#1856 Garia: Nemůžu jinak, než s tebou naprosto souhlasit, a to ohledně Stefana. Je úplně jedno, jak moc Elenu miluje, mi už prostě ty jeho výlevy vadí a i to, jak se chová k Damonovi. A to s Rebekou… normálně mi je z něho zle, jak se mi to rozleželo!!! Vždyť on chtěl vlastně použít tu dýku na ni a až po tom, co mu ji chudák chtěla dát, protože si myslela, že ji chce na Kola, tak od toho upustil. Hnus fialovej!!! A nebudu jeho chování teď vůbec srovnávat s Damonem, protože pokud vím, tak Stefan je tam od začátku za klaďase, tak by se tak měl i chovat. Na jednu stranu všechny strašně odsuzuje a káže, jak by se měli chovat a na stranu druhou pomalu zradí, koho může…:/
Tak jo! Tenhle díl byl vážně nejlepší z celé série. Bavila jsem se! Akorát mi tam nějak nešel Klaus, byl takový moc sentimentální – jak byl s Damonem, atd..chci ho konečně vidět rozzuřenýho! a né že hned na všechno skočí. Taky mi docela vadilo, že Kol umřel – mám ho ráda a už ho neuvidíme, asi teda :D No, jsem zvědavá, jak začnou hledat :)
:-D:-D Za tohle dávám 100 bodů – v mystic falls už asi došli mrtvoly :-) To je fakt, že mrtvol je málo. A je vlastně pravda že najdenou Klaus změnil názor a už Elenu nechce jako chodící pytlík s krví . Buď blafuje, nebo vymýšlí zase něco nového nebo to scénáristi vzali špatným směrem. Ale je fakt že to je jeden z důvodů, proč mě ten seriál baví – nikdy nevím, co bude příště a vždycky mě něčím překvapí. :-D
#1858 Nemesis23: já sem furt počítala se scénářem, že z Eleny si udělá zásobárnu, protože po celou dobu mi přišel hybridama posedlej… takže pro mě to překvapení bylo :) Ale je pravda, že některé scény nesleduju tak pozorně jako jiné, takže určitě mi sem tam něco uteče ;) Takže dík za připomenutí :)
#1856 Garia: a to od Klause byla nová informace i pro nás? jako je mi jasný, že elena a spol počítali se scénářem s hybridama atd.,taky na to elena pořád hraje že jí klaus nebude chtít zabít, protože je pro něj vzácná. ale mám takový dojem, že někomu jinému (rebekah?) už tohle Klaus říkal, že chce ten lék hlavně zničit…
#1856 Garia: a to od Klause byla nová informace i pro nás? jako je mi jasný, že elena a spol počítali se scénářem s hybridama atd.,taky na to elena pořád hraje že jí klaus nebude chtít zabít, protože je pro něj vzácná. ale mám takový dojem, že někomu jinému (rebekah?) už tohle Klaus říkal, že chce ten lék hlavně zničit…
Mě osobně nejvíc zaujala a překvapila informace, že Klausovi vůbec nejde o to, aby našli lék a on měl z Eleny opět zásobárnu krve pro hybridy, ale o to, aby ho zničil a pak je zabil. Takže celou čtvrtou sérii si něco myslíme a zase to tak neni? Zajímavé zvraty.. tak teď už asi ničemu vůbec nerozumím :) Co se týče Deleny, Steleny a Stebekah… já už moc nevím, co k tomu říct. Sem od druhé série naprosto jasná Delena, ale takovej odpor jakej mam ke Štefíkovi teď sem ještě nikdy neměla.. nelíbí se mi jeho chování. Pořád se dělá hrozným klaďasem a všem neustále vtlouká jak je Damon bad boy, dokonce ho nepřímo hodil do stejné škatulky jako Klause, to mě vážně pobavil.. ale chtěla sem hlavně říct, že je Štefi naprosto bezpáteřní… je mi zle z toho co ušil zas na Rebekah. A je mi zle z toho jak se choval k Damonovi když ho zavřel do toho sklepa.. matně si vzpomínám, že tam byl jeden čas taky zavřený, a nikdo mu neházel skrz mříže ampulky s krví na zem jak nějakýmu prašivýmu psovi. Je to humusák protivnej a sobeckej. Pokud se Plecka stále drží své až úchylné náklonosti ke Štefimu a plánuje po tom všem jak budou Elena a Štefi běhat po rozkvetlé louce plné motýlů a držet se při tom za ruce, tak bych si dovolila prohlásit jí za duševně chorou. Netvrdím, že musí být nakonec s Damonem spolu.. ale tvrdím, že rozhodně už nemůžou být spolu se Stefanem. Howg. Domluvila sem :D
