlo ke změně.....bože a jak jsem se těšila- zákeřně až moc, jak bude čumět Stefin a trpět jak D celé 3 serie.. jak se konečně karta obrátí…a co se stalo.....debilní pouto,pak jedna volovina za druhou a teď zase E bez citů.....no to by se člověk po.....Takové pěkné možnosti…a nic! Stefík zase na koni…když ji nemá on tak nikdo, prostě to už je ujetý…A Stefina nemůžu ani cítit, jak ta jeho postava mě vytáčí…a zase to máme ve 4 serii, Damon bez lásky…tak zase bude trpět…J.P. je labilní. Její pointa je snad ničit D co se dá…
Tak je fakt, že jediný upíří seriál s dobrým koncem (nebo aspoň s pro mne dobrým), který jsem zatím viděla, byl Moonlight a pak anime Vampire Knight. Pak jsem koukala už jen na True Blood, který jsem záhy vzdala, a kanadský Blood Ties, který sice neskončil podle mých představ, ale i tak byl super, doporučuju :)
Stále a stále…a stále doufám a čekám na delenu.....kde nic tu nic.....Jestli je u J.P. šťastný konec stelena…super blbě jsem zabíjela čas nad seriálem! Žádná Car, Klaus, Eliah ani Stefin…a bůh ví kdo ještě…mě vážně nezajímají (doplňkové zboží)! !!!…Stále čekám jak blázen na delenu. Snad se jí dočkám.
#663 Maroola: po nocich me pronasleduje Damonovo haro :-) a prolina se s 50 shades ;-) Davam tomu 2 dily a kaslu na to… Pokud mi nedaj nadeji tak to vzdavam.Stahnu si ZENU ZA PULTEM a dokud tady proverene Deleny nedaji echo,ze je vse tak jak ma byt koncim! !! Videla jsem Greys anatomy tak vim co by me cekalo – a jak je mi znamo pobliz neoperuje ani Yangova ani Shepherd… :-)
#662 pussycat: Ještě řekni, že tě ty jeho kudrny po nocích nepronásledujou :D:D:D Ale asi jsem díky tobě odhalila Plecčin tajný plán. Všechny Deleny cíleně rozčílí – tak jako teď tebe – prasknou nám žíly v mozku a zůstanou jen Steleny. Její sen je splněn! :D
#679 pussycat: Tak já si pro změnu nepamatuju, která scéna je ze kterého dílu, takže jsem si říkala, že by to mohl být jeden z flashbacků z Damonových sedmdesátek. Ale to by předpokládalo, že by se znali z dřívějška, což mi nesedělo ;)
#680 TNoty: Tak to vážně doufám! Už mě napadlo, že Plec je dost ujetá na to, aby nechala Damona vyspat s někým jiným (z důvodu, který by dokázala pochopit jen ona sama), a měly bychom po ptákách :/
#684 pussycat #687 kllenka#679 pussycat: to je fotka už dřívějška no…to by Damon teďka neudělal…
#681 MaroolaAch jo,no jo je to Rose :-) Ja uz vazne blbnu :-( a je to fotka z 2×9 #678 Maroola:
#680 TNoty #682 MaroolaSi myslím, že se Plecka s celým týmem normálně sjela a vyhlásila soutěž o nejujetější zápletku. A teď nás krmí výsledkama. Pouto opravdu nevychytala, a doufám, že má na konec série připravené sakra dobré rozzuzlení (pro Deleny, samozřejmě :) ) Ohledně té zmíněné bitky, myslím, že bych ještě jednu trvalou smrt v seriálu úplně klidně zvládla ;) Na tom videu je Damon a Rose? Oni se znali už předtím???
#679 pussycatTaky mi přijde divný,že to pouto funguje jen někdy. A Silas? Je upír tak na něj má účinkovat lovcova kletba…#675 ljarosova99:
http://www.youtube.com/watch?… WTF???? že by????? :-)
Tak jako ono v téhle sérii nedává smysl trochu více věcí. Jako kdyby si řekli že nějak odbudou 4 sérii,jen aby se něco vysílalo a pak pustí pátou a my budeme koukat. :-) V hodně věcech si protiřečí a hodně věcí nedává smysl. Trapné pouto mezi D a E se jim hodilo jen někdy ale zajímavý že bylo plno scén kdy elena damonovi odporovala. Když pouto tak přece pořádně a ne jen na něco. Silas zabil lovce – jeremyho. koukám že o nějaké lovcově kletbě se taky mluvilo jen v souvislosti s chudinkou elenou. Pokud bude chtít plecka namluvit že jeremy už nebyl lovec tak na silase nemuže kletba platit tak nechápu proč na něj najednou nezabral prsten. No jsem na to každopádně zvědavá ale abych řekla pravdu nějak mne nezajímá poučování carolin a opravdu mi je ukradený že nám chtějí namluvit že elena bez citů bude drsná, jelikož až jí zase přivedou k citům tak to bude minimálně deset dílů kdy bude za největší chudinku a bude všeho litovat.
