#560 Garia: Já nevím, co by chtěli furt napravovat. Jednou je Elena upír, tak ať se s tím smíří jako každý. Je mi jasné, že je celá série právě o tomhle, ale už mě to nebaví. A jestli je s upírstvím jiná než byla, tak bohužel… Asi to někde v sobě měla… A to řešení jejich citů, to už mi taky leze pěkně na nervy:/
Pár zajímavostí z rozhovoru s J. Plec: Keďže dom Gilbertových je navždy preč, systém bývania sa zmení. V promo videu na nasledujúcu epizódu to vyzerá tak, že Elena a Caroline sa nasťahovali k Salvatorovcom – aká je tam situácia? Caroline sa k nim nenasťahovala, ale priniesla si tam súpravu na sprchovanie. Vo vode je stále železník a Salvatorovci sú jediní v meste, koho voda ho neobsahuje kvôli ich šikovnému vodnému filtru. Pre bratov je to zábavný spôsob ako riešia svoje ranné záležitosti, diskutujú o Elene a odrazu pred nich nakráča Caroline v roztomilom župane a so sprchovacím gélom hovoriac: “No, ja mám nápad!”
Tento týždeň som na nakrúcaní videla ako Nina stvárňovala chvíľu Katherine a chvíľu Elenu. Je zrejmé, že Elena je bez svojej ľudskosti trochu temnejšia, takže aký je hlavný rozdiel medzi bezcitnou Elenou a Katherine? Kde ste stanovili hranicu?
Keď to píšeme a Nina sa to snaží zahrať, usilujeme sa o to, aby všetky Elenine činy a slová boli pravdivé. V tom je ten rozdiel. Aj keď je to bolestivá pravda – priamosť, odvaha, otvorenosť – je to skutočná pravda. Na druhej strane, Katherine sa vždy pokúša zvádzať, manipulovať alebo klamať, aby prežila. Všetko sa skrýva v očiach a Ninine oči, ktoré sú tak výrazné, to vyjadrujú perfektne.
Čo sa stane v tomto bode s Damonom a Stefanom? Otázka pre bratov je vždy rovnaká: “Ako pomôžeme Elene dostať sa cez to?” Ak by to bolo také ľahké, potom by liek nebol v ich mysliach nutne na prvom mieste. Ale môžem vám povedať, že Elenina situácia nebude najlepšou. Nevyvíja sa to veľmi dobre. Z Eleny sa nestane ten najslušnejší neľudský upír v meste. Pre bratov sa liek vráti opäť do hry ako spôsob nápravy Eleny. Iróniou je, že po toľkých diskusiách v tejto sérii o tom či Elenu napraviť alebo nie, sme sa opäť dostali na začiatok: “Ako opravíme túto jej verziu a mali by sme to vôbec robiť?”
Môžu si Elena a Damon medzi sebou udržať akýkoľvek milostný vzťah aj keď Elena vypla svoje city? Je to vôbec možné? Prvou otázkou je, čo Elena cíti, ak vôbec niečo cíti. A ak niečo cíti, tak ku komu? Kde sa teraz nachádza s Damonom? Chudák Damon, celý čas ho od začiatku trápi jedna vec: “Je tá láska, ktorú ku mne cíti, skutočná?” Neveril, že je to reálne, pretože neveril, že si to zaslúži a že môže byť šťastný, ale zúfalo to chce vedieť. Teraz sme sa dostali do situácie, kedy Elena necíti vôbec nič.
Našla jsem na FB nějaké spoilery, by mě zajímalo kde to jako vzali, přece by nemohl nikdo takové informace vypustit. Ale kopíruji sem a berte prosím s velkou rezervou :-) SPOILERS: 1)Klaus will have sex with Caroline in 4×18! 2)Elijah will kiss Katherine because he'll think that she's Elena, in 4×17 or 4×18! 3)Damon will kill Katherine. 4)Caroline will die in this season and her death will be from the most shocking deaths in The Vampire Diaries.
tak já četla ke 4×16, že D a S pomáhají E. Ta se vrátí k roztleskávačkám-a akonec Car bude zhrozená. Elena z nudy pořádá večírek který se zvrhne v něco nebezpečného.Damon s původní hledají dál lék…pak se mezi nima něco zvrtne, když jí Damon něco poví…Klaus vyhledá tu vlčí holku a dostane z ní co potřebuje-info…asi tak shrnutí
Něco málo o epizodě, která se bude vysílat 25. dubna......
