#1947 TNoty: ahoj holky :o) už jsem po dlouhé době zase tady :o) …ty hory bych brala :o) .....jinak jsem docela jak na trní co bude v dalších dílech :o) potřebuji trochu romantiky v TVD, ať mě to trochu víc chytne. Teď je to tak nějak na bodu mrazu až na ty sekundy nic neříkajícího objetí :o(
#1934 Goodies: zkopíruju ti překlad do spoilerů…nevím jestli to můžu dát sem…budeš si to muset trochu přelouskat :D mam takovej program kterej mi překládá stránky AJ do češtiny,ale je to takový divný :D
No já knížky četla, a seriál se od nich dost odlišuje (naštěstí :-) V knížce Damon zemře když zachraňuje Bonnie. Pak ale zázračně obživne. Zemře jako upír a když obživne, tak je z něj taky stále upír. Ale v jiném knižním dílu se z něj omylem stane člověk místo Stefana z čehož není ani trochu nadšený a okamžitě se nechá změnit zase na upíra. Na základě tohoto se na různých diskusích množí spekulace, že umře právě Damon a díky Sillasovi obživne a bude z něj zpáky člověk. Jsou to ale jenom spekulace. Seriál se od těch knížek opravdu diametrálně liší a Plecka z těch knížek zatím brala pouze pár věcí, takže to tak být může, ale taky nemusí :-).#1938 AnitkaO:
#1938 AnitkaO: Nikdo neví, jak to bude, každý tu můžeme jenom spekulovat. Seriál se od knížky liší a neví se, jak moc na ni navážou… A o Elijahovi osobně nic nevím a ani ho nijak nepostrádám:D
No tak to jsem zvědavá co se bude v těch dalších sériích řešit? A nevíte teda co ten ELIJAH? Není tady někdo kdo četl knížku aby mi řekl jestli ten Damon zemře? Někde jsem v diskuzi četla, že podle knihy má Damon opravdu zemřít ale následně znovu oživne tak už nevím? :D
Prosím Vás kohokoliv, nevíte jestli VD končí čtvrtou řadou? Nikde se toho nemůžu dočíst. Jinak s tím poutem máte všichni pravdu je to už velice směšné a moc mě to s…e, protože chci aby si Damon taky užil nějaký hezký okamžiky s Elenou… ale ono nic. A jestli tam umře v nějaké sérii tak to je teda taky pěkně na … Protože nevím jak pro vás ale on pro mě tvoří celý filmový smysl upířích deníků, prostě on tomu dodává všechno co potřebuje dobrej seriál. Jinak Caroline je napalicu jsem ráda, že tam teď není, to že se dala do kupy se Stefanem a všechno o Eleně mu práská místo aby stála při své kamarádce ja taky hnus. Jo a nevíte kdy se vrátí Elijah?
#1855 Nemesis23: Máš pravdu, tímhle 12 dílem se seriál vrátil do starých kolejí a neříkám,že se mi to nelíbí, to určitě ne. Kdyby 4 série takhle začala hned od začátku tak neřeknu ani ň. Ale takhle mi to přijde, prostě moc useknutý a nedořešený. Když už to Plecka takhle rozjela, tak to měla nějak smysluplně ukončit. Něco ve stylu poslední postelové Delena scény, když se zase konečně setkali. Tím by pro mě tahle dějová linie byla ukončená a mohla bych si v klidu vychutnat daší zápletky jako Silase a Klause.
#1889 Nemesis23: Souhlasím s tebou ohledně toho, že Delenu utli taky z toho důvodu, že to potřebujou co nejvíc natahovat. Na druhou stranu Plecka tomu poutu dává moc velkej význam na to, aby z toho nakonec nic nebylo. Tou větou, že by byl šťastný, kdyby její city k němu byly opravdové, by se to pouto přece jenom dalo tak nějak vysvětlit, i když podle mě je celé pouto totální blbost. Pokud to tak nakonec dopadne, tak ale podle mě Elena se Stefanem zpátky nebude (nebo alespoň ne hned). Spíš si myslím, že by to mohli vysvětlit tak, že miluje oba, ale do Stefana už není zamilovaná, a proto se s ním rozešla a co cítí k Damonovi je otázkou a bude se řešit v dalších sériích kdy se budou zase sbližovat.
