#1805 Goodies: stejně jsou upíři pokaždý trochu jiný :) mě se líbil Damon v první serii jak byl u Caroline a četl knížku Stmívání :) prý: v té knížce je to úúplně blbě :)
#1803 Goodies: taky jsem říkala,že bůh ví co se s toho nakonec vyklube :D …abych byla upřímná…holky,vy snad znáte seriál který postupem času nestál za prd?? čím víc serií tím je to horší…jako u všeho…někdo tu zmiňoval ztraceni…taky dobrej seriál a jak to dopadlo…potom taková blbost,jako všechno…možná by udělala líp kdyby to ukončila 4 serií a tradááá…neříkám,že by mi deníky nechyběli,ale bojím se,že to tak zamotá a úplně mi to otráví :( protože si nějak nedokážu představit co chce dát do dálších 2 serií…a na toho Silse jsem zvědavá…co se z něho vyklube…určitě ho vykopou poslední díl 4 serie a 5 serie bude o něm… :)
#1800 Garia: Jsem na tom stejně. Nejraději mám zajeté a osvědčené věci:D Na tenhle nový „vzhled“ si budu muset ještě zvyknout… Kdyby se aspoň ty komentáře neřadily obráceně, úplně mě to mate:/
Navíc, pokud někdo takový bude existovat a bude moct přivézt zpět kohokoliv, tak to jako se vrátí všichni, kdo tam kdy umřeli?:D Však to je nereálné. Nebo si budou moct vybrat jenom 3, 5 nebo 10, které přivedou zpět?:D A proč by to ten chlápek pro ně vůbec dělal??? Jaj, mi se to fakt nelíbí:D Doufám, že ty deníky nedodupou už úplně tímhle… Normálně mi to už připomíná Piráty z Karibiku, i ta jejich výprava, co mají podstoupit, jak by jeli zachraňovat Jacka Sparrowa:D:D:D U pirátů mi to ale nevadilo, tam už člověk čeká cokoliv, je to spíš taková pohádka, ale o deníkách jsem si myslela, že jsou trochu „v rámci normálu“, jestli mi rozumíte.
Já bych se ani nedivila, kdyby to byla jenom nějaká povídačka a nakonec probudili někoho ještě horšího než jsou původní… Popravdě se mi nechce moc věřit, že by to bylo tak, jak říká ten Shane, nějaký kouzelný chlápek, co by uměl přivézt zpět mrtvé. Navíc jen ty, co pro něj umřeli? Protože tak nějak to ten profesor říkal… ti co umřeli jeho jménem. To by přece nakonec byli jenom ti z rady a hybridi, kteří umřeli kvůli tomu, aby ho mohli tou magií, kterou Bonnie čerpá z obětí, probudit. Mi to připadá už moc i na deníky… Už fakt přeplácané:/
#1799 BruceCrain: hele mě už by to ani nepřekvapilo kdyby nakonec kecal a bylo by to všechno jinak…a rodinu by mu Silas vrátil pokud umřela kvůli němu ne?? Je to okolo Shane a Silase celý nějaký divný :D to by mě zajímalo co s toho nakonec vyleze :D
áááá bože, co ste to provedli s naší milou Ednou.. :D No to než si zvyknu a zorientuju se zas… už sem starší člověk a změny špatně snášim, natož takovýho kalibru :D No.. ale hlavně, že už to zas pěkně šlape.. ;)
#1797 TNoty: Nemyslim si že kecá. Páč jaká je vůbec jeho motivace? Určitě si jednoho dne neřekl, teď pujdu pustit Silase, jen tak z hecu =)) Podle mě chce tu jeho bejvalku přivést z5 =))
myslím,že Silas se vracet v čase nebude jako to dělala Bonnie…jak už tu i někdo zmínil ona (její duše) byla na druhé straně jak tomu říkají a ona jí chtěla akorát přivést zpět…myslím,že Silas to bude dělat jinak…nějak je vzkřísí…pokud je teda pravda,že je přivede nazpátek. Taky je možný,že Shane kecá…
docela mě zaujaly promo fotky – např. Stefan mi připadá jak svatý Petr s těma klíčema, úplně to na něho sedí, rozhoduje kdo je dobrý a kdo zlý, koho pustí do nebe. Damon s krvavou rukou – to mi zase sedí na ježíše (díra po ukřižování) – aby ta jeho avizovaná smrt nebyla jako oběť kvůli někomu jinými. ale to jejich slovní označení s krví – no nevím
