#451 Goodies: Zap2It writer and TVD expert Carina MacKenzie – osobně mi to taky hlava nebere a nejen tu hlášku o Štefim. Přijde mi to celý jako hrozná blbost co řekla.. I proto sem kousek vejš psala, že začínam mít pocit, že si z nás Plecka s celým TVD teamem dělaj prdel, protože brát jejich „prohlášení“ z poslední doby vážně, tak si každej normální fanoušek TVD musí říct, že to posílaj šupem do kopru. Mimo to TVD bez Klause? WTF?
#457 evice: Napadlo mě úplně to samé. Honba za lékem, zničená Elena a romantika v trapu! Vidím, že jsme si to všichni představovali jinak… Tenhle směr mě sice moc nepřekvapil, ale nelíbí se mi… Navíc Jeremy byl Elenina poslední rodina, toho tam fakt nechat mohli, už z principu…
#453 Goodies: No já věřím, že to pouto vyřeší už tuhle sérii a nebudou to tahat do další. Plecka řekla, že pouto se zlomí jedině pokud jeden z nich vezme lék :-( Tím mi vzala krásnou iluzi o Damonově smrti, Elenině vypnutí citů a Damonovu návratu jako člověka :-( Spíš to vypadá na pokračování ubrečené Eleny a honbou za lékem, který si nakonec nešťastně vezme Damon :-( Hlavně že furt Plecka vytrubuje jak se má změnit směřování TVD. No jsem zvědavá na ten příští díl, třeba překvapí, doufám :-)
#455 xmalinka: …díky za to, že fakt máme stejný názor.....já už si připadám jak Alenka v říši divů…(ale bože ta má ucelený děj.)…hmmmmm názor na Stefana-to není normální a poslední díly.....můj bože co nás ještě čeká…doufám, že se to vrátí do normálu…protože jinak nevím nevím zda se ten chaos dá přetrpět.....
#447 Garia: Puto medzi Elenou a Damonou sa zlomí len vtedy ak jeden z nich vezme liek.
Doufám, že celá 5ka nebude o tom, jak budou chtít dostat ten lék, aby opravdu věděli, jak je to s city Eleny k Damonovi… Protože pak by jeden z nich musel opravdu skončit jako člověk.
A může mi někdo vysvětlit, co je s těmi dalšími oběťmi, jak se o nich bavil Damon s Shanem? Nebo to má ještě nastat? Protože pokaždé jich bylo 12… To že tam krvácela Bonnie a Silas „sežral“ Jeremyho přece nemůže být ono, ne?
#448 TNoty: z druhé strany ale ještě není ani popis dílu a jsou napsaní jen hlavní postavy jako vždy. Ještě mě napadlo jakto, že jsme vždy viděli i hodně dopředu nové postavy a o Silasovi ani ťuk. Co když třeba do někoho vstoupí… už z těch spekulací vážně blbnu :)
A tady je výtah toho nejdůležitějšího co bylo řečeno viz odkaz výš: S Jeremyho smrťou to nebude len také jednoduché. Ďalšia epizóda bude veľkolepá. Budú sa Jeremyho snažiť priviesť späť. Elena za neho očividne bude bojovať. Ale pamätajte, že s prsteňom prichádzajú aj následky.
- epizóda 4.14 by zanechala oveľa väčší efekt, keby sme dopredu nevedeli, že niekto dôležitý zomrie.
- Silas by nemohol byť vzkriesený bez obetí a Bonnienej krvi.
- Myslí si, že Jeremyho smrť bude mať na Elenu také následky, že to ovplyvní všetky jej vzťahy.
- Podľa nej sa z Eleny nestane “rozparovačka”, ale bude viac depresívna a temná.
- Puto medzi Elenou a Damonou sa zlomí len vtedy ak jeden z nich vezme liek.
- Ďalšia smrť nás v blízkej budúcnosti už nečaká.
- Klaus sa snaží poslúchnuť Damonovu radu, ale nie je veľmi dobrý v tom, aby nebol zlý.
- Tentokrát Tyler neodchádza len na pár epizód. Michael Trevino (Tyler) sa presťahoval späť do Los Angeles. Zatiaľ nevieme ako to bude v piatej sérii, ale Carina počula, že ak sa vráti, tak to bude len nakrátko ako hosťujúci herec.
- o spin-offe sa rozmýšľalo už od začiatku tejto série.
- Budúci týždeň nás Nina zničí.
- Katerina Graham (Bonnie) nosí v seriáli parochňu. Počas tejto série sme nevideli jej ozajstné vlasy.
- Podľa nej je Stefan najlepšie napísaná postava v celom seriáli – najdynamickejšia a najkomplikovanejšia.