#1947 TNoty: ahoj holky :o) už jsem po dlouhé době zase tady :o) …ty hory bych brala :o) .....jinak jsem docela jak na trní co bude v dalších dílech :o) potřebuji trochu romantiky v TVD, ať mě to trochu víc chytne. Teď je to tak nějak na bodu mrazu až na ty sekundy nic neříkajícího objetí :o(
#1949 Goodies #1954 TNotygoodies: asi se válí na horách :)
#1948 kllenka#1944 TNoty: Taky už jsem na ni myslela:-O
#1942 anndy: No však jak Stefan:D:D:D
copak nás kllenka opustila?? dlouho jsem jí tu neviděla :)
#1946 Goodies#1934 Goodies: zkopíruju ti překlad do spoilerů…nevím jestli to můžu dát sem…budeš si to muset trochu přelouskat :D mam takovej program kterej mi překládá stránky AJ do češtiny,ale je to takový divný :D
málem bych ho nepoznala, Ian je fakt kus a opravdu ho skoro uctívám, ale na té fotce vypadá jak bukva#1940 Goodies:
#1945 GoodiesNo já knížky četla, a seriál se od nich dost odlišuje (naštěstí :-) V knížce Damon zemře když zachraňuje Bonnie. Pak ale zázračně obživne. Zemře jako upír a když obživne, tak je z něj taky stále upír. Ale v jiném knižním dílu se z něj omylem stane člověk místo Stefana z čehož není ani trochu nadšený a okamžitě se nechá změnit zase na upíra. Na základě tohoto se na různých diskusích množí spekulace, že umře právě Damon a díky Sillasovi obživne a bude z něj zpáky člověk. Jsou to ale jenom spekulace. Seriál se od těch knížek opravdu diametrálně liší a Plecka z těch knížek zatím brala pouze pár věcí, takže to tak být může, ale taky nemusí :-).#1938 AnitkaO:
Holky, je po mně:D Ten Ian:D:D:D
https://www.facebook.com/photo.php?…
#1942 anndy#1938 AnitkaO: Nikdo neví, jak to bude, každý tu můžeme jenom spekulovat. Seriál se od knížky liší a neví se, jak moc na ni navážou… A o Elijahovi osobně nic nevím a ani ho nijak nepostrádám:D
No tak to jsem zvědavá co se bude v těch dalších sériích řešit? A nevíte teda co ten ELIJAH? Není tady někdo kdo četl knížku aby mi řekl jestli ten Damon zemře? Někde jsem v diskuzi četla, že podle knihy má Damon opravdu zemřít ale následně znovu oživne tak už nevím? :D
#1939 Goodies #1941 evice#1935 AnitkaO: Líbí se mi, že je „nás“ čím dál víc s tímto názorem na děj a na Delenu;)
Ahojky, v plánu je 6 sérií a na tu dobu mají i herci podepsaný smlouvy. Ale musí být sledovanost, jinak jim to utnou dřív :-(
#1935 AnitkaO:
Prosím Vás kohokoliv, nevíte jestli VD končí čtvrtou řadou? Nikde se toho nemůžu dočíst. Jinak s tím poutem máte všichni pravdu je to už velice směšné a moc mě to s…e, protože chci aby si Damon taky užil nějaký hezký okamžiky s Elenou… ale ono nic. A jestli tam umře v nějaké sérii tak to je teda taky pěkně na … Protože nevím jak pro vás ale on pro mě tvoří celý filmový smysl upířích deníků, prostě on tomu dodává všechno co potřebuje dobrej seriál. Jinak Caroline je napalicu jsem ráda, že tam teď není, to že se dala do kupy se Stefanem a všechno o Eleně mu práská místo aby stála při své kamarádce ja taky hnus. Jo a nevíte kdy se vrátí Elijah?
#1936 evice #1937 GoodiesLidi, please, co se tady zase píše?:)
http://www.wetpaint.com/…n-of-the-day?…
#1943 TNotykdyž jsme u té „trvalé“ smrti – tak Damon už je přece mrtvý, tak možná i ta druhá smrt bude podobná
krásný a pravdivý#1927 Goodies:
je i pátá serie?
#1855 Nemesis23: Máš pravdu, tímhle 12 dílem se seriál vrátil do starých kolejí a neříkám,že se mi to nelíbí, to určitě ne. Kdyby 4 série takhle začala hned od začátku tak neřeknu ani ň. Ale takhle mi to přijde, prostě moc useknutý a nedořešený. Když už to Plecka takhle rozjela, tak to měla nějak smysluplně ukončit. Něco ve stylu poslední postelové Delena scény, když se zase konečně setkali. Tím by pro mě tahle dějová linie byla ukončená a mohla bych si v klidu vychutnat daší zápletky jako Silase a Klause.
#1889 Nemesis23: Souhlasím s tebou ohledně toho, že Delenu utli taky z toho důvodu, že to potřebujou co nejvíc natahovat. Na druhou stranu Plecka tomu poutu dává moc velkej význam na to, aby z toho nakonec nic nebylo. Tou větou, že by byl šťastný, kdyby její city k němu byly opravdové, by se to pouto přece jenom dalo tak nějak vysvětlit, i když podle mě je celé pouto totální blbost. Pokud to tak nakonec dopadne, tak ale podle mě Elena se Stefanem zpátky nebude (nebo alespoň ne hned). Spíš si myslím, že by to mohli vysvětlit tak, že miluje oba, ale do Stefana už není zamilovaná, a proto se s ním rozešla a co cítí k Damonovi je otázkou a bude se řešit v dalších sériích kdy se budou zase sbližovat.