#1794 deppholl: a to mě se zas cestovaní časem někdy dost líbí, třeba zrovna v Misfits (až na díl s Hitlerem,to už bylo moc) nebo ve filmu Looper (i když porušování časovýho paradoxu mě vždycky irituje, asi jako Sheldona :-) nebo i v tom televizním filmu jak cestujou v Anglii do doby té bitvy francouzů s angličanama,nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenovalo. Prostě pokud se od začátku s touhle kartou hraje, člověk na to rád přistoupí (teda aspoň já) a dá se to i užít, pokud tam není moc konin. Ale jako proč by se to mělo objevit v seriálu s upírama??? proč??? to je jak kdyby třeba frodo na konci nepřišel do mordoru,ale najednou se vrátil o ty stovky let, prsten zničil rovnou a nic by se vlastně nestalo, všechny ty pěkný bitvy by vyšuměly v nějaký blbý časový smyčce. Ať na mě v TVD takovýhle kraviny nezkoušej ;-)
#1791 Nemesis23: Velký souhlas.....nemám ráda cestování v čase. Iritovalo mě to už ve filmu Zítra vstanu a opařím se čajem :D. A když začali s cestováním v čase v LOST tak jsem s nimi kvůli tomu skončila…
Jak jsem řekla, mi se taky moc nelíbí jakým směrem se to ubírá a jak to Plecka už moc kombinuje:( Ještě ve trojce to bylo snesitelné, ale to už byl podle mě vrchol těch všech tajemství a možná ještě ten lék… Úplně nejlepší by bylo, kdyby žádný nebyl. Popravdě si ani neumím představit, že by tenhle seriál došel až do šesté řady… Už teď mě všechny ty zápletky otravujou:/
takže co jsem psala… bože prosím, prosím, ať tam nedávaj žádný cestování v čase!!! Jak Bonie chtěla pomoct Eleně, tak to nebylo cestování v čase. Elena ještě byla v procesu přeměny, nebyla ani živá, ani mrtvá, ani upír, takže Bonie šla do nějaký světa duchů či co a chtěla jí tím oživit. O.k. Jako když člověk píše seriál o upírech, je jasný, že musí přístoupit na všechny ty věci s existencí upírů, vlkodlaků, pak tam přidá čarodějky atd. ale někdy někdo fakt neví kdy přestat. jako ať ten silas klidně vyčaruje ze vduchu vybouchlý lidi nebo už třicet let rozložený nebo cokoliv. ať klidně je nějakej pitomej lék na upírství, ať se o něj poperou. ale proboha hlavně ať necestujou časem, to ať nechaj na Misfits. prosíííííííím.
Ježiš, ono je to obráceně :-D chmm…tak proto mě to dopoledne čtyřikrát vykoplo a neuložila se žádná verze z těch mých komentů..hm.tak můžu začít znova :-)
#1805 Goodies: stejně jsou upíři pokaždý trochu jiný :) mě se líbil Damon v první serii jak byl u Caroline a četl knížku Stmívání :) prý: v té knížce je to úúplně blbě :)
#1810 GoodiesAspoň to ted hezky šlape ;-)
#1809 TNoty#1803 Goodies: taky jsem říkala,že bůh ví co se s toho nakonec vyklube :D …abych byla upřímná…holky,vy snad znáte seriál který postupem času nestál za prd?? čím víc serií tím je to horší…jako u všeho…někdo tu zmiňoval ztraceni…taky dobrej seriál a jak to dopadlo…potom taková blbost,jako všechno…možná by udělala líp kdyby to ukončila 4 serií a tradááá…neříkám,že by mi deníky nechyběli,ale bojím se,že to tak zamotá a úplně mi to otráví :( protože si nějak nedokážu představit co chce dát do dálších 2 serií…a na toho Silse jsem zvědavá…co se z něho vyklube…určitě ho vykopou poslední díl 4 serie a 5 serie bude o něm… :)
#1811 Goodies#1800 Garia: Jsem na tom stejně. Nejraději mám zajeté a osvědčené věci:D Na tenhle nový „vzhled“ si budu muset ještě zvyknout… Kdyby se aspoň ty komentáře neřadily obráceně, úplně mě to mate:/
#1808 TNotyNavíc, pokud někdo takový bude existovat a bude moct přivézt zpět kohokoliv, tak to jako se vrátí všichni, kdo tam kdy umřeli?:D Však to je nereálné. Nebo si budou moct vybrat jenom 3, 5 nebo 10, které přivedou zpět?:D A proč by to ten chlápek pro ně vůbec dělal??? Jaj, mi se to fakt nelíbí:D Doufám, že ty deníky nedodupou už úplně tímhle… Normálně mi to už připomíná Piráty z Karibiku, i ta jejich výprava, co mají podstoupit, jak by jeli zachraňovat Jacka Sparrowa:D:D:D U pirátů mi to ale nevadilo, tam už člověk čeká cokoliv, je to spíš taková pohádka, ale o deníkách jsem si myslela, že jsou trochu „v rámci normálu“, jestli mi rozumíte.