#1853 evice: Asi to každý vidí trochu jinak, ale mě právě příjde, že se tímhle dílem (no i ty dva předchozí nebyli tak špatný) deníky vrátili k tomu, jak působili u dřívějších řad. Mě vždycky přišlo, že se v díle vždycky řešil nějaký hlavní problém kolem hlavní zápletky řady a vztah eleny a damona a stefana byl jakoby na pozadí všech dílů, všechno to provazoval a vždycky tam byli díly kdy se řešil víc nebo míň, samozřejmě že byl důležitý, ale níkdy to nebylo v centru dení. až právě v téhle řadě.a tak mi přijde přirozený, že jsou ve vývoji určitý vlny. akorát teď je asi víc znát, když dvanáct dílů se soustředilo hlavně na ty vztahy. mě se tenhle posun líbí, protože sem sice fanda deleny,ale zase nepotřebuju furt dokola řešit jestli jooo,nebo neeee. takový ten pomalý vývoj, naznačování, sem tam nějaká jiskra,to mě ba. třeba tady se mi líbilo jak se na konci damon objevil, to obětí a pošťuchování mezi d a s.
Jinak s Kolem – tak sem se nad tím chvíli pozastavila už když elena tak jasně navrhla jeho zabití. ale řekla sem si, vem to čert, asi berou konec třetí řady jako chvíli, kdy všichni vzali na vědomí, že jejich linii stvořil Klaus a proto ho nemůžou tak úplně zabít a vymysleli ten trik jak jakoby zkameněl a byl v tý rakvi…
Jinak Kol za mě bylo akorát, oživil to, rozjel to a skvěle umřel. v téhle řadě bylo vůbec zatím málo smrtí vedlejších i hlavních postav, vždyť si vzpomeňte jak to probíhalo v prvních řadách, jedna smrt za druhou…no v mystic falls už asi došli mrtvoly :-)
Ne že bych byla fanatik co se týká Damona a Eleny, ale souhlasím s evice, nechápu, proč to najednou tak usekli pro tyhle dva, že by kvůli Stefanovým fanynkám, které se začaly bouřit?? :-D Jinak ale musím říct, že tenhle díl měl grády, ikdyž jako by se trochu ztratil vývoj z předchozích dílů. Ale čekala jsem třeba pohledy na jinde umírající upíry, vždyť jich muselo být hodně, ikdyž Kol ležel dost dlouho v rakvi. Je znát, že teď je seriál jinak dělaný než dřív a nevím, jestli se mi to líbí. A mimochodem proč tam pořád cpou nějaké společenské akce? A kde je Caroline a Tyler?
A škoda Kola, neměli ho zabíjet, měli mu dát víc šance a víc ho prosadit v seriálu, mě se docela líbil a mohl to tam dost oživit :-)
Taky se musím zastat Stefana s tím poutem… já ho chápu že ho to žere. Kdo nikdy nebyl zamilovaný a pak odkopnutý, takže pak dělá věci, které by jinak nedělal, říká co by normálně neříkal?? Spíš ale měli scénáristi napsat, že místo pouta připomene Stefan Damonovi ty jeho sexuální úlety ze začátku seriálu, kdy i po tom co dal najevo, že se mu Elena líbí, má jí rád a chtěl by jí. Na to všichni zapomněli?? Však se taky Damon mohl udržet a nebonzovat na Stefana sex s Rebekou :-D:-D . Měli se rovnou porvat, žádné řečičky a bylo by to. Takhle mi přijde, že scénář strašně tlačí Stefana do nepřirozeného chování. S Rebekou se mi Stefan líbí víc než když byl s Elenou (pardon všem fanynkám). Je takový živější, opravdovější a má sám sebe přece jen míň pod kontrolou.
