včera jsem zjistila, že jsem z deníků úplně zblblá, koukala jsem se na gilmorky, snad po stý, a když řekli, že chlapeček se jmenuje Damon, musela jsem se usmát – tomu se říká krize :-D
teda, člověk se tu den neukáže a tak se to tu pěkně rozjelo :-D napřed jsem taky myslela, že jsem budou chodit jen puberťačky, ale už podle příspěvků – psaných česky, logicky a bez chyb – jsem nějak tušila, že nás tu bude víc, kterým je přes 20 (mně je 25 :-) na deníky jsem začala koukat kvůli Damonovi, a ikdyž je to kus, tak nejen kvůli jeho vzhledu, ty jeho hlášky a celkový chování – prostě k sežrání. a ke Stefanovi – nemůžu říct, že bych to nesnášela, jen pokud nějak křivdí Damonovi, tak bych ho nejradši mázla něčím po té jeho velké hlavě .-)
mě bude celkem jedno kdo umře, pokud to nebude hlavní postava (D , E, S)…a zvlášť před další pauzou..tak to by mě vážně nasr…Stefina tam zmínit musím, neboť je také hl.postava, a nechtěla bych potom zažít další otazníky u Eleny kdyby se jemu něco stalo-to už bych nedala po tom všem co má s Damonem.Ufffff toť asi vše..
#2035 Goodies: Tak u tohohle taky souhlasně pokyvuju.. hrozně mě to naštvalo a nebohé Rebekah mi bylo vážně líto. Je to mrcha.. ale… svym způsobem za to ani nemůže a uvnitř je přesně taková, jako každá jiná holka v jejím věku.. teda.. bráno na lidská léta :D Chce lásku… i když se nám občas snaží tvrdit opak, chce jí ze všeho nejvíc na světě.
#2007 kllenka: V tom s Lexie s Tebou naprosto souhlasím.. než začly vycházet najevo tyhle všechny podrobnosti, měla sem jí moc ráda, ale nejvíc mě naštvalo, jak Damonovi furt cpala, že Štefimu je bez něj líp a že vlastně za to, že se nedokáže ovládat svalovala vinu i na něj..
#2044 TNoty: …mě ho (Stefina) zprotivila J.P. …to co mu píšou že má zahrát.....jako herce ho lituji…a jako postavu…měl mu dát Damon těch pěstí ještě pár navíc:o)
včera jsem zjistila, že jsem z deníků úplně zblblá, koukala jsem se na gilmorky, snad po stý, a když řekli, že chlapeček se jmenuje Damon, musela jsem se usmát – tomu se říká krize :-D
#2073 pussycatteda, člověk se tu den neukáže a tak se to tu pěkně rozjelo :-D napřed jsem taky myslela, že jsem budou chodit jen puberťačky, ale už podle příspěvků – psaných česky, logicky a bez chyb – jsem nějak tušila, že nás tu bude víc, kterým je přes 20 (mně je 25 :-) na deníky jsem začala koukat kvůli Damonovi, a ikdyž je to kus, tak nejen kvůli jeho vzhledu, ty jeho hlášky a celkový chování – prostě k sežrání. a ke Stefanovi – nemůžu říct, že bych to nesnášela, jen pokud nějak křivdí Damonovi, tak bych ho nejradši mázla něčím po té jeho velké hlavě .-)
mě bude celkem jedno kdo umře, pokud to nebude hlavní postava (D , E, S)…a zvlášť před další pauzou..tak to by mě vážně nasr…Stefina tam zmínit musím, neboť je také hl.postava, a nechtěla bych potom zažít další otazníky u Eleny kdyby se jemu něco stalo-to už bych nedala po tom všem co má s Damonem.Ufffff toť asi vše..
Kurňa, já jsem tak zvědavá, kdo to nakonec bude, kdo zemře… A hlavně ve kterém díle to teda nakonec bude…
#2035 Goodies: Tak u tohohle taky souhlasně pokyvuju.. hrozně mě to naštvalo a nebohé Rebekah mi bylo vážně líto. Je to mrcha.. ale… svym způsobem za to ani nemůže a uvnitř je přesně taková, jako každá jiná holka v jejím věku.. teda.. bráno na lidská léta :D Chce lásku… i když se nám občas snaží tvrdit opak, chce jí ze všeho nejvíc na světě.
#2007 kllenka: V tom s Lexie s Tebou naprosto souhlasím.. než začly vycházet najevo tyhle všechny podrobnosti, měla sem jí moc ráda, ale nejvíc mě naštvalo, jak Damonovi furt cpala, že Štefimu je bez něj líp a že vlastně za to, že se nedokáže ovládat svalovala vinu i na něj..
#2060 TNoty: Dobrou:)
#2055 TNoty: Jéj, tenhle popis jsem vlastně četla, je i tady na edně, k 16tému dílu nic není…
holky…už to dneska balim…měj te se..ahoooj :)
#2062 Goodies#2057 TNoty: No kéž by…
#2057 TNoty: tak na to jsem zvědavá, aby mě nebolela hlava
#2054 kllenka: no už to celkem zamotala…spíš to nějak rozmotá :)
#2058 kllenka #2059 Goodies#2051 TNoty: jj…tam sídlí Klausíček :o)
http://www.the-vampirediaries.cz/…nopse-k-4x15 popis na 15 díl a ta pauze je po něm :( dalsí díl bude až za 3 týdny
#2061 Goodiesjá ve všem co najdu hledám foto či nějaký náznak že tam je Damon s Elenou- to mě uklidní že snad nezemře…ale kdo ví…snad to J.P. nezmotá
#2057 TNoty#2050 kllenka: pcheee,za ty prachy co dostává bych hrála i rohožku u dvěří ;)
http://www.facebook.com/photo.php?… sem vám tam zapomněla dát ten odkaz :D
tady jsou ty fotky ze 4×15 :) Ian je opět k sežrání :) ale to nevypadá na dům Eleny…
#2056 kllenka#2044 TNoty: …mě ho (Stefina) zprotivila J.P. …to co mu píšou že má zahrát.....jako herce ho lituji…a jako postavu…měl mu dát Damon těch pěstí ještě pár navíc:o)
#2053 TNoty#2047 TNoty: No, kdo ví, co se tam stane, že to ještě nechtějí vypustit…