:-):-):-) to by bylo pekne :-):-):-) i kdyz jsou to jen famy tak clovek muze doufat a hned se je na co tesit ;-) po vsech tech negativnich zpravach …#514 anndy:
Portál TV Guide informuje, že do Mystic Falls přichází nová postava. Bonnie Bennett bude mít nového poradce/mentora – doufejme, že s ní bude mít lepší úmysly, než ten poslední.
Herečka Cynthia Addai-Robinson bude stvárňovat Aju – mocnou čarodějku, která se zná s Bonnienou matkou a přichází do Mystic Falls, aby pomohla Bonnie kontrolovat její magii. Když je Jeremy (pravděpodobně) mrtvý, znamená to, že jediná osoba, která dokáže Bonnie provázet jejími magickými schopnostmi – profesor Shane – nás opustí?
Aja se poprvé objeví v epizodě, která bude odvysílána 21. března
na FB se objevila informace, že si Elena najde způsob jak se vyrovnat s Jerrovou smrtí a prý to má být „hot“ – takže se tvoří spekulace, že v tom bude „Dex“ :-) no uvidíme
tak moc se jí nedivím, napřed ji někdo zbouchne, pak jí seberou dítě, Klaus ji chtěl jen zabít, pak jí zmasakroval celou rodinu – asi pak vypla emoce, a když přišli „bráchové“ – tak jen samý lži a trojúhelník (ale může být ráda, že tam nebylo pouto). nevím proč mám pocit, že teď nebude za takovou mrchu#509 TNoty:
#508 anndy: já vím,že když byla člověk byl do ní zamilovaný a jako člověk byla v pohodě…protože byla nezkažená,ale potom co se stala upírkou bylo lepší se jí vyhnout sakra velkým obloukem :)
Katuša nebyla vždycky takový mrcha – když byla ještě člověk, tak jim to pasovalo. Ze strany Elijaha bych v lásku i věřila,ale po tom všem od Káti už asi nee.
no když bylo řečeno,že někdo umře a ta smrt bude trvalá tak bylo jasný,že to Damon nebude…jinak by mě zajímalo jak to sním nakonec bude…na Elenu s vypnutou lidskostí se moc těším…to jsem tu psala hnedka jak jsme se to dozvěděli,že to bude určitě něco :) a jak tu někdo psal třeba se nakonec dočkáme nějaký tý Deleničky :) Když jsem se na fcb dozvěděla,že Katehrina a Elijah se ukážou spolu dostala jsem strach…Elijah,se k ní absolutně nehodí!!! On je hodnej a ona taková mrcha! …na fcb byli i nějaký jejich fotky z natáčení…http://www.facebook.com/photo.php?fbid=481314558583283&set=a.397426276972112.84166.170812336300175&type=1&theater (bylo to na fcb…nevím jistě jestli je to pravda!)
Konecne trochu optimismu :-).Posledni dobou to tady bylo same negativni zpravy ja doufala v nejaky takovy vyvoj :-) no snad to nejak tak bude prosim prosim ;-)#494 Garia:
další spoiler z FB ( a pan google opět nezvládá :-)
The Vampire Diaries Spoilers: Katherine Might Hook Up With Whom?!
Just about everyone is getting a little bit of action in our The Vampire Diaries spoilers. First, Original Klaus (Joseph Morgan) will have a long-awaited love scene — but that’s not the brother Katherine (Nina Dobrev) has her eye on.
According to Zap2It, the doppelganger — and the cure — aren’t going anywhere. She’s going to meet up with Elijah (Daniel Gillies), and the site hints that the old spark between the two is still there.
As you may recall, both Originals were taken with the human-version of Lady Kat in 1491.We’d love to see Elijah pitch some Old World woo on the wicked vampire. Maybe it will soften up that cold, hard heart?
ono existuje i jednoduší řešení – stačí aby jí Beka „odebrala“ bolest, ale 1) proč by to dělala, 2) o čem by to pak bylo a 3) S ani D by přece nemohli udělat takový rozhodnutí bez Elenina dovolení#503 Goodies:
#502 anndy: Přesně. Když přišli s tím, že má nastat nějaká velká smrt, tak mě hned napadla Bonnie a Jeremy, Damon by mě teda nenapadl vůbec, kdyby se s těma všema spekulacema o jeho smrti neroztrhl pytel:D Ten ji snad teď bude z toho všeho dostávat… Hlavně ať je to Damon a ne Stefan, bo mě klepne:/ Ale aby pak s ním zase nebyla jenom z vděčnosti, že jí pomohl z nejhoršího. A celý ten kolotoč by mohl začít znovu:D:D:D
ja jsem taky na L ;-)#518 lenulka73:
#524 lenulka73:-D#520 lenulka73:
#519 Goodies: Damon + Elena + sex = DEX Damon + Lenka + sex = LEX :)
#521 anndy #523 TNoty #533 BARBARRKA#518 lenulka73: Uniká mi pointa:D
#520 lenulka73#517 Goodies: Já raději Lex :)
#519 Goodies #522 pussycat#514 anndy: Já chci taky Dex:D:D:D
#518 lenulka73:-) :-) :-) to by bylo pekne :-) :-) :-) i kdyz jsou to jen famy tak clovek muze doufat a hned se je na co tesit ;-) po vsech tech negativnich zpravach …#514 anndy:
Portál TV Guide informuje, že do Mystic Falls přichází nová postava. Bonnie Bennett bude mít nového poradce/mentora – doufejme, že s ní bude mít lepší úmysly, než ten poslední.