A je super, že Klaus je zase naštvaný, to mu sluší nejvíc. Být opravdu v té situci, přála bych si, aby mezi jím a mnou bylo těch dveří aspoň 20 a pak nějaká hluboká díra aspoň kilometr :-D:-D
Jo a Damona jsem tipovala tak na 28, těch 25 možná, ale hodně vyžilých :-/
Hmm jak tak koukám, tak asi budu jediná koho tenhle díl zklamal. Jakožto fanynka Deleny možná nejsem objektivní, takže bych uvítala názor nějakého fanouška Steleny.
přijde mi, že těch prvních 11 dílů 4 série snad psal někdo jiný než teďka ten 12 díl. U všech přechozích sérií podle mě byly ty díly vyrovnané a celá série měla daný určitý vývoj a jednotlivé série na sebe navazovaly. Teďka mi přijde, že v těch prvních 11 dílech nám Plecka naservírovala jako hlavní vývoj love strory mezi E a D což vygradovalo v 10 díle, když mu Elena konečně řekla, že ho miluje. Pak mi to ale přijde jako by tenhle vývoj prostě úplně odsekli a od 11 dílu náhle změna a ti dva se k sobě zase chovají spíš jako kámoši. Kam se poděla Elenina touha atd.????? Nejdřív mu furt vyvolává jak bez něj nemůže být, on bojuje se svým svědomím, protože si není jistý, jestli je nebo není to tím „poutem“. Pak když si ujasní, že pouto nepouto, prostě chcou bý spolu tak je náhle ledová sprcha a žádné pokračování. Ve 12 díle když se Damon konečně s Elenou setká, tak ona ho pouze obejme jak kdyby to byl jenom nějaký známý nebo co :-( VCF???????
Plecka už v téhle řadě fakt neví co plácá. „pouto“ je kravina, ale ještě se to dá s přivřenýma očima snést. Ale co mi fakt hlava nebere je zabití Kola. Ve 3 sérii všichni vehementně řeší, jak nemůžou zabít původního, protože tím, že Kol zabil Marry, tak už se nikdy nedozví od kterého původního pochází. No a pak najednou prostě Kola zabijí bez jakýchkoliv obav a sebemenšího vysvětlení jak přišli na to že z jeho linie nepochází :-(
Za mě taky skvělý díl. Mělo to napětí, zabití Kola bylo smutný, na druhou stranu proč rozvíjet jeho postavu dál, objevoval se málo. Klaus bude zase bad boy, hurá. Příští díl vypadá zajímavě, jen Shana bych vidět nemusela, divnej týpek prostě.. Naopak Bonnie se mi v téhle rovině líbí, má parádní moc. Snad se jí naučí kontrolovat.
V prvom rade chcem poďakovať za titulky,… ste super :)
a k zhrnutiu časti … čo dodať ?! som total mimo, že sa to tým dvom podarilo,.--- zabiť Kola ?!!!! na dvoch neskúsených to celkom ušlo.. keď si predstavím časti ako Stefan s Daimonom plánovali zabiť pôvodného a oni dvaja len Kola oblejú sporýšom a bác… a trošku sa mi zavŕatal do hlavy preslov Klausa – Daimon (aj keď som fanynka Deleny) – trošku málo sa snažil prekonať ovlyvnenie Kola… Jasné, nie je to Stefan – on sa berie ako ten zlý, ale tak hádam chce len dobro pre Elenu :D
A čo sa týka Bonie – mám pocit, že ona bude mať veľký problém s tým kúzlením… myslím, že sa jej to vypomstí,.. akoby bola posadnutá, či čo…
No já jsem z tohodle dílu nadšená, za mě nejlepší díl čtvrté řady! Paráda! Fakt to konečně mělo grády. Ale zase mě tam mrzela jedna věc a to, jak Klaus mluvil s Damonem a opět mu valil do hlavy, že nemá u Eleny šanci a nakonec to bude Elena a Stefan, už mi to opravdu vadí:( To Damon nikdy nebude mít právo být šťastný? To mu to bude pořád někdo kazit? A Stefan s tím poutem… už ho mám taky dost. Sice mě s Rebekou konečně trochu i baví, ale to jeho rýpání – všeho moc škodí. Konečně se i Elena projevuje a s Damonem jsou tak krásný tým:) Oni mě prostě baví, za každých okolností – žeru je;)