Hlavním dějem bude to, že shoda událostí v Mystic Falls donutí Klause, aby odjel do New Orleans, aby vyřešil jedno tajemství. Donese se mu, že se proti němu někteří lidé spojují a to ho znepokojí. Takže zamíří do New Orleans, aby zjistil, kdo se ho chystá zradit a jak to chtějí udělat. Při hledání odpovědí se vrátí do města, ve kterém byl před pár sty lety jedním z původních osadníků a které pomohl postavit. Znovu se setká s upírem Marcelem, kterého tenkrát proměnil. Ten si tu během let zavedl svá vlastní pravidla a obyvatele proměnil v nadpřirozenou komunitu, které vládne. Vlastně tím Klausovi smeká s tím, že ho naučil vše, co potřeboval vědět.
jooo,jak kluci čumí jak Elena před ně stoupla bez oblečení :D no jo,ale to už jsme viděli,že?? To udělala Katahrina když vylezla s hrobky…u Damona ve sprše :)
V komentech pak ještě píšou že když oba dva – damon a stefan viděli jak vypadá elena s vyplou lidskostí,tak že jí pak jeden z nich podle všeho damon řekne aby zase cítila že to je to,co chce. že ví že mrtvý znamená mrtvý ale že stim již nic neudělá. Koukám že to ještě bude zajímavý. 20 dní pauza. tfuj
tak mě napadá, když Elena vypne lidskost, tak už asi nebude zamilovaná do Damona nebo jo? a bude pořád fungovat pouto? jestli bude pouto v provozu a láska nikde, tak aspoň bude Stefan vidět, že to spolu nesouviselo
#543 anndy: Nevydržela jsem :D Dneska jdu na ples a bůhví kdy se k dnešnímu dílu dostanu. Je to síla! Hrozně dobrý obrat a už se nemůžu dočkat dalších a dalších dílů!
#560 Garia: Já nevím, co by chtěli furt napravovat. Jednou je Elena upír, tak ať se s tím smíří jako každý. Je mi jasné, že je celá série právě o tomhle, ale už mě to nebaví. A jestli je s upírstvím jiná než byla, tak bohužel… Asi to někde v sobě měla… A to řešení jejich citů, to už mi taky leze pěkně na nervy:/
#559 lenulka73: Že má Damon zabít Katherine a má zemřít Caroline jsem na fb četla taky… Tomu prvnímu bych se ani moc nedivila:D… ale jinak nevím no…
#563 lenulka73 #564 TNotyPár zajímavostí z rozhovoru s J. Plec: Keďže dom Gilbertových je navždy preč, systém bývania sa zmení. V promo videu na nasledujúcu epizódu to vyzerá tak, že Elena a Caroline sa nasťahovali k Salvatorovcom – aká je tam situácia? Caroline sa k nim nenasťahovala, ale priniesla si tam súpravu na sprchovanie. Vo vode je stále železník a Salvatorovci sú jediní v meste, koho voda ho neobsahuje kvôli ich šikovnému vodnému filtru. Pre bratov je to zábavný spôsob ako riešia svoje ranné záležitosti, diskutujú o Elene a odrazu pred nich nakráča Caroline v roztomilom župane a so sprchovacím gélom hovoriac: “No, ja mám nápad!”
Tento týždeň som na nakrúcaní videla ako Nina stvárňovala chvíľu Katherine a chvíľu Elenu. Je zrejmé, že Elena je bez svojej ľudskosti trochu temnejšia, takže aký je hlavný rozdiel medzi bezcitnou Elenou a Katherine? Kde ste stanovili hranicu?
Keď to píšeme a Nina sa to snaží zahrať, usilujeme sa o to, aby všetky Elenine činy a slová boli pravdivé. V tom je ten rozdiel. Aj keď je to bolestivá pravda – priamosť, odvaha, otvorenosť – je to skutočná pravda. Na druhej strane, Katherine sa vždy pokúša zvádzať, manipulovať alebo klamať, aby prežila. Všetko sa skrýva v očiach a Ninine oči, ktoré sú tak výrazné, to vyjadrujú perfektne.
Čo sa stane v tomto bode s Damonom a Stefanom? Otázka pre bratov je vždy rovnaká: “Ako pomôžeme Elene dostať sa cez to?” Ak by to bolo také ľahké, potom by liek nebol v ich mysliach nutne na prvom mieste. Ale môžem vám povedať, že Elenina situácia nebude najlepšou. Nevyvíja sa to veľmi dobre. Z Eleny sa nestane ten najslušnejší neľudský upír v meste. Pre bratov sa liek vráti opäť do hry ako spôsob nápravy Eleny. Iróniou je, že po toľkých diskusiách v tejto sérii o tom či Elenu napraviť alebo nie, sme sa opäť dostali na začiatok: “Ako opravíme túto jej verziu a mali by sme to vôbec robiť?”
