#2366 pussycat: duha…jednorožci, vybavuji si hned Damona…sluníčko :o) Souhlasím s Tebou…a ano, Stefík se ukázal jako sobec......chce ho on sám…omlouval to Elenou
No já mám celkem smíšené pocity… Abych řekla pravdu, Damon mě vůbec nepřekvapil. Jinou reakci bych od něj nečekala. Za tu dobu, co ho „známe“ někdo z vás čekal, že by si chtěl vzít ten lék?:D Já myslím, že on si to upírství užívá. Předtím by dal všechno za to, aby Elena byla člověk, aby měla svůj život, ale teď když už ji zná jako upíra, líbí se mu takhle… A to co řekl, to bylo akorát realistické… Sice smutné, ale bohužel:( Právě na tohle jsem čekala, co bude, když Elena bude chtít lék a Damon ne. A jsem víc než zvědavá, jak to celé vymyslí:) Na druhou stranu děj v Mystic Falls… Bože ta scéna s Caroline a Klausem… Mi to nepřišlo ani dojemné, ani smutné, ale kýčovité. Přesně jsem věděla, co Tyler udělá, když se jí zeptal, jestli mu věří a bylo jasné, co udělá Klaus… A to její hraní na city… Mě to fakt neba:D Klause mám ráda, ale on a Caroline mi prostě nic neříkají… A scéna kdy ji pokousal a pak ji zachránil tu už byla, takže za mě nuda:/
taky si myslím,že začíná váhat,když mu to každej předhazuje a jako obvykle se to snaží vyřešit sám v sobě po svém. Taky mám pocit,že tuší,že s tím lékem nebude všechno jen tak jednoduchý a že s tím Silasem bude problém…Mám totiž pocit,že ostatní si to představujou tak že bude lék a vše bude super duha a jednorožci…zase na něj zbyde ta špinavá práce a všechno odnese …Stefka chce být člověk bez ohledu na E.Já prostě nevěřím,že by se k sobě vrátili.
Damon řekl dobře,že pokud ona bude člověk a on upír nikam to nepovede…ona bude stárnou a umře…nehledě na to chci vidět Damona jak bude s Elenou a tý bude 60let… :D taky je možný,že pokud se Elena vyléčí a Damon zjistí,že ho pořád miluje bude tak rád a obětuje se pro Elenu a stane se člověkem…teda pokud neumře a jak jsme tu už řešili jako člověk se nevrátí…teďka jsem fakt úúpně zamotaná…takže uvidíme jak to bude v dalších dílech…
#2361 Gaga: jo to jsme se tu už bavili jak může být upír zpátky člověk když vlastně musel umřít aby se upírem stal…jako z logického hlediska je to úplný nesmysli,ale v seriálu o upírech,vlkodlacích a tak se na nějakou logiku nemůžeme ohlížet :D
#2357 lenulka73: chápu,že už je otrávenej s toho jak mu každej říká,že není pro Elenu dobrej a myslí si,že je to tím poutem co k němu Elena cítí…ale je vidět,že on člověk být prostě nechce…abych řekla pravdu ani nějak netuším jak by to mohlo být dál..přesně Damona má ten lovec a o tom nemá nikdo ani páru :( a teďka zase čekání a další díl :D
#2354 TNoty: Damon má beztak zase něco za lubem, ale to je prostě on.. Na jednu stranu Stefanovi vyčítal, že ho proměnil a teď se toho furt nemůže nabažit, asi přesně tak že prostě nechce jen tak sedět na prdeli cicmat se s Elenoua koukat na dvě roztomilý malý červený prdelky a přebalovat je :D Já vám holky nevim, ale Rebeka mě tímhle fňukáním štve.. je původní upír a furt jenom brečí.. Jenomže já si myslim, že jestli nějakej lék vůbec bude, tak že když si ho veme jakejkoliv upír starej víc než normální věk, že se sesype a umře nadobro.. Přece když si ho veme Rebeka která je stará přes tisíc let, tak se nemůže vrátit do svých 18ti to mě nejde na rozum :D