#1856 Garia: Nemůžu jinak, než s tebou naprosto souhlasit, a to ohledně Stefana. Je úplně jedno, jak moc Elenu miluje, mi už prostě ty jeho výlevy vadí a i to, jak se chová k Damonovi. A to s Rebekou… normálně mi je z něho zle, jak se mi to rozleželo!!! Vždyť on chtěl vlastně použít tu dýku na ni a až po tom, co mu ji chudák chtěla dát, protože si myslela, že ji chce na Kola, tak od toho upustil. Hnus fialovej!!! A nebudu jeho chování teď vůbec srovnávat s Damonem, protože pokud vím, tak Stefan je tam od začátku za klaďase, tak by se tak měl i chovat. Na jednu stranu všechny strašně odsuzuje a káže, jak by se měli chovat a na stranu druhou pomalu zradí, koho může…:/
zcela s Tebou souhlasím, ale raději už nic řešit nebudu- těch blbostí je tam spousty #1853 evice:
a jinak s promama se protrhl pytel- jsou až do 4×15 i popis co by mělo následovat…tak už jen čekám zda se na to dá koukat :o)
tak díl ušel, konečně je mi Elena sympatická, Damon nezklame nikdy…a zase musím vytknout, že to předhazování pouta od Stefíka, je víc než ubohé…
#1862 pussycat: do vzkazů sem Ti poslala odkaz kde je to i s titulkama, doufam, že myslíme to samé ;)
Tak jo! Tenhle díl byl vážně nejlepší z celé série. Bavila jsem se! Akorát mi tam nějak nešel Klaus, byl takový moc sentimentální – jak byl s Damonem, atd..chci ho konečně vidět rozzuřenýho! a né že hned na všechno skočí. Taky mi docela vadilo, že Kol umřel – mám ho ráda a už ho neuvidíme, asi teda :D No, jsem zvědavá, jak začnou hledat :)
ahoj na you tube se objevila scena z pristiho dilu kde se bavi E+ D. o tom leku. nemohl by to nekdo prelozit? ja to nejak nejsem schopna pobrat diky
#1864 Garia:-D :-D Za tohle dávám 100 bodů – v mystic falls už asi došli mrtvoly :-) To je fakt, že mrtvol je málo. A je vlastně pravda že najdenou Klaus změnil názor a už Elenu nechce jako chodící pytlík s krví . Buď blafuje, nebo vymýšlí zase něco nového nebo to scénáristi vzali špatným směrem. Ale je fakt že to je jeden z důvodů, proč mě ten seriál baví – nikdy nevím, co bude příště a vždycky mě něčím překvapí. :-D
jo a ve kterém tom díle že má vlastně dojít k tý šokující smrti? Za předpokladu, že sme jí tedy právě neviděli :P
#1858 Nemesis23: já sem furt počítala se scénářem, že z Eleny si udělá zásobárnu, protože po celou dobu mi přišel hybridama posedlej… takže pro mě to překvapení bylo :) Ale je pravda, že některé scény nesleduju tak pozorně jako jiné, takže určitě mi sem tam něco uteče ;) Takže dík za připomenutí :)
#1859 Garia#1856 Garia: a to od Klause byla nová informace i pro nás? jako je mi jasný, že elena a spol počítali se scénářem s hybridama atd.,taky na to elena pořád hraje že jí klaus nebude chtít zabít, protože je pro něj vzácná. ale mám takový dojem, že někomu jinému (rebekah?) už tohle Klaus říkal, že chce ten lék hlavně zničit…
