#279 TNoty: :D:D:D …jojo chudák! A Rebekah mám taky čím dál tím víc ráda! A jak jsem o tom přemýšlela…oni vždy zdůrazní něco na co se později seriál stočí. No…a teď se Damon nejvíc brání být člověkem.....takže ho to asi nemine. :-)
a proč si myslíte, že ta druhá smrt bude Jerr? v synopsi k 15. dílu je, že se Elena, Stefan a Jerr vrací, a bojí se o její duševní zdraví – tzn. asi ze smrtí Damona nebo ji mohl např posednout ten silas, nebo jen mohli zjistit, že s tím lékem je to jinak a tak jí prostě hráblo – to je mi celkem fuk. ale pokud je to Damon, tak proč kolují fotky z 15. dílů kde odchází S E i D od Elenina domu – tzn. Damon by nemohl umřít na ostrově,
už mi fakt dochází logika a možná v tom ani žádná není
to se mi taky líbilo…jak se na konci koukala…žárlivka jedna…ta neumí vypnou city ani náhodou… :) ale je roztomilá :) mam jí čím dál víc ráda.. .. #275 Garia: taky nejsem v angličtině moc dobrá,ale myslím,že si to přeložila dobře :D …pro mě to tak stačí…já nejsem náročná :D
#276 Garia: Ale i tak moc děkuji. Taky v angličtině nejsem zrovna kovaná…a tak nějak jsem tam vysledovala to samé. Takže přátelé…hmmmm. Koukala jsem že Rebekah z toho nebyla zrovna odvázaná :D:D:D.
#274 Rozarka74: moje angličtina je poměrně dost chabá :D Ale z toho co rozumím to nejspíš asi tak – Elena říká Štefimu něco v tom smyslu, že jsou všichni v nebezpečí při hledání toho léku a to hlavně kvůli ní a Štefi jí na to odpovídá, že to nedělá jen pro ni, ale taky pro sebe. Ona se ho pak ptá tuším na to proč jí neřekl, že ho chce taky a on jí odpovídá, že už upírství viděl z každé jeho stránky – sílu, bídu (spíš asi utrpení nebo tak)?, vinu ale že to šecko stojí za ho… asi :D A ona mu říká, že ví proč si ho chce vzít, ale ptá se proč jí to neřekl. Noo a Štefi jí říká že to s ní nemá co dělat, se společným životem s ní… nebo tak nějak. Že být zase normální, být člověk chtěl už dávno před tím než jí poznal. Ona říká, že je ráda, že jí to říká.. a on že to je tajemství mezi přáteli nebo tak nějak. A ona „přáteli? to se mi líbí“ …
Stahla jsem si to tady na tech strankach, je to nekde mezi brazkama, dostala jsem se na ne pres facebook . Je to web pro opravdicke Delreny. http://delenadelenadelena.weebly.com/
http://www.youtube.com/watch?… – jen drobná ochutnávka z dalšího dílu :) Z hlediska toho co tu celou dobu tak řešíme to sice nemá žádný význam, ale.. myslim, že sme dycky všichni rádi, když se dozvíme jakékoli střípky :)
#264 lenulka73: Já něco takového četla na fb, ale to je to, co tu pořád řešíme, že ten lék je i tak nesmysl, když si ho vezme upír měl by být automaticky mrtvý…
#260 Rozarka74: Tak tohle by byla teda situace! Damon obětuje život, aby sehnal Eleně lék! Ale když už má umřít, tak se vší parádou! I když nechce aby se Elena vyléčila… stejně se obětuje! OMG to je celej on! Jak sladké!