Môžu si Elena a Damon medzi sebou udržať akýkoľvek milostný vzťah aj keď Elena vypla svoje city? Je to vôbec možné? Prvou otázkou je, čo Elena cíti, ak vôbec niečo cíti. A ak niečo cíti, tak ku komu? Kde sa teraz nachádza s Damonom? Chudák Damon, celý čas ho od začiatku trápi jedna vec: “Je tá láska, ktorú ku mne cíti, skutočná?” Neveril, že je to reálne, pretože neveril, že si to zaslúži a že môže byť šťastný, ale zúfalo to chce vedieť. Teraz sme sa dostali do situácie, kedy Elena necíti vôbec nič.
#562 GoodiesNašla jsem na FB nějaké spoilery, by mě zajímalo kde to jako vzali, přece by nemohl nikdo takové informace vypustit. Ale kopíruji sem a berte prosím s velkou rezervou :-) SPOILERS: 1)Klaus will have sex with Caroline in 4×18! 2)Elijah will kiss Katherine because he'll think that she's Elena, in 4×17 or 4×18! 3)Damon will kill Katherine. 4)Caroline will die in this season and her death will be from the most shocking deaths in The Vampire Diaries.
#561 Goodiestak já četla ke 4×16, že D a S pomáhají E. Ta se vrátí k roztleskávačkám-a akonec Car bude zhrozená. Elena z nudy pořádá večírek který se zvrhne v něco nebezpečného.Damon s původní hledají dál lék…pak se mezi nima něco zvrtne, když jí Damon něco poví…Klaus vyhledá tu vlčí holku a dostane z ní co potřebuje-info…asi tak shrnutí
Ale to je chystaný spin-off .............. takže se moc omlouvám, to bude kapitola sama pro sebe…
Něco málo o epizodě, která se bude vysílat 25. dubna......
Hlavním dějem bude to, že shoda událostí v Mystic Falls donutí Klause, aby odjel do New Orleans, aby vyřešil jedno tajemství. Donese se mu, že se proti němu někteří lidé spojují a to ho znepokojí. Takže zamíří do New Orleans, aby zjistil, kdo se ho chystá zradit a jak to chtějí udělat. Při hledání odpovědí se vrátí do města, ve kterém byl před pár sty lety jedním z původních osadníků a které pomohl postavit. Znovu se setká s upírem Marcelem, kterého tenkrát proměnil. Ten si tu během let zavedl svá vlastní pravidla a obyvatele proměnil v nadpřirozenou komunitu, které vládne. Vlastně tím Klausovi smeká s tím, že ho naučil vše, co potřeboval vědět.
#541 anndy: Přeložil by to někdo pls… Píše se tam něco zajimavého?:)
#553 TNoty: Ať jde do dupky ta trubka jedna nepříjemná:D
#552 anndy: jéééžiš,to bude určitě Caroline dávat zase moudrý rady další díl… :D
#554 Goodieskdyby u toho nebyla Car, tak by to vypadalo líp#551 TNoty:
#553 TNotyjooo,jak kluci čumí jak Elena před ně stoupla bez oblečení :D no jo,ale to už jsme viděli,že?? To udělala Katahrina když vylezla s hrobky…u Damona ve sprše :)
#552 anndyhttp://www.youtube.com/watch?… tady je otrošku delší promo
V komentech pak ještě píšou že když oba dva – damon a stefan viděli jak vypadá elena s vyplou lidskostí,tak že jí pak jeden z nich podle všeho damon řekne aby zase cítila že to je to,co chce. že ví že mrtvý znamená mrtvý ale že stim již nic neudělá. Koukám že to ještě bude zajímavý. 20 dní pauza. tfuj
Mam dotaz. Proč u toho proma píšou že shane je silas? :-) ještě jsem tenhle díl neviděla. chystam se až uvařim oběd ale docela mne to trklo :-)
tady je ještě o pár vteřinek delší promo
http://www.youtube.com/watch?…
kdyby se to chtělo někomu přeložit – myslím, že by se nikdo nezlobit :-)
tak mě napadá, když Elena vypne lidskost, tak už asi nebude zamilovaná do Damona nebo jo? a bude pořád fungovat pouto? jestli bude pouto v provozu a láska nikde, tak aspoň bude Stefan vidět, že to spolu nesouviselo
#543 anndy: Nevydržela jsem :D Dneska jdu na ples a bůhví kdy se k dnešnímu dílu dostanu. Je to síla! Hrozně dobrý obrat a už se nemůžu dočkat dalších a dalších dílů!
to že je nahá jsem ani nepoznala, ale klobouk dolů – bude to sranda :-D#542 evice:
pro ty,které už nemůžou vydržet – dejte si na FB – Delena, delena delena – je tam i ukázka z dnešního dílů – to vypínání
#545 deppholl