Mě osobně nejvíc zaujala a překvapila informace, že Klausovi vůbec nejde o to, aby našli lék a on měl z Eleny opět zásobárnu krve pro hybridy, ale o to, aby ho zničil a pak je zabil. Takže celou čtvrtou sérii si něco myslíme a zase to tak neni? Zajímavé zvraty.. tak teď už asi ničemu vůbec nerozumím :) Co se týče Deleny, Steleny a Stebekah… já už moc nevím, co k tomu říct. Sem od druhé série naprosto jasná Delena, ale takovej odpor jakej mam ke Štefíkovi teď sem ještě nikdy neměla.. nelíbí se mi jeho chování. Pořád se dělá hrozným klaďasem a všem neustále vtlouká jak je Damon bad boy, dokonce ho nepřímo hodil do stejné škatulky jako Klause, to mě vážně pobavil.. ale chtěla sem hlavně říct, že je Štefi naprosto bezpáteřní… je mi zle z toho co ušil zas na Rebekah. A je mi zle z toho jak se choval k Damonovi když ho zavřel do toho sklepa.. matně si vzpomínám, že tam byl jeden čas taky zavřený, a nikdo mu neházel skrz mříže ampulky s krví na zem jak nějakýmu prašivýmu psovi. Je to humusák protivnej a sobeckej. Pokud se Plecka stále drží své až úchylné náklonosti ke Štefimu a plánuje po tom všem jak budou Elena a Štefi běhat po rozkvetlé louce plné motýlů a držet se při tom za ruce, tak bych si dovolila prohlásit jí za duševně chorou. Netvrdím, že musí být nakonec s Damonem spolu.. ale tvrdím, že rozhodně už nemůžou být spolu se Stefanem. Howg. Domluvila sem :D
#1857 Nemesis23 #1858 Nemesis23 #1868 Goodies #1869 kllenka#1853 evice: Asi to každý vidí trochu jinak, ale mě právě příjde, že se tímhle dílem (no i ty dva předchozí nebyli tak špatný) deníky vrátili k tomu, jak působili u dřívějších řad. Mě vždycky přišlo, že se v díle vždycky řešil nějaký hlavní problém kolem hlavní zápletky řady a vztah eleny a damona a stefana byl jakoby na pozadí všech dílů, všechno to provazoval a vždycky tam byli díly kdy se řešil víc nebo míň, samozřejmě že byl důležitý, ale níkdy to nebylo v centru dení. až právě v téhle řadě.a tak mi přijde přirozený, že jsou ve vývoji určitý vlny. akorát teď je asi víc znát, když dvanáct dílů se soustředilo hlavně na ty vztahy. mě se tenhle posun líbí, protože sem sice fanda deleny,ale zase nepotřebuju furt dokola řešit jestli jooo,nebo neeee. takový ten pomalý vývoj, naznačování, sem tam nějaká jiskra,to mě ba. třeba tady se mi líbilo jak se na konci damon objevil, to obětí a pošťuchování mezi d a s.
#1930 eviceJinak s Kolem – tak sem se nad tím chvíli pozastavila už když elena tak jasně navrhla jeho zabití. ale řekla sem si, vem to čert, asi berou konec třetí řady jako chvíli, kdy všichni vzali na vědomí, že jejich linii stvořil Klaus a proto ho nemůžou tak úplně zabít a vymysleli ten trik jak jakoby zkameněl a byl v tý rakvi…
Jinak Kol za mě bylo akorát, oživil to, rozjel to a skvěle umřel. v téhle řadě bylo vůbec zatím málo smrtí vedlejších i hlavních postav, vždyť si vzpomeňte jak to probíhalo v prvních řadách, jedna smrt za druhou…no v mystic falls už asi došli mrtvoly :-)
Ne že bych byla fanatik co se týká Damona a Eleny, ale souhlasím s evice, nechápu, proč to najednou tak usekli pro tyhle dva, že by kvůli Stefanovým fanynkám, které se začaly bouřit?? :-D Jinak ale musím říct, že tenhle díl měl grády, ikdyž jako by se trochu ztratil vývoj z předchozích dílů. Ale čekala jsem třeba pohledy na jinde umírající upíry, vždyť jich muselo být hodně, ikdyž Kol ležel dost dlouho v rakvi. Je znát, že teď je seriál jinak dělaný než dřív a nevím, jestli se mi to líbí. A mimochodem proč tam pořád cpou nějaké společenské akce? A kde je Caroline a Tyler?