#279 TNoty: :D :D :D …jojo chudák! A Rebekah mám taky čím dál tím víc ráda! A jak jsem o tom přemýšlela…oni vždy zdůrazní něco na co se později seriál stočí. No…a teď se Damon nejvíc brání být člověkem.....takže ho to asi nemine. :-)
#289 TNotytaky mě napadlo, že Elena zabije dalšího lovce, jenže dál v popisu je, že se Damon a Beka baví s tím Vaughnem
a proč si myslíte, že ta druhá smrt bude Jerr? v synopsi k 15. dílu je, že se Elena, Stefan a Jerr vrací, a bojí se o její duševní zdraví – tzn. asi ze smrtí Damona nebo ji mohl např posednout ten silas, nebo jen mohli zjistit, že s tím lékem je to jinak a tak jí prostě hráblo – to je mi celkem fuk. ale pokud je to Damon, tak proč kolují fotky z 15. dílů kde odchází S E i D od Elenina domu – tzn. Damon by nemohl umřít na ostrově,
už mi fakt dochází logika a možná v tom ani žádná není
#284 Goodies #290 kllenkachudák Damon…lovec ho mučí a oni si dřepí na pláži a vykecávají se :D ke všemu o léku,kterej ani nebude :)
#282 depphollto se mi taky líbilo…jak se na konci koukala…žárlivka jedna…ta neumí vypnou city ani náhodou… :) ale je roztomilá :) mam jí čím dál víc ráda.. ..
#275 Garia: taky nejsem v angličtině moc dobrá,ale myslím,že si to přeložila dobře :D …pro mě to tak stačí…já nejsem náročná :D
#276 Garia: Ale i tak moc děkuji. Taky v angličtině nejsem zrovna kovaná…a tak nějak jsem tam vysledovala to samé. Takže přátelé…hmmmm. Koukala jsem že Rebekah z toho nebyla zrovna odvázaná :D:D :D.
Profi překlad jak stehno :D Angličtinářům se rovnou omlouvám :D
#277 deppholl#274 Rozarka74: moje angličtina je poměrně dost chabá :D Ale z toho co rozumím to nejspíš asi tak – Elena říká Štefimu něco v tom smyslu, že jsou všichni v nebezpečí při hledání toho léku a to hlavně kvůli ní a Štefi jí na to odpovídá, že to nedělá jen pro ni, ale taky pro sebe. Ona se ho pak ptá tuším na to proč jí neřekl, že ho chce taky a on jí odpovídá, že už upírství viděl z každé jeho stránky – sílu, bídu (spíš asi utrpení nebo tak)?, vinu ale že to šecko stojí za ho… asi :D A ona mu říká, že ví proč si ho chce vzít, ale ptá se proč jí to neřekl. Noo a Štefi jí říká že to s ní nemá co dělat, se společným životem s ní… nebo tak nějak. Že být zase normální, být člověk chtěl už dávno před tím než jí poznal. Ona říká, že je ráda, že jí to říká.. a on že to je tajemství mezi přáteli nebo tak nějak. A ona „přáteli? to se mi líbí“ …
#278 TNoty #287 Rozarka74 #288 Rozarka74#272 Garia: A co tam rikaji?
#275 GariaStahla jsem si to tady na tech strankach, je to nekde mezi brazkama, dostala jsem se na ne pres facebook . Je to web pro opravdicke Delreny. http://delenadelenadelena.weebly.com/
#283 TNotyhttp://www.youtube.com/watch?… – jen drobná ochutnávka z dalšího dílu :) Z hlediska toho co tu celou dobu tak řešíme to sice nemá žádný význam, ale.. myslim, že sme dycky všichni rádi, když se dozvíme jakékoli střípky :)
#274 Rozarka74#270 lenulka73: Aspoň je vidět, o koho mají diváci takovou starost… Já osobně bych jinou postavu takhle neřešila:D
#269 Goodies: To je pochopitelný, chtějí nám možná sáhnout na Damona :)
#271 GoodiesBeztak úplně jinak:D Ale šílené, jaký je kolem toho teď humbuk:)
#270 lenulka73#266 Goodies: Já vím :) Všichni spekulujeme a jsem strašně zvědavá jak to nakonec bude
#265 deppholl: Jojo, taky jsem říkala, že by to byla bomba;) To by teprve byla emotivní scéna…
#264 lenulka73: Já něco takového četla na fb, ale to je to, co tu pořád řešíme, že ten lék je i tak nesmysl, když si ho vezme upír měl by být automaticky mrtvý…
#268 lenulka73#260 Rozarka74: Tak tohle by byla teda situace! Damon obětuje život, aby sehnal Eleně lék! Ale když už má umřít, tak se vší parádou! I když nechce aby se Elena vyléčila… stejně se obětuje! OMG to je celej on! Jak sladké!
#267 GoodiesJá někde četla, že lék oživuje mrtvé, ale neléčí upíry, takže by asi musela napřed Elena umřít
#266 Goodies#260 Rozarka74: A kde jsi to četla?