:D tohle je dobrý :D jinak taky mě to nakonec napadlo,že jsem si ten popisek spletla s jiným dílem :) takže hlavně bez paniky :D …taky jsem to viděla na fcb,že jak kouknul k nebi mělo to být k Rickovi a nějak mě to teda netrklo,ale je to hezký :) určitě si chtěl rejpnout když mu Rick řekl,ať nechá Elenu bejt…klasickej Damon :) (Rick mi fakt chybí,toho jsem měla ráda)
(Damon a Mason se baví o posledním úplňku, kdy se Mason přeměnil ve vlka a málem zabil Stefana.) Mason: Jakmile se přeměním, přestávám se ovládat. Damon: Cože, nechodil jsi na cvičák?
Stefan: Už víš, kam půjdeš? Damon: Netuším. Možná do Londýna. Navštívím pár přátel. Stefan: Nemáš žádné přátele, Damone. Damon: Máš pravdu, Stefane. Mám jenom tebe, takže kam půjdeme? Stefan: My nepůjdeme nikam. Já budu žít, co nejdál od tebe to půjde. Damon: Ale my dva jsme tým. Mohli bychom spolu procestovat svět. Mohli bychom zkusit „The Amazing Race“. Stefan: Vtipné.
Hele, holky. Vy jste pochopily, že to mělo být gesto na Alarica, jak se Damon podíval na nebe, když mu Elena řekla, že ho miluje?:) Prý to někde psala Plecka, četla jsem to teď na fb. A taky i proto, že nemohl uvěřit tomu, že ho někdo miluje – tohle mi došlo no. Bobek:(
hele a neměli jsme se jen tak náhodou tenhle díl dozvědět něco ze Stefíkoví minulosti? to bylo jako to jak Rebehka řekla před Elenou,že do sebe dřív byli zamilovaný…Stefík s Rebekhou myslím…to mělo být jako ono jo?? to zase taková pecka nebyla teda :D
:D tohle je dobrý :D jinak taky mě to nakonec napadlo,že jsem si ten popisek spletla s jiným dílem :) takže hlavně bez paniky :D …taky jsem to viděla na fcb,že jak kouknul k nebi mělo to být k Rickovi a nějak mě to teda netrklo,ale je to hezký :) určitě si chtěl rejpnout když mu Rick řekl,ať nechá Elenu bejt…klasickej Damon :) (Rick mi fakt chybí,toho jsem měla ráda)
Po Tudorovcíh si čtu ještě pár hlášek a z tohodle jsem se málem počůrala:D
(Stefan si psal deník.) Damon: Drahý deníčku, dnes se mě chipmunk zeptal, jak se jmenuju. Řekl jsem mu, že Joe. Ta lež mě bude pronásledovat navždy.
:D
(Damon a Mason se baví o posledním úplňku, kdy se Mason přeměnil ve vlka a málem zabil Stefana.) Mason: Jakmile se přeměním, přestávám se ovládat. Damon: Cože, nechodil jsi na cvičák?
:D :D :D
Stefan: Už víš, kam půjdeš? Damon: Netuším. Možná do Londýna. Navštívím pár přátel. Stefan: Nemáš žádné přátele, Damone. Damon: Máš pravdu, Stefane. Mám jenom tebe, takže kam půjdeme? Stefan: My nepůjdeme nikam. Já budu žít, co nejdál od tebe to půjde. Damon: Ale my dva jsme tým. Mohli bychom spolu procestovat svět. Mohli bychom zkusit „The Amazing Race“. Stefan: Vtipné.
Holky, našla jsem stránky, kde jsou hlášky z deníků, chčím z toho maggi v kostkách:D:D:D Ten Damon…
http://www.serialzone.cz/…ky/strana-1/
Damon: Stefan má rád… Krev štěňátek. Malých, zlatých retvívrů s rozkošnými, heboučkými oušky. To je jeho oblíbené.
On je tahák celého seriálu;) Jestli ho nechají umřít, tak jen na pár dílů, protože bez něj by to mohli celé zabalit.
Tak doufám, že se to nestane.. Damon je prý celkově nejoblíbenější postava u lidí. :)
No spekuluje se o tom i na fb, ale nic přesného nikdo neví…
Co je pravdy na tom, že by měl Damon v 15 díle zemřít?? Nevíte?
Jako já už nic nezjišťuju. Popisy k dílům jsou nic neříkající tlachy a ty proma už tež stojí za prd, člověk se stejně nic nedozví…
Můžou dát nějaké lepší promo- …ať se máme na co těšit :o) A šmejdím po netu a nikde nic o 14. Jen název asi zní -Do divočiny…ne?
Goodies: no tak to mi nedošlo s tím Alaricem…, ale to druhé jo :o) vážně brouček :o)
TNoty. jj..jak píše Goodies, také jsem hledala :o) a ve 13. mají jít na ostrov hledat to místo s profesůrkem.
Hele, holky. Vy jste pochopily, že to mělo být gesto na Alarica, jak se Damon podíval na nebe, když mu Elena řekla, že ho miluje?:) Prý to někde psala Plecka, četla jsem to teď na fb. A taky i proto, že nemohl uvěřit tomu, že ho někdo miluje – tohle mi došlo no. Bobek:(
Tak jsem si s tím dala tu práci nakonec:D V popisku 12 dílu je cosik, že Klaus odhalí něco ze Stefanovi minulosti.
No mi se zdá, že to bylo v popisku 11 dílu, ne? Teď si nejsem jistá, ale znovu se mi to procházet nechce:D
.....a nebo- byl v léčebně pro duševně choré- to by vysvětlovalo, jak si vše v té své velké hlavě upravuje… :o)
..víme že, trsal s Rebecou, vraždil, bulel a zase bulel…s čím se zase vytasí :o)…že by zase kvůli něčemu bulel? Tak to by byla nehorázná pecka :o)
TNoty: no vidíš, máš pravdu- asi nám to nadrobí po kouskách, jako by na něj byl někdo zvědav-co se asi dozvíme??? :o)
hele a neměli jsme se jen tak náhodou tenhle díl dozvědět něco ze Stefíkoví minulosti? to bylo jako to jak Rebehka řekla před Elenou,že do sebe dřív byli zamilovaný…Stefík s Rebekhou myslím…to mělo být jako ono jo?? to zase taková pecka nebyla teda :D