Tenhle díl se mi v celku líbil…myslela jsem že z něj budu víc zklamaná..Jsem rada ze Damon konečně otevřel hubu ohledně léku. Myslím že Rebekah a stefan se v tomhle díle aspoň co se týká chovaní vrátili do nulovýho bodu pikantnosti jejich vztahu ( jasně že jsem neočakavala že se na sebe hned vrhnou! =) ale sebemenší náznak by taky neuškodil, protože to v předešlém vypadalo že mají nějakou viditelnou budoucnost!( a pořád vypadá ). Nedivila bych se kdyby se snažila beka zrovna tímhle provokovat Elenu, i když mají ten mír =) Pokud jde o vedlejší trojúhelník Caroline/Tyler/Klaus, myslím že to prostě nemohlo dopadnout jinak! Pokud jde o Caroline Klaus prostě nemůže být zlej =).. A Děsně se těšim na toho novýho lovce!!! =)
Za mě díl dobrý, ale čekala jsem že bude víc zvratů a víc se toho dozvíme. Ale koukáme na to se setrou a obě to obě u příběhu o silasovi stopnem a říkame si: to je úplně jinej příběh než původně shane vyprávěl!!! plecka si fakt nic nepamatuje a asi si ty scénáře po sobě ani nečte!!! najednou jde o to, že ženská vyrobí lék pro silase a on to chce pro jinou tak jí zabije…ale shane původně říkal, že silas miloval ženskou,vyrobil ten lék a nějakej jinej žárlivej chlap tu ženskou zabil a silase pohřbil aby trpěl…né že bych na tom nějak bazírovala, jak to pohřbení silase vysvětlí je mi celkem jedno,ale je vidět, že už fakt dost ztrácí přehled…proto si evidentně nepamatuje nic o poutu…
Jinak teda Damon blbec zase plaší,zase cuká a je mi líto jak si to zas podělává…je jasný že nechce být člověk,ale elena by si to taky kvůli němu mohla rozmyslet a zůstat upírem přeci! kdyby si s ní ale v klidu promluvil…nojo má hold komplex ze stefana,ale taky by se s tím už moh vyrovnat, že sice elena byla se stefanem dřív,ale teď je s ním a furt se se s. nesrovnávat…
jinak se mi líbil shane, je to dobrej manipulátor,fakt žeru jak vždycky všechny oblafne,kam se na něj hrabou originální :-) sem zvědavá co se stane,až se setká shane s klausem,jestli teda. sou to oba největší machři :-)
a klaus tenhle díl prostě neměl chybu!
teď jsem četla rekapitulaci…a tam zmiňují, což je logické, že Damon jen tak přes noc, nemůže věřit v lásku Eleny…zvlášť když tu je pouto, když byl zrazen Katerin…a zvlášť když mu každý cpe, že on pro ni není a že Elena patří ke Stefíkovi- nechtěla bych lék taky…jsem za Damonem a jdu na to konečnějuknout, jsem napnutá…a budu asi i zklamaná …
#2354 TNoty: Taky mě to tak bohužel přišlo, ale nějak Damona nechápu. Doufám, že nějaký důvod má, nesedí mi to k němu. Možná jak se ho Klaus ptal co Eleně řekl, tak si tu tady už taky zmiňovanou větu uvědomil.
#2352 lenulka73: no potomhle dílu si začínám fakt myslet,že Elena bude se Stefíkem :( … Docela jsem koukala co jí Damon řekl,že ten lék najít nechce a že by si ho nevzal…je vidět,že Elena a Stefan se k sobě hodí…vyléčí se z upírství budou se držet za ručičky a pohoda a Damon bude zase ten nespoutanej a divokej jako dřív…myslím,že proště má rád svojí volnost a nedokáže si představit být člověkem dřepět v MF a nedělat nic…jinak tenhle díl mě nijak neoslnil,ale ani nezklamal…bylo mi líto Rebekhy jak se zase cítila podvedená chudinka…doufám,že už jí taky někdo bude mít rad. Klaus a Caroline…no jo,ví jak na něho holka :)
#2351 Gaga: Taky se mi díl moc líbil, po skončení jsem zůstala jak opařená, myslela jsem že jsem tak v polovině. Nelíbí se mi vývoj E a S a taky to co řekl Damon Eleně :-(
#2366 pussycat: duha…jednorožci, vybavuji si hned Damona…sluníčko :o) Souhlasím s Tebou…a ano, Stefík se ukázal jako sobec......chce ho on sám…omlouval to Elenou