#677 pussycatZe by odveta praskacce.? :-) No, bylo na case…
Tak sem se dočetla, že se v příštím díle chystá bitka mezi Elenou a Caroline :D Na to se těšim, doufam, že je od sebe nikdo neodtrhne :P
#671 Maroola: :-)
#670 pussycat: To neděláš dobře, Václave, že dáváš ty vypálený sirky zpátky do krabičky… :D
#672 pussycatJa dneska mela cas tak jsem si chtela pustit TVD a nevedela jsem co. Vsude me stval S tak jsem porad pretacela nakonec jsem si dala 4×7 + zacatek a konec 4×8. V tom dilu co je S a D v New Orleans Stefana uplne nesnasim. Jak je nafoukanej a kdyz rekne D. ze E.musi videt jak je pro ni spatnej tak bych mu urazila hlavu. Jak vyslovi sirebond otvira se mi zapalovac v kapse :-\.
#671 Maroola#666 pussycat: tak mě už vytočilo,jak 3 serie, jsem musela trpět tu trapnou lásku jak trám mezi E a S. Když konečně došlo ke změně.....bože a jak jsem se těšila- zákeřně až moc, jak bude čumět Stefin a trpět jak D celé 3 serie.. jak se konečně karta obrátí…a co se stalo.....debilní pouto,pak jedna volovina za druhou a teď zase E bez citů.....no to by se člověk po.....Takové pěkné možnosti…a nic! Stefík zase na koni…když ji nemá on tak nikdo, prostě to už je ujetý…A Stefina nemůžu ani cítit, jak ta jeho postava mě vytáčí…a zase to máme ve 4 serii, Damon bez lásky…tak zase bude trpět…J.P. je labilní. Její pointa je snad ničit D co se dá…
Mám šílený absťák po mých milovaných upírech… jdu aspoň dočíst diskuzi.
Tak je fakt, že jediný upíří seriál s dobrým koncem (nebo aspoň s pro mne dobrým), který jsem zatím viděla, byl Moonlight a pak anime Vampire Knight. Pak jsem koukala už jen na True Blood, který jsem záhy vzdala, a kanadský Blood Ties, který sice neskončil podle mých představ, ale i tak byl super, doporučuju :)
#665 kllenka: presne tak! !! Zda se,ze pro nas to skoncilo ve chvili kdy Elena odesla po ranim sexu do skoly :-(
#669 kllenkaStále a stále…a stále doufám a čekám na delenu.....kde nic tu nic.....Jestli je u J.P. šťastný konec stelena…super blbě jsem zabíjela čas nad seriálem! Žádná Car, Klaus, Eliah ani Stefin…a bůh ví kdo ještě…mě vážně nezajímají (doplňkové zboží)! !!!…Stále čekám jak blázen na delenu. Snad se jí dočkám.
#666 pussycat#663 Maroola: po nocich me pronasleduje Damonovo haro :-) a prolina se s 50 shades ;-) Davam tomu 2 dily a kaslu na to… Pokud mi nedaj nadeji tak to vzdavam.Stahnu si ZENU ZA PULTEM a dokud tady proverene Deleny nedaji echo,ze je vse tak jak ma byt koncim! !! Videla jsem Greys anatomy tak vim co by me cekalo – a jak je mi znamo pobliz neoperuje ani Yangova ani Shepherd… :-)
#662 pussycat: Ještě řekni, že tě ty jeho kudrny po nocích nepronásledujou :D :D :D Ale asi jsem díky tobě odhalila Plecčin tajný plán. Všechny Deleny cíleně rozčílí – tak jako teď tebe – prasknou nám žíly v mozku a zůstanou jen Steleny. Její sen je splněn! :D
#664 pussycat