#2243 Goodies: nečekala jsem ze to nekdo vezme tak vazne, nechtela jsem vas urazit akorat jsem zvykla rikat sve nazory a mam mozna prorizlejsi hubu vic nez bych potrebovala :-D tak sorry :-D
#2241 anndy: ja jsem v tomhle hrozne netrpeliva. Kdyz se do neceho zazeru tak honim informace kde se da. Jak uz jsem psala pro me by bylo idealni kdybych se k tvd dostala az po uplnem ukonceni serialu a mohla to sjet bez nervu.
#2239 alenakaa: A taky, že ti lezou na nervy naše spekulace. Tak v tom případě nechápu, proč to čteš, fakt ne… Tak když se mi něco nelíbí nebo to nechci vědět, tak to nebudu naschvál číst, ne? Mě to zajímá, proto tu chodím a spekuluji o tom s ostatníma. A zajímají mě jejich názory na děj, jak to bude dál.
#2239 alenakaa: Protože nemám ráda příspěvky tohodle typu… A začla si ty – abyste se z Damonka nepo… nebo jak jsi to napsala a že jsme celé poslintané. Trošku útočný, ne? Já jenom nechápu, co ti vadí. Kdy jsem komu napsala, aby se z nějaké postavy neposral???
omlouvám se :-) já bohužel nepatřím k těm, co mají rádi překvapení (teda kromě dárečků), i když jdu na film, tak si zjistím o čem to je. navíc mě i tyhle spekulace baví, děti si vymýšlí pohádky a my zas tohle. pokud bychom se měli bavit o postavách a i o hercích za chvíli by v tom byl pěkný bordel – často píšu Ian a myslím Damon a naopak.#2231 Goodies:
#2236 alenakaa: tak kdyby to bylo na me tak je to od 4× 8 mladezi nepristupny :-):-):-) , jinak sdilim nazor, ze od toho ty diskuse jsou. A hlavne me tesi, ze takhle trhla :-) nejsem jen ja :-) .
#2236 alenakaa: Ale to je jaksi celosvětově, že Damon je tam hold nejoblíbenější, to se pak nesmíš divit… Hold hodně lidí drží s ním. Nevím, v čem je problém. Někdo o něčem začne a ostatní se přidají – jako včera jsme prostě začly probírat jeho – to ti vadí???
#2220 alenakaa: Mi je osobně u ř… kdo je z koho po......, a rozhodně to tu nikomu nepotřebuju psát, aby se třeba nepo… z Caroline nebo ze Stefana. Snad je to každého věc ne!
ja si prave myslim ze je to nakonec vzdycky jinak nez to tady vymyslite vy :-D:-D kazdopadne jsem poucena a na diskuze uz asi chodit nebudu :-D cekala jsem ze se dozvim neco vic spis o hercich…navic tahle diskuze je jednostranná (Damon) nerikam ze Damon neni hezkej nebo ze nema charizma ale to pro me maji naprosto s nad vsichni herci z toho serialu, proste uzasne obsazeni :-)
ja si prave myslim ze je to nakonec vzdycky jinak nez to tady vymyslite vy :-D:-D kazdopadne jsem poucena a na diskuze uz asi chodit nebudu :-D cekala jsem ze se dozvim neco vic spis o hercich…navic tahle diskuze je jednostranná (Damon) nerikam ze Damon neni hezkej nebo ze nema charizma ale to pro me maji naprosto s nad vsichni herci z toho serialu, proste uzasne obsazeni :-)
#2229 alenakaa: Ale od toho tady ta diskuze je. Já zase ráda o tom spekuluji a probírám to s ostatníma. Kdybych nechtěla nic vědět, nechodím na diskuze, protože je mi jasné, že tam vždycky unikne něco víc…
#2225 alenakaa: no co jsem se tak dívala tak skoro na všech diskusích a nejenom tady se spekuluje jak to bude dál. To by člověk nesměl chodit na žádnou diskusi, aby se náhodou něco nedozvěděl. Ale ono to stejnak vždycky dopadne úúúúplně jinak :-)
Souhlasim, ja jsem sice z Damona poslintana,ale kazdy si tam muze najit to svoje co ho zajima. Ten serial je o milostnem trojuhelniku tak ocekavam,ze to tak bude i nadale. Taky me zajima jak to bude s Car Rebekou a dalsima,ale neni to to podstatne. :-)#2220 alenakaa: #2221 anndy:
#2246 pussycat: tak to muzete byt rada ze je to jednou za tyden a ne jednou za mesic :-D
#2243 Goodies: nečekala jsem ze to nekdo vezme tak vazne, nechtela jsem vas urazit akorat jsem zvykla rikat sve nazory a mam mozna prorizlejsi hubu vic nez bych potrebovala :-D tak sorry :-D
#2241 anndy: ja jsem v tomhle hrozne netrpeliva. Kdyz se do neceho zazeru tak honim informace kde se da. Jak uz jsem psala pro me by bylo idealni kdybych se k tvd dostala az po uplnem ukonceni serialu a mohla to sjet bez nervu.
