Z předchozích informací mi vyplívá taková spekulace… Když bude mít Klaus sex v 16. díle a Joseph tvrdí, že po něm čeká nenávistné dopisy… a Klaroline epizoda má bejt až ta 18. … třeba nakonec vážně nepůjde o sex Caroline a Klause. Všichni to čekáme. A jak víme, když v TVD něco čekáte… :D
Tyler/Caroline/Klaus
Ještě nebylo rozhodnuto, kdy nebo jestli vůbec se Tyler vrátí. Dá se proto předpokládat, že bude pryč minimálně déle než v předchozích sériích, protože tehdy bylo ve vedení jasně dáno dopředu, kolik dílů se neukáže.
Fanoušci Klause a Caroline, zaznačte si do kalendáře červeným vysílání epizody 4.18. Pro tuhle dvojici to bude velká epizoda.
Joseph a Candice spolu v poslední době hodně točí, jak přiznal Joseph.
Jeremyho smrt
Znáte 5 fází smutku, které následují po úmrtí? Elena přijde s úplně novým, dokonce žhavým. Ztráta Jeremyho ji zničí. Ani ji nepoznáme.
Elena udělá něco, čeho bude nakonec litovat.
Zdali je Jeremy opravdu mrtvý, budeme vědět do konce příštího dílu.
Spin-of
Bude dospělejší a gothičtější než TVD.
Postavy v případě spin-ofu budou cestovat mezi seriály. Už teď se řeší, kdo by to byl. Joseph osobně si myslí, že dluží fanouškům, aby se Klaus a Caroline ještě potkali.
Katherine nám nezmizí. Zdrží se na tak dlouho, aby se setkala s Elijahem. Uvidíme ho v epizodě 4.18.
Nova Scotia nebude letošní jediný výlet v seriálu. Už se natáčelo v kulisách představující New York a Pennsylvanii.
Joseph očekává po 4.16 nenávistnou poštu.
Nina a Kat naznačily návrat někoho, kdo zemřel. Matt Davis fanoušky ujistil, že to není Alaric.
Viete niečo o nadchádzajúcej Klausovej sex scéne ??
Bude tam krvavé tetovanie. Výkonná producentka Julie Plec hovorí o súloži v 16. epizóde: “Zistila som, že Joseph Morgan (Klaus) má nejaké tetovania, o ktorých som nevedela, až kým sme nezačali točiť tú scénu.” Julie ale neprezradila, či druhá osoba, ktorá sa v tejto scéne vyskytne, je niekto, koho sme už stretli.
Čo mi môžete povedať o návrate Elijahu ??
Julie Plec potvrdila, že diváci si trochu užijú Elijahu ešte pred plánovaným spin-offom, ktorého pilot bude odvysielaný v apríli. “Bude zábava mať ho späť v našom Mystic Falls vesmíre. Konečne zistíme, čo celý ten čas robil.”
Môžete nám niečo prezradiť o Silasovi ??
K menu dostaneme aj tvár. Julie Plec povedala: “Plánujeme stretnutie so skutočným Silasom.”
#596 deppholl: Jojo, tohle mě zajívá víc, než sex mezi Caroline a Klausem:) To bude asi tím, že ti dva spolu mě nezajímají vůbec… Klause mám ráda, ale tu pipku vůbec:/
#587 TNoty: je to tak, mi bylo divný, že by vypustili něco takového :) Jinak mě už napadlo, že Damona zabije sama Elena a kór teď když má vypnutou lidskost. Právě na FB probíhá, že sezona končí 16.5.
#584 lenulka73: máš pravdu…to je jak je Damon zavřený v tom sklepě na tom železníku a on jí volá… :( to bude určitě ono :( ty voleee…to si zase někdo vyhrál!!! Takže zase nic :(
#585 lenulka73: Elena s vypnutou lidskostí aby mu chudákovi při tom neurvala hlavu :D
#586 Garia: to jo :D bude ten díl vůbec o ničem jiným taky? nebo 40 minutová sexuální výchova?? :)
#582 TNoty: no ale koukni na to pořádně, to jak se Car posadí mi přijde, že je z toho dílu jak se vzbudila s Damonem (1×3?). Fakt mi to přijde sestříhaný, ale dobře :)
Z předchozích informací mi vyplívá taková spekulace… Když bude mít Klaus sex v 16. díle a Joseph tvrdí, že po něm čeká nenávistné dopisy… a Klaroline epizoda má bejt až ta 18. … třeba nakonec vážně nepůjde o sex Caroline a Klause. Všichni to čekáme. A jak víme, když v TVD něco čekáte… :D
A ještě něco co sem našla:
Tyler/Caroline/Klaus
Ještě nebylo rozhodnuto, kdy nebo jestli vůbec se Tyler vrátí. Dá se proto předpokládat, že bude pryč minimálně déle než v předchozích sériích, protože tehdy bylo ve vedení jasně dáno dopředu, kolik dílů se neukáže.
Fanoušci Klause a Caroline, zaznačte si do kalendáře červeným vysílání epizody 4.18. Pro tuhle dvojici to bude velká epizoda.
Joseph a Candice spolu v poslední době hodně točí, jak přiznal Joseph.