Já bych se ani nedivila, kdyby to byla jenom nějaká povídačka a nakonec probudili někoho ještě horšího než jsou původní… Popravdě se mi nechce moc věřit, že by to bylo tak, jak říká ten Shane, nějaký kouzelný chlápek, co by uměl přivézt zpět mrtvé. Navíc jen ty, co pro něj umřeli? Protože tak nějak to ten profesor říkal… ti co umřeli jeho jménem. To by přece nakonec byli jenom ti z rady a hybridi, kteří umřeli kvůli tomu, aby ho mohli tou magií, kterou Bonnie čerpá z obětí, probudit. Mi to připadá už moc i na deníky… Už fakt přeplácané:/
#1806 TNoty#1799 BruceCrain: hele mě už by to ani nepřekvapilo kdyby nakonec kecal a bylo by to všechno jinak…a rodinu by mu Silas vrátil pokud umřela kvůli němu ne?? Je to okolo Shane a Silase celý nějaký divný :D to by mě zajímalo co s toho nakonec vyleze :D
tady jsou nějaký fotky z 4×14 http://www.facebook.com/photo.php?…
áááá bože, co ste to provedli s naší milou Ednou.. :D No to než si zvyknu a zorientuju se zas… už sem starší člověk a změny špatně snášim, natož takovýho kalibru :D No.. ale hlavně, že už to zas pěkně šlape.. ;)
#1805 Goodies#1797 TNoty: Nemyslim si že kecá. Páč jaká je vůbec jeho motivace? Určitě si jednoho dne neřekl, teď pujdu pustit Silase, jen tak z hecu =)) Podle mě chce tu jeho bejvalku přivést z5 =))
#1802 TNotyjaké fotky? já viděla akorát jak je Stefan s Rebekhou a má nějaký jiný vlasy :)#1796 anndy:
myslím,že Silas se vracet v čase nebude jako to dělala Bonnie…jak už tu i někdo zmínil ona (její duše) byla na druhé straně jak tomu říkají a ona jí chtěla akorát přivést zpět…myslím,že Silas to bude dělat jinak…nějak je vzkřísí…pokud je teda pravda,že je přivede nazpátek. Taky je možný,že Shane kecá…
#1799 BruceCraindocela mě zaujaly promo fotky – např. Stefan mi připadá jak svatý Petr s těma klíčema, úplně to na něho sedí, rozhoduje kdo je dobrý a kdo zlý, koho pustí do nebe. Damon s krvavou rukou – to mi zase sedí na ježíše (díra po ukřižování) – aby ta jeho avizovaná smrt nebyla jako oběť kvůli někomu jinými. ale to jejich slovní označení s krví – no nevím
#1798 TNoty#1794 deppholl: a to mě se zas cestovaní časem někdy dost líbí, třeba zrovna v Misfits (až na díl s Hitlerem,to už bylo moc) nebo ve filmu Looper (i když porušování časovýho paradoxu mě vždycky irituje, asi jako Sheldona :-) nebo i v tom televizním filmu jak cestujou v Anglii do doby té bitvy francouzů s angličanama,nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenovalo. Prostě pokud se od začátku s touhle kartou hraje, člověk na to rád přistoupí (teda aspoň já) a dá se to i užít, pokud tam není moc konin. Ale jako proč by se to mělo objevit v seriálu s upírama??? proč??? to je jak kdyby třeba frodo na konci nepřišel do mordoru,ale najednou se vrátil o ty stovky let, prsten zničil rovnou a nic by se vlastně nestalo, všechny ty pěkný bitvy by vyšuměly v nějaký blbý časový smyčce. Ať na mě v TVD takovýhle kraviny nezkoušej ;-)
#1791 Nemesis23: Velký souhlas.....nemám ráda cestování v čase. Iritovalo mě to už ve filmu Zítra vstanu a opařím se čajem :D. A když začali s cestováním v čase v LOST tak jsem s nimi kvůli tomu skončila…
#1795 Nemesis23A kde je moje fotečka?:(
Jak jsem řekla, mi se taky moc nelíbí jakým směrem se to ubírá a jak to Plecka už moc kombinuje:( Ještě ve trojce to bylo snesitelné, ale to už byl podle mě vrchol těch všech tajemství a možná ještě ten lék… Úplně nejlepší by bylo, kdyby žádný nebyl. Popravdě si ani neumím představit, že by tenhle seriál došel až do šesté řady… Už teď mě všechny ty zápletky otravujou:/
takže co jsem psala… bože prosím, prosím, ať tam nedávaj žádný cestování v čase!!! Jak Bonie chtěla pomoct Eleně, tak to nebylo cestování v čase. Elena ještě byla v procesu přeměny, nebyla ani živá, ani mrtvá, ani upír, takže Bonie šla do nějaký světa duchů či co a chtěla jí tím oživit. O.k. Jako když člověk píše seriál o upírech, je jasný, že musí přístoupit na všechny ty věci s existencí upírů, vlkodlaků, pak tam přidá čarodějky atd. ale někdy někdo fakt neví kdy přestat. jako ať ten silas klidně vyčaruje ze vduchu vybouchlý lidi nebo už třicet let rozložený nebo cokoliv. ať klidně je nějakej pitomej lék na upírství, ať se o něj poperou. ale proboha hlavně ať necestujou časem, to ať nechaj na Misfits. prosíííííííím.
#1794 depphollJežiš, ono je to obráceně :-D chmm…tak proto mě to dopoledne čtyřikrát vykoplo a neuložila se žádná verze z těch mých komentů..hm.tak můžu začít znova :-)
ale jak koukám na úvodní stránce tam nejsou teďka nový díly…