#359 anndy: fůůůj,tak to už se zase tolik netěšim :D …to mě nenapadlo,že to vlastně mají být 2 hybridi…a neni to třeba braný jako,že je Klaus hybrid?? Jinak Hayley je taky zase jen vlkodlak…Barbie jen upír a nějak tam žádná hybridice není :) jestli tam někdo teda nepřibude…
#351 pussycat: jop, to je… já jen, že se mluví o různých možnostech s kým by to mohlo být, když né s Caroline. Protože brát to doslova, tak to Caroline taky být nemůže, protože je upír a né hybrid. Za to by to ale mohl být Tyler! :P
když už jsme teda u těch detailů :) všiml jste si někdo,že na konci 3 serie jak Tyler(v jeho těle Klaus) předstírá tu smrt a je u něho Carolin a brečí tak hraje hudba která je vždycky u scén Klause a Carolin?? :) aspoň mě to teda tak přišlo :) takže nám i trochu napověděli,že Klaus neumřel :)
já jsem jen ráda,že se nehroutí a nepláče :-) prostě řeší situaci, a stejně je to až zítra tak uvidíme co bude kolem… v těch spojlerech většinou není nic podstatnýho :-)#347 anndy:
tak třeba to POUTO není zas až tak silný. nebo jen neví o koho se má bát víc – Bonnie, Jerr i Damon. Doufám, že tomu Shanovi někdo zakroutí krkem – nejlépe ta jeho manželka ať je to „epic“ :-D#344 deppholl:
jj, to měl bílý tričko, a hlavně ten výraz, když přišel na verandu :-) a promiň, že je tam ta reagovačka tolikrát, ale v komentáři se mi to neukázalo#340 pussycat:
#328 Garia: Moc děkuji za překlad. A já vám nevím.....jsem na Elenu nějak naštvaná. Tak jí zmizí kluk…VÍ TO ,že se mu něco stalo…a takřka klidně se poflakuje po pláži se Stafanem a Rebekou. Se Stefanem se sbližuje a uzavírá přátelství, telefonuje s Caroline. JÁ bych si v té situaci už dávno ukousala nehty, jak bych se o něj bála a snažila bych se ho najít…nebo něco dělat!!!
a že má Ian tetování?? pchee,vůbec o tom nevím :)
#364 lenulka73 #368 anndy#359 anndy: fůůůj,tak to už se zase tolik netěšim :D …to mě nenapadlo,že to vlastně mají být 2 hybridi…a neni to třeba braný jako,že je Klaus hybrid?? Jinak Hayley je taky zase jen vlkodlak…Barbie jen upír a nějak tam žádná hybridice není :) jestli tam někdo teda nepřibude…
No to bude určitě Klaus a Tyler, a tím se nám změní to směřování seriálu o kterým Plecka furt mluví :-D
s Tyjem – tak to by to dostalo grády :-D#357 Garia:
#361 TNotyJinak fakt zíram, jak ste všímavý :D Mně kolikrát uniknou i poměrně podstatný věci… nějakejch bílejch tenisek nebo stejný hudby si vážně nevšimnu :D
#351 pussycat: jop, to je… já jen, že se mluví o různých možnostech s kým by to mohlo být, když né s Caroline. Protože brát to doslova, tak to Caroline taky být nemůže, protože je upír a né hybrid. Za to by to ale mohl být Tyler! :P
#359 anndy#344 deppholl: úplně s tebou souhlasím…taky mě přijde vadná
pěkný, díky#354 lenulka73:
#353 anndy: Má tam v překladu „Tady a teď“, v originále si teď nevybavím
#355 anndyteda, vy jste ale všímaví. Nevíte náhodou co to má Ian vytetovaný na ruce? na pár fotkách to jde vidět, ale ne přečíst
#354 lenulka73když už jsme teda u těch detailů :) všiml jste si někdo,že na konci 3 serie jak Tyler(v jeho těle Klaus) předstírá tu smrt a je u něho Carolin a brečí tak hraje hudba která je vždycky u scén Klause a Carolin?? :) aspoň mě to teda tak přišlo :) takže nám i trochu napověděli,že Klaus neumřel :)
Haylej je jen vlkodlak ne hybrid – jestli mi něco neuteklo :-) #334 Garia:
#357 Gariahttp://insidetv.ew.com/…e-originals/
tady je rozhovor s Klausem, je tam i něco o tom, že v dalším díle mají zjistit bližší info o léku
já jsem jen ráda,že se nehroutí a nepláče :-) prostě řeší situaci, a stejně je to až zítra tak uvidíme co bude kolem… v těch spojlerech většinou není nic podstatnýho :-)#347 anndy:
no oni při tom skoku ty boty zasvítí … :-)#345 anndy:
tak třeba to POUTO není zas až tak silný. nebo jen neví o koho se má bát víc – Bonnie, Jerr i Damon. Doufám, že tomu Shanovi někdo zakroutí krkem – nejlépe ta jeho manželka ať je to „epic“ :-D#344 deppholl:
#349 pussycatjj, to měl bílý tričko, a hlavně ten výraz, když přišel na verandu :-) a promiň, že je tam ta reagovačka tolikrát, ale v komentáři se mi to neukázalo#340 pussycat:
teda, ty máš oči všude, nejníž kam jsem se Ianovi podívala byl zadek :-)#339 deppholl:
#340 pussycat:
#348 pussycat#340 pussycat:
#340 pussycat:
#328 Garia: Moc děkuji za překlad. A já vám nevím.....jsem na Elenu nějak naštvaná. Tak jí zmizí kluk…VÍ TO ,že se mu něco stalo…a takřka klidně se poflakuje po pláži se Stafanem a Rebekou. Se Stefanem se sbližuje a uzavírá přátelství, telefonuje s Caroline. JÁ bych si v té situaci už dávno ukousala nehty, jak bych se o něj bála a snažila bych se ho najít…nebo něco dělat!!!
#347 anndy #356 kllenkazítra nás čeká další díl :) to se těším…a kdy má být ta pauze? po 4×15??