#2248 alenakaa #2250 Goodies#2239 alenakaa: A taky, že ti lezou na nervy naše spekulace. Tak v tom případě nechápu, proč to čteš, fakt ne… Tak když se mi něco nelíbí nebo to nechci vědět, tak to nebudu naschvál číst, ne? Mě to zajímá, proto tu chodím a spekuluji o tom s ostatníma. A zajímají mě jejich názory na děj, jak to bude dál.
tak to by deníky byly asi ještě oblíbenější, možná u i chlapů :-D#2240 pussycat:
#2251 pussycat#2239 alenakaa: Protože nemám ráda příspěvky tohodle typu… A začla si ty – abyste se z Damonka nepo… nebo jak jsi to napsala a že jsme celé poslintané. Trošku útočný, ne? Já jenom nechápu, co ti vadí. Kdy jsem komu napsala, aby se z nějaké postavy neposral???
#2247 alenakaa#2240 pussycat: :-D
omlouvám se :-) já bohužel nepatřím k těm, co mají rádi překvapení (teda kromě dárečků), i když jdu na film, tak si zjistím o čem to je. navíc mě i tyhle spekulace baví, děti si vymýšlí pohádky a my zas tohle. pokud bychom se měli bavit o postavách a i o hercích za chvíli by v tom byl pěkný bordel – často píšu Ian a myslím Damon a naopak.#2231 Goodies:
#2246 pussycat #2249 Goodies#2236 alenakaa: tak kdyby to bylo na me tak je to od 4× 8 mladezi nepristupny :-) :-) :-) , jinak sdilim nazor, ze od toho ty diskuse jsou. A hlavne me tesi, ze takhle trhla :-) nejsem jen ja :-) .
#2242 alenakaa #2244 anndy#2238 Goodies: a proc tak podrazdene ja vam Damona neberu :-D a že to tu rozhodně nikomu nepotřebujete psát? zrovna vy?
#2243 Goodies #2245 Goodies#2236 alenakaa: Ale to je jaksi celosvětově, že Damon je tam hold nejoblíbenější, to se pak nesmíš divit… Hold hodně lidí drží s ním. Nevím, v čem je problém. Někdo o něčem začne a ostatní se přidají – jako včera jsme prostě začly probírat jeho – to ti vadí???
#2239 alenakaa#2220 alenakaa: Mi je osobně u ř… kdo je z koho po......, a rozhodně to tu nikomu nepotřebuju psát, aby se třeba nepo… z Caroline nebo ze Stefana. Snad je to každého věc ne!
ja si prave myslim ze je to nakonec vzdycky jinak nez to tady vymyslite vy :-D :-D kazdopadne jsem poucena a na diskuze uz asi chodit nebudu :-D cekala jsem ze se dozvim neco vic spis o hercich…navic tahle diskuze je jednostranná (Damon) nerikam ze Damon neni hezkej nebo ze nema charizma ale to pro me maji naprosto s nad vsichni herci z toho serialu, proste uzasne obsazeni :-)
#2238 Goodies #2240 pussycatja si prave myslim ze je to nakonec vzdycky jinak nez to tady vymyslite vy :-D :-D kazdopadne jsem poucena a na diskuze uz asi chodit nebudu :-D cekala jsem ze se dozvim neco vic spis o hercich…navic tahle diskuze je jednostranná (Damon) nerikam ze Damon neni hezkej nebo ze nema charizma ale to pro me maji naprosto s nad vsichni herci z toho serialu, proste uzasne obsazeni :-)
#2231 Goodies: neprozrazuju,poslala jsem strucny nastin Evici do osobky :-)
#2229 alenakaa: Ale od toho tady ta diskuze je. Já zase ráda o tom spekuluji a probírám to s ostatníma. Kdybych nechtěla nic vědět, nechodím na diskuze, protože je mi jasné, že tam vždycky unikne něco víc…
#2225 alenakaa: no co jsem se tak dívala tak skoro na všech diskusích a nejenom tady se spekuluje jak to bude dál. To by člověk nesměl chodit na žádnou diskusi, aby se náhodou něco nedozvěděl. Ale ono to stejnak vždycky dopadne úúúúplně jinak :-)
#2228 anndy: Heeej, neprozrazujte nic z té knihy!!! Mám teprve objednaný druhý díl:(
#2234 pussycat #2241 anndySouhlasim, ja jsem sice z Damona poslintana,ale kazdy si tam muze najit to svoje co ho zajima. Ten serial je o milostnem trojuhelniku tak ocekavam,ze to tak bude i nadale. Taky me zajima jak to bude s Car Rebekou a dalsima,ale neni to to podstatne. :-)#2220 alenakaa:
#2221 anndy:
#2227 evice: verte nebo ne ja vazne nespekuluji :-D necham se moc rada prekvapit :-D
#2233 Goodies