- posledné epizódy boli celé nakrúcané v Atlante. Bolo tam len veľa vizuálnych efektov.
- Predpokladá, že s Katherine si užijeme trochu viac času, ale aj tak sa všemocne snaží vyhýbať Klausovi.
- Zatiaľ nevie, kedy v seriáli uvidíme maturitný ples, pretože ho zatiaľ nenakrúcali, ale opýta sa na to.
- Po epizóde 4.20 už Klaus v TVD skončí, no nie je si tým na 100% istá.
Já si nemůžu pomoc, ale já mam pocit, že nás Plecka a celej tým hrozně krmí … Zkrátka si myslim, že Jeremy se prostě vrátí díky Bonnie, vždyť ta její exprese je celou dobu vlastně o mrtvolách no ne? :D Jo a taky sem četla informace z nepodložených zdrojů, že Klaus má 20. dílem skončit… nevím, jestli v TVD celkově nebo jen v sezóně ale. Já vám to sem asi okopčim…
to teda, to bude asi ještě zajímavý, ale v každým případě můžeme soudit dle toho obrázku Bonnie, že se nějak spojí se záhrobím – ať už se Silasem nebo tou Q, prostě se mi nechce věřit, že by zmiňovali nějakou mega mocnou čarodějku jen tak, a navíc, že je její krev v tom šutráku#443 lenulka73:
Menší Sneak Peek :) http://www.youtube.com/watch?…
#466 anndy#460 anndy: no pokud tedy odehnání nestačí, tak kde je tedy konec té Charlotte či jak se jmenovala? Jestli mi ji ještě neuvidíme…
s tím 3. masakrem jsem taky nějak zmatená – no třeba ještě Silas není úplně fit a potřebuje další oběti, a to spáchá Shane a Bonnie. a bude :-)
ale musím uznat, že Stefan je fakt „nejlépe“ napsaná postava – takový vola aby pohledali, ale prošel si hodně fázema
Tyler mi chybět nebude, největší šťávu měl, když v měl byl Klaus :-D
pouto se zlomí, jen když si jeden vezme lék? takže odehnání už neplatí? – taky dobře
„v blízké budoucnosti nás další smrt nečeká“ – ale na konci série povraždíme všechny (teda ten zbytek) :-D
#461 lenulka73#451 Goodies: Zap2It writer and TVD expert Carina MacKenzie – osobně mi to taky hlava nebere a nejen tu hlášku o Štefim. Přijde mi to celý jako hrozná blbost co řekla.. I proto sem kousek vejš psala, že začínam mít pocit, že si z nás Plecka s celým TVD teamem dělaj prdel, protože brát jejich „prohlášení“ z poslední doby vážně, tak si každej normální fanoušek TVD musí říct, že to posílaj šupem do kopru. Mimo to TVD bez Klause? WTF?
#457 evice: Napadlo mě úplně to samé. Honba za lékem, zničená Elena a romantika v trapu! Vidím, že jsme si to všichni představovali jinak… Tenhle směr mě sice moc nepřekvapil, ale nelíbí se mi… Navíc Jeremy byl Elenina poslední rodina, toho tam fakt nechat mohli, už z principu…
#453 Goodies: No já věřím, že to pouto vyřeší už tuhle sérii a nebudou to tahat do další. Plecka řekla, že pouto se zlomí jedině pokud jeden z nich vezme lék :-( Tím mi vzala krásnou iluzi o Damonově smrti, Elenině vypnutí citů a Damonovu návratu jako člověka :-( Spíš to vypadá na pokračování ubrečené Eleny a honbou za lékem, který si nakonec nešťastně vezme Damon :-( Hlavně že furt Plecka vytrubuje jak se má změnit směřování TVD. No jsem zvědavá na ten příští díl, třeba překvapí, doufám :-)
#458 Goodies#455 xmalinka: …díky za to, že fakt máme stejný názor.....já už si připadám jak Alenka v říši divů…(ale bože ta má ucelený děj.)…hmmmmm názor na Stefana-to není normální a poslední díly.....můj bože co nás ještě čeká…doufám, že se to vrátí do normálu…protože jinak nevím nevím zda se ten chaos dá přetrpět.....
no ten človek si niečo musel šlahnúť… že Stefan je najlepšie napísaná postava… ostatné veci… mám otvorené ústa :) :)
#456 kllenka#451 Goodies: …vau…tak potom už nevím zda si někdo nedělá blázny…Stefan??,můj bože.....to mi vážně hlava nebere!
#447 Garia: Puto medzi Elenou a Damonou sa zlomí len vtedy ak jeden z nich vezme liek.