Herečka Cynthia Addai-Robinson bude stvárňovat Aju – mocnou čarodějku, která se zná s Bonnienou matkou a přichází do Mystic Falls, aby pomohla Bonnie kontrolovat její magii. Když je Jeremy (pravděpodobně) mrtvý, znamená to, že jediná osoba, která dokáže Bonnie provázet jejími magickými schopnostmi – profesor Shane – nás opustí?
Aja se poprvé objeví v epizodě, která bude odvysílána 21. března
na FB se objevila informace, že si Elena najde způsob jak se vyrovnat s Jerrovou smrtí a prý to má být „hot“ – takže se tvoří spekulace, že v tom bude „Dex“ :-) no uvidíme
#516 pussycat #517 Goodiestak moc se jí nedivím, napřed ji někdo zbouchne, pak jí seberou dítě, Klaus ji chtěl jen zabít, pak jí zmasakroval celou rodinu – asi pak vypla emoce, a když přišli „bráchové“ – tak jen samý lži a trojúhelník (ale může být ráda, že tam nebylo pouto). nevím proč mám pocit, že teď nebude za takovou mrchu#509 TNoty:
pustila jsem si i to video, na který je tam odkaz, a zase se jí někdo ptá, jestli je OK, kdyby pokaždý dostala kačku byla by v balíku :-D
rozhovor s Ninou o aktuálních událostech 4. série
http://m.etonline.com/…r/index.html
#508 anndy: já vím,že když byla člověk byl do ní zamilovaný a jako člověk byla v pohodě…protože byla nezkažená,ale potom co se stala upírkou bylo lepší se jí vyhnout sakra velkým obloukem :)
#513 anndyKatuša nebyla vždycky takový mrcha – když byla ještě člověk, tak jim to pasovalo. Ze strany Elijaha bych v lásku i věřila,ale po tom všem od Káti už asi nee.
#509 TNotyno když bylo řečeno,že někdo umře a ta smrt bude trvalá tak bylo jasný,že to Damon nebude…jinak by mě zajímalo jak to sním nakonec bude…na Elenu s vypnutou lidskostí se moc těším…to jsem tu psala hnedka jak jsme se to dozvěděli,že to bude určitě něco :) a jak tu někdo psal třeba se nakonec dočkáme nějaký tý Deleničky :) Když jsem se na fcb dozvěděla,že Katehrina a Elijah se ukážou spolu dostala jsem strach…Elijah,se k ní absolutně nehodí!!! On je hodnej a ona taková mrcha! …na fcb byli i nějaký jejich fotky z natáčení…http://www.facebook.com/photo.php?fbid=481314558583283&set=a.397426276972112.84166.170812336300175&type=1&theater (bylo to na fcb…nevím jistě jestli je to pravda!)
Konecne trochu optimismu :-).Posledni dobou to tady bylo same negativni zpravy ja doufala v nejaky takovy vyvoj :-) no snad to nejak tak bude prosim prosim ;-)#494 Garia:
další spoiler z FB ( a pan google opět nezvládá :-)
The Vampire Diaries Spoilers: Katherine Might Hook Up With Whom?!
Just about everyone is getting a little bit of action in our The Vampire Diaries spoilers. First, Original Klaus (Joseph Morgan) will have a long-awaited love scene — but that’s not the brother Katherine (Nina Dobrev) has her eye on.
According to Zap2It, the doppelganger — and the cure — aren’t going anywhere. She’s going to meet up with Elijah (Daniel Gillies), and the site hints that the old spark between the two is still there.
As you may recall, both Originals were taken with the human-version of Lady Kat in 1491.We’d love to see Elijah pitch some Old World woo on the wicked vampire. Maybe it will soften up that cold, hard heart?
ono existuje i jednoduší řešení – stačí aby jí Beka „odebrala“ bolest, ale 1) proč by to dělala, 2) o čem by to pak bylo a 3) S ani D by přece nemohli udělat takový rozhodnutí bez Elenina dovolení#503 Goodies:
#502 anndy: Přesně. Když přišli s tím, že má nastat nějaká velká smrt, tak mě hned napadla Bonnie a Jeremy, Damon by mě teda nenapadl vůbec, kdyby se s těma všema spekulacema o jeho smrti neroztrhl pytel:D Ten ji snad teď bude z toho všeho dostávat… Hlavně ať je to Damon a ne Stefan, bo mě klepne:/ Ale aby pak s ním zase nebyla jenom z vděčnosti, že jí pomohl z nejhoršího. A celý ten kolotoč by mohl začít znovu:D:D:D
#504 anndy