No já mám celkem smíšené pocity… Abych řekla pravdu, Damon mě vůbec nepřekvapil. Jinou reakci bych od něj nečekala. Za tu dobu, co ho „známe“ někdo z vás čekal, že by si chtěl vzít ten lék?:D Já myslím, že on si to upírství užívá. Předtím by dal všechno za to, aby Elena byla člověk, aby měla svůj život, ale teď když už ji zná jako upíra, líbí se mu takhle… A to co řekl, to bylo akorát realistické… Sice smutné, ale bohužel:( Právě na tohle jsem čekala, co bude, když Elena bude chtít lék a Damon ne. A jsem víc než zvědavá, jak to celé vymyslí:) Na druhou stranu děj v Mystic Falls… Bože ta scéna s Caroline a Klausem… Mi to nepřišlo ani dojemné, ani smutné, ale kýčovité. Přesně jsem věděla, co Tyler udělá, když se jí zeptal, jestli mu věří a bylo jasné, co udělá Klaus… A to její hraní na city… Mě to fakt neba:D Klause mám ráda, ale on a Caroline mi prostě nic neříkají… A scéna kdy ji pokousal a pak ji zachránil tu už byla, takže za mě nuda:/
#2370 kllenkataky si myslím,že začíná váhat,když mu to každej předhazuje a jako obvykle se to snaží vyřešit sám v sobě po svém. Taky mám pocit,že tuší,že s tím lékem nebude všechno jen tak jednoduchý a že s tím Silasem bude problém…Mám totiž pocit,že ostatní si to představujou tak že bude lék a vše bude super duha a jednorožci…zase na něj zbyde ta špinavá práce a všechno odnese …Stefka chce být člověk bez ohledu na E.Já prostě nevěřím,že by se k sobě vrátili.
#2368 kllenka #2369 GoodiesDamon řekl dobře,že pokud ona bude člověk a on upír nikam to nepovede…ona bude stárnou a umře…nehledě na to chci vidět Damona jak bude s Elenou a tý bude 60let… :D taky je možný,že pokud se Elena vyléčí a Damon zjistí,že ho pořád miluje bude tak rád a obětuje se pro Elenu a stane se člověkem…teda pokud neumře a jak jsme tu už řešili jako člověk se nevrátí…teďka jsem fakt úúpně zamotaná…takže uvidíme jak to bude v dalších dílech…
#2361 Gaga: jo to jsme se tu už bavili jak může být upír zpátky člověk když vlastně musel umřít aby se upírem stal…jako z logického hlediska je to úplný nesmysli,ale v seriálu o upírech,vlkodlacích a tak se na nějakou logiku nemůžeme ohlížet :D
#2357 lenulka73: chápu,že už je otrávenej s toho jak mu každej říká,že není pro Elenu dobrej a myslí si,že je to tím poutem co k němu Elena cítí…ale je vidět,že on člověk být prostě nechce…abych řekla pravdu ani nějak netuším jak by to mohlo být dál..přesně Damona má ten lovec a o tom nemá nikdo ani páru :( a teďka zase čekání a další díl :D
…dle mě bude záležet na Eleně jak se k tomu postaví, a zda dokáže přesvědčit Damona o své lásce i bez pouta…a Damon je vždy svůj a upřímný.......
#2354 TNoty: Damon má beztak zase něco za lubem, ale to je prostě on.. Na jednu stranu Stefanovi vyčítal, že ho proměnil a teď se toho furt nemůže nabažit, asi přesně tak že prostě nechce jen tak sedět na prdeli cicmat se s Elenoua koukat na dvě roztomilý malý červený prdelky a přebalovat je :D Já vám holky nevim, ale Rebeka mě tímhle fňukáním štve.. je původní upír a furt jenom brečí.. Jenomže já si myslim, že jestli nějakej lék vůbec bude, tak že když si ho veme jakejkoliv upír starej víc než normální věk, že se sesype a umře nadobro.. Přece když si ho veme Rebeka která je stará přes tisíc let, tak se nemůže vrátit do svých 18ti to mě nejde na rozum :D
#2364 TNotyTenhle díl se mi v celku líbil…myslela jsem že z něj budu víc zklamaná..Jsem rada ze Damon konečně otevřel hubu ohledně léku. Myslím že Rebekah a stefan se v tomhle díle aspoň co se týká chovaní vrátili do nulovýho bodu pikantnosti jejich vztahu ( jasně že jsem neočakavala že se na sebe hned vrhnou! =) ale sebemenší náznak by taky neuškodil, protože to v předešlém vypadalo že mají nějakou viditelnou budoucnost!( a pořád vypadá ). Nedivila bych se kdyby se snažila beka zrovna tímhle provokovat Elenu, i když mají ten mír =) Pokud jde o vedlejší trojúhelník Caroline/Tyler/Klaus, myslím že to prostě nemohlo dopadnout jinak! Pokud jde o Caroline Klaus prostě nemůže být zlej =).. A Děsně se těšim na toho novýho lovce!!! =)