Doufám, že celá 5ka nebude o tom, jak budou chtít dostat ten lék, aby opravdu věděli, jak je to s city Eleny k Damonovi… Protože pak by jeden z nich musel opravdu skončit jako člověk.
#457 eviceA může mi někdo vysvětlit, co je s těmi dalšími oběťmi, jak se o nich bavil Damon s Shanem? Nebo to má ještě nastat? Protože pokaždé jich bylo 12… To že tam krvácela Bonnie a Silas „sežral“ Jeremyho přece nemůže být ono, ne?
#447 Garia: Stefan je nejlepší napsaná postava? A který psychicky narušený člověk tohle vypustil?:D
#454 kllenka #459 Garia#448 TNoty: z druhé strany ale ještě není ani popis dílu a jsou napsaní jen hlavní postavy jako vždy. Ještě mě napadlo jakto, že jsme vždy viděli i hodně dopředu nové postavy a o Silasovi ani ťuk. Co když třeba do někoho vstoupí… už z těch spekulací vážně blbnu :)
#448 TNoty: aha, tak budu doufat :) no každopádně ještě Matt může vidět duchy
#442 lenulka73: v 15 díle jo,ale v 16 díle je taky :)
#449 lenulka73 #450 lenulka73A tady je výtah toho nejdůležitějšího co bylo řečeno viz odkaz výš: S Jeremyho smrťou to nebude len také jednoduché. Ďalšia epizóda bude veľkolepá. Budú sa Jeremyho snažiť priviesť späť. Elena za neho očividne bude bojovať. Ale pamätajte, že s prsteňom prichádzajú aj následky.
#451 Goodies #453 Goodies- epizóda 4.14 by zanechala oveľa väčší efekt, keby sme dopredu nevedeli, že niekto dôležitý zomrie.
- Silas by nemohol byť vzkriesený bez obetí a Bonnienej krvi.
- Myslí si, že Jeremyho smrť bude mať na Elenu také následky, že to ovplyvní všetky jej vzťahy.
- Podľa nej sa z Eleny nestane “rozparovačka”, ale bude viac depresívna a temná.
- Puto medzi Elenou a Damonou sa zlomí len vtedy ak jeden z nich vezme liek.
- Ďalšia smrť nás v blízkej budúcnosti už nečaká.
- Klaus sa snaží poslúchnuť Damonovu radu, ale nie je veľmi dobrý v tom, aby nebol zlý.
- Tentokrát Tyler neodchádza len na pár epizód. Michael Trevino (Tyler) sa presťahoval späť do Los Angeles. Zatiaľ nevieme ako to bude v piatej sérii, ale Carina počula, že ak sa vráti, tak to bude len nakrátko ako hosťujúci herec.
- o spin-offe sa rozmýšľalo už od začiatku tejto série.
- Budúci týždeň nás Nina zničí.
- Katerina Graham (Bonnie) nosí v seriáli parochňu. Počas tejto série sme nevideli jej ozajstné vlasy.
- Podľa nej je Stefan najlepšie napísaná postava v celom seriáli – najdynamickejšia a najkomplikovanejšia.
- posledné epizódy boli celé nakrúcané v Atlante. Bolo tam len veľa vizuálnych efektov.
- Predpokladá, že s Katherine si užijeme trochu viac času, ale aj tak sa všemocne snaží vyhýbať Klausovi.
- Zatiaľ nevie, kedy v seriáli uvidíme maturitný ples, pretože ho zatiaľ nenakrúcali, ale opýta sa na to.
- Po epizóde 4.20 už Klaus v TVD skončí, no nie je si tým na 100% istá.
http://blog.connectv.com/…a-mackenzie/ tady je záznam z chatu
Já si nemůžu pomoc, ale já mam pocit, že nás Plecka a celej tým hrozně krmí … Zkrátka si myslim, že Jeremy se prostě vrátí díky Bonnie, vždyť ta její exprese je celou dobu vlastně o mrtvolách no ne? :D Jo a taky sem četla informace z nepodložených zdrojů, že Klaus má 20. dílem skončit… nevím, jestli v TVD celkově nebo jen v sezóně ale. Já vám to sem asi okopčim…
to teda, to bude asi ještě zajímavý, ale v každým případě můžeme soudit dle toho obrázku Bonnie, že se nějak spojí se záhrobím – ať už se Silasem nebo tou Q, prostě se mi nechce věřit, že by zmiňovali nějakou mega mocnou čarodějku jen tak, a navíc, že je její krev v tom šutráku#443 lenulka73:
#441 anndy: http://www.fanpop.com/…bonnie-photo
#444 anndy