Jeremyho smrt
Znáte 5 fází smutku, které následují po úmrtí? Elena přijde s úplně novým, dokonce žhavým. Ztráta Jeremyho ji zničí. Ani ji nepoznáme.
Elena udělá něco, čeho bude nakonec litovat.
Zdali je Jeremy opravdu mrtvý, budeme vědět do konce příštího dílu.
Spin-of
Bude dospělejší a gothičtější než TVD.
Postavy v případě spin-ofu budou cestovat mezi seriály. Už teď se řeší, kdo by to byl. Joseph osobně si myslí, že dluží fanouškům, aby se Klaus a Caroline ještě potkali.
Katherine nám nezmizí. Zdrží se na tak dlouho, aby se setkala s Elijahem. Uvidíme ho v epizodě 4.18.
Nova Scotia nebude letošní jediný výlet v seriálu. Už se natáčelo v kulisách představující New York a Pennsylvanii.
Joseph očekává po 4.16 nenávistnou poštu.
Nina a Kat naznačily návrat někoho, kdo zemřel. Matt Davis fanoušky ujistil, že to není Alaric.
Pár novinek :)
Viete niečo o nadchádzajúcej Klausovej sex scéne ??
Bude tam krvavé tetovanie. Výkonná producentka Julie Plec hovorí o súloži v 16. epizóde: “Zistila som, že Joseph Morgan (Klaus) má nejaké tetovania, o ktorých som nevedela, až kým sme nezačali točiť tú scénu.” Julie ale neprezradila, či druhá osoba, ktorá sa v tejto scéne vyskytne, je niekto, koho sme už stretli.
Čo mi môžete povedať o návrate Elijahu ??
Julie Plec potvrdila, že diváci si trochu užijú Elijahu ešte pred plánovaným spin-offom, ktorého pilot bude odvysielaný v apríli. “Bude zábava mať ho späť v našom Mystic Falls vesmíre. Konečne zistíme, čo celý ten čas robil.”
Môžete nám niečo prezradiť o Silasovi ??
K menu dostaneme aj tvár. Julie Plec povedala: “Plánujeme stretnutie so skutočným Silasom.”
#598 Goodies: Jojo.....měla jsem jí ráda, ale od té doby co bonzuje kudy chodí už nemám :D
#596 deppholl: Jojo, tohle mě zajívá víc, než sex mezi Caroline a Klausem:) To bude asi tím, že ti dva spolu mě nezajímají vůbec… Klause mám ráda, ale tu pipku vůbec:/
#599 deppholl #606 kllenka#595 lenulka73: Jj, tahle série má mít 23 dílů, i proto jsem si od začátku myslela, že bude poslední a ten 23., že bude velké finále…
#585 lenulka73: Uau......sex na střeše po bitce. To zní velmi lákavě!!! Taky tiše (i nahlas :D ) doufám!!!
#598 Goodies#594 TNoty: má být 23 dílů nee? A to fakt vychází, už zbývá jen 8 dílů a je konec série :(
#597 Goodies#592 lenulka73: tak aspoň,že bude těch 22 dílů :)
#595 lenulka73#591 Rozarka74: Já bych raději Damona :) Jinak jsme ale zjistili, že si někdo vyhrál a šikovně to sestříhal
#590 TNoty: ale jo vychází, dokonce ještě s další pauzou :(
#594 TNoty#580 lenulka73: Tý brďo, hned jsem to poslala dál :-D :-D
Nemohl by se dostat Klaus do hlavy taky mě?? :-)
#593 lenulka73#588 lenulka73: počkej…už?? to nevychází tím pádem na 22 dílů ne?? to bude míň…asi 20??
#592 lenulka73počkej…už?? to nevychází tím pádem na 22 dílů ne?? to bude míň…asi 20??
#587 TNoty: je to tak, mi bylo divný, že by vypustili něco takového :) Jinak mě už napadlo, že Damona zabije sama Elena a kór teď když má vypnutou lidskost. Právě na FB probíhá, že sezona končí 16.5.
#590 TNoty#584 lenulka73: máš pravdu…to je jak je Damon zavřený v tom sklepě na tom železníku a on jí volá… :( to bude určitě ono :( ty voleee…to si zase někdo vyhrál!!! Takže zase nic :(
#585 lenulka73: Elena s vypnutou lidskostí aby mu chudákovi při tom neurvala hlavu :D
#586 Garia: to jo :D bude ten díl vůbec o ničem jiným taky? nebo 40 minutová sexuální výchova?? :)
#588 lenulka73#585 lenulka73: koukam, že nám na 4×18 všude slibujou samej sex… :D Abysme nebyli nakonec dost překvapený :D
#587 TNotyJeště jsem četla, že v 4×18 má mít Elena bitku na střeše s Damonem a má to skončit sexem, no moc tomu nevěřím jen tiše doufám
#586 Garia #587 TNoty #596 deppholl#582 TNoty: no ale koukni na to pořádně, to jak se Car posadí mi přijde, že je z toho dílu jak se vzbudila s Damonem (1×3?). Fakt mi to přijde sestříhaný, ale dobře :)
#587 TNotyDobře Elena…se bude vydávat za Katahrinu? To se taky těšim :) konečně nějaká zábava…