A škoda Kola, neměli ho zabíjet, měli mu dát víc šance a víc ho prosadit v seriálu, mě se docela líbil a mohl to tam dost oživit :-)
Taky se musím zastat Stefana s tím poutem… já ho chápu že ho to žere. Kdo nikdy nebyl zamilovaný a pak odkopnutý, takže pak dělá věci, které by jinak nedělal, říká co by normálně neříkal?? Spíš ale měli scénáristi napsat, že místo pouta připomene Stefan Damonovi ty jeho sexuální úlety ze začátku seriálu, kdy i po tom co dal najevo, že se mu Elena líbí, má jí rád a chtěl by jí. Na to všichni zapomněli?? Však se taky Damon mohl udržet a nebonzovat na Stefana sex s Rebekou :-D :-D . Měli se rovnou porvat, žádné řečičky a bylo by to. Takhle mi přijde, že scénář strašně tlačí Stefana do nepřirozeného chování. S Rebekou se mi Stefan líbí víc než když byl s Elenou (pardon všem fanynkám). Je takový živější, opravdovější a má sám sebe přece jen míň pod kontrolou.
A je super, že Klaus je zase naštvaný, to mu sluší nejvíc. Být opravdu v té situci, přála bych si, aby mezi jím a mnou bylo těch dveří aspoň 20 a pak nějaká hluboká díra aspoň kilometr :-D :-D
Jo a Damona jsem tipovala tak na 28, těch 25 možná, ale hodně vyžilých :-/
Hmm jak tak koukám, tak asi budu jediná koho tenhle díl zklamal. Jakožto fanynka Deleny možná nejsem objektivní, takže bych uvítala názor nějakého fanouška Steleny.
Za mě taky skvělý díl. Mělo to napětí, zabití Kola bylo smutný, na druhou stranu proč rozvíjet jeho postavu dál, objevoval se málo. Klaus bude zase bad boy, hurá. Příští díl vypadá zajímavě, jen Shana bych vidět nemusela, divnej týpek prostě.. Naopak Bonnie se mi v téhle rovině líbí, má parádní moc. Snad se jí naučí kontrolovat.
V prvom rade chcem poďakovať za titulky,… ste super :)
a k zhrnutiu časti … čo dodať ?! som total mimo, že sa to tým dvom podarilo,.--- zabiť Kola ?!!!! na dvoch neskúsených to celkom ušlo.. keď si predstavím časti ako Stefan s Daimonom plánovali zabiť pôvodného a oni dvaja len Kola oblejú sporýšom a bác… a trošku sa mi zavŕatal do hlavy preslov Klausa – Daimon (aj keď som fanynka Deleny) – trošku málo sa snažil prekonať ovlyvnenie Kola… Jasné, nie je to Stefan – on sa berie ako ten zlý, ale tak hádam chce len dobro pre Elenu :D
A čo sa týka Bonie – mám pocit, že ona bude mať veľký problém s tým kúzlením… myslím, že sa jej to vypomstí,.. akoby bola posadnutá, či čo…
No já jsem z tohodle dílu nadšená, za mě nejlepší díl čtvrté řady! Paráda! Fakt to konečně mělo grády. Ale zase mě tam mrzela jedna věc a to, jak Klaus mluvil s Damonem a opět mu valil do hlavy, že nemá u Eleny šanci a nakonec to bude Elena a Stefan, už mi to opravdu vadí:( To Damon nikdy nebude mít právo být šťastný? To mu to bude pořád někdo kazit? A Stefan s tím poutem… už ho mám taky dost. Sice mě s Rebekou konečně trochu i baví, ale to jeho rýpání – všeho moc škodí. Konečně se i Elena projevuje a s Damonem jsou tak krásný tým:) Oni mě prostě baví, za každých okolností – žeru je;)
Tak tento dil byl vazne super. Souhlasim malo Damona ale melo to grady . Teaim se na dalsi dil. Ela uz neni putka a snad se do modu chudinky nevrati.