#2356 kllenka: ty si to ještě neviděla a čteš to tu?? ááá,to jsem ti asi zkazila chuť co? :(
Za mě díl dobrý, ale čekala jsem že bude víc zvratů a víc se toho dozvíme. Ale koukáme na to se setrou a obě to obě u příběhu o silasovi stopnem a říkame si: to je úplně jinej příběh než původně shane vyprávěl!!! plecka si fakt nic nepamatuje a asi si ty scénáře po sobě ani nečte!!! najednou jde o to, že ženská vyrobí lék pro silase a on to chce pro jinou tak jí zabije…ale shane původně říkal, že silas miloval ženskou,vyrobil ten lék a nějakej jinej žárlivej chlap tu ženskou zabil a silase pohřbil aby trpěl…né že bych na tom nějak bazírovala, jak to pohřbení silase vysvětlí je mi celkem jedno,ale je vidět, že už fakt dost ztrácí přehled…proto si evidentně nepamatuje nic o poutu…
Jinak teda Damon blbec zase plaší,zase cuká a je mi líto jak si to zas podělává…je jasný že nechce být člověk,ale elena by si to taky kvůli němu mohla rozmyslet a zůstat upírem přeci! kdyby si s ní ale v klidu promluvil…nojo má hold komplex ze stefana,ale taky by se s tím už moh vyrovnat, že sice elena byla se stefanem dřív,ale teď je s ním a furt se se s. nesrovnávat…
jinak se mi líbil shane, je to dobrej manipulátor,fakt žeru jak vždycky všechny oblafne,kam se na něj hrabou originální :-) sem zvědavá co se stane,až se setká shane s klausem,jestli teda. sou to oba největší machři :-)
a klaus tenhle díl prostě neměl chybu!
#2354 TNoty: Průšvih je, že nikdo netuší kde teď Damon je, tak jak mu pomůžou :-( Už aby byl další díl :-)
#2363 TNotyteď jsem četla rekapitulaci…a tam zmiňují, což je logické, že Damon jen tak přes noc, nemůže věřit v lásku Eleny…zvlášť když tu je pouto, když byl zrazen Katerin…a zvlášť když mu každý cpe, že on pro ni není a že Elena patří ke Stefíkovi- nechtěla bych lék taky…jsem za Damonem a jdu na to konečnějuknout, jsem napnutá…a budu asi i zklamaná …
#2359 TNoty#2354 TNoty: Taky mě to tak bohužel přišlo, ale nějak Damona nechápu. Doufám, že nějaký důvod má, nesedí mi to k němu. Možná jak se ho Klaus ptal co Eleně řekl, tak si tu tady už taky zmiňovanou větu uvědomil.
#2352 lenulka73: no potomhle dílu si začínám fakt myslet,že Elena bude se Stefíkem :( … Docela jsem koukala co jí Damon řekl,že ten lék najít nechce a že by si ho nevzal…je vidět,že Elena a Stefan se k sobě hodí…vyléčí se z upírství budou se držet za ručičky a pohoda a Damon bude zase ten nespoutanej a divokej jako dřív…myslím,že proště má rád svojí volnost a nedokáže si představit být člověkem dřepět v MF a nedělat nic…jinak tenhle díl mě nijak neoslnil,ale ani nezklamal…bylo mi líto Rebekhy jak se zase cítila podvedená chudinka…doufám,že už jí taky někdo bude mít rad. Klaus a Caroline…no jo,ví jak na něho holka :)
#2355 lenulka73 #2357 lenulka73 #2361 GagaDalší super díl :) Caroline a Klaus scénka byla celkem dojemná. A Damonovi vážně nerozumím.Dostane to co dlouho chce a pak… no.. :D
#2351 Gaga: Taky se mi díl moc líbil, po skončení jsem zůstala jak opařená, myslela jsem že jsem tak v polovině. Nelíbí se mi vývoj E a S a taky to co řekl Damon Eleně :-(
#2354 TNotyJe to další perfektní díl :D napínavej jak kšandy ať už je další :D protože mě to čekání vážně začíná štvát :D
#2352 lenulka73#2349 pussycat: neříkej, ani se mi na to nechce koukat…je tak aspoň E do D zabouchlá a nebo otrnula
na co koukat by bylo,ale je tam dost omáčky a je to smutný…
#2350 kllenka