Alexis Bledel? No, tak to si neumím představit. Pořád ji vidím jako Rory. Ten druhý chlápek je taky sexy, znám ho z White collar, ale naproti Ianovi v sobě nemá to temné kouzlo :)
Tak jsem objevila ještě jedno hlasování je to to samé jak se hlasuje Ian vs Pattinson akorát je to Britney Spears vs Ian. No zatím vyhrává Britney :(http://uk.eonline.com/…-somerhalder
Vzhledem k tomu, že Shane má velké plány s Bonnie, mohla by to být i ona. V seriálu ztratila docela prostor, dříve se objevovala víc. Na druhou stranu, Caroline by taky nebyla špatná volba, tím spíše, jak je teď protivná. Kdybych měla zachránit jednu z hořícího domu, nevím nevím…Nemám v lásce ani jednu :-D Taky to může být i Rebekah, tu už by to asi nepřekvapilo. Má fakt smůlu. Nebo to bude jen April.
kllenka: a to psali tady na stránkách? že umře nějaká ženská postava? to jsem ani nikde nečetla :) ty myslíš,že to bude Caroline? hele já myslím,že néé protože si Plecka s trojkou T+C+K určitě ještě pěkně pohraje :)
to je taky možný :) a je teda pravda,že tam bylo taky něco novýho…ty videa jsou pořád to samí dokola akorát někdo přihodí jinou písničku :) …jsem teďka koukala jak všichni vypadali v první sérii :) jak byli všichni ještě takový mlaďoučký a jiní :) Damon takovej šmudlík :D
TNoty: jj…sestříhaný.....ale tak krásně :o) až na toho Klause…to my nepřišlo sestříhané z různých filmů, dokonce jsem myslela, zda to nejsou scény z TVD.Tedy které nepoužili…
já byla chamtivá a ve snu ho měla pro sebe…žádná Elena :D:D …jojo,taky jsem to četla…určitě to bude ten lovec už jen proto,že 4×11 se jmenuje chyť mě jestli to dokážeš :) za 10 dní se dočkáme novýho dílu…se fakt už strašně těším :)
Já tu knihu nečetla, ale samozřejmě vím o co jde :-D. Pravdu máš v tom, že na druhou stranu je v určitém ohledu perfektní.
Já zas, když jsem četla tu knížku, jsem si vyloženě jako Annu představovala takovou nějakou „trubku“ jako je Alexis:D
mě se ta stránka na to hlasování strašně seká :( jojo,už vím o koho jde…se mi tam konečně zobrazili fotky :) Rory znám,ale nějak mi uniklo její jméno…
Alexis Bledel? No, tak to si neumím představit. Pořád ji vidím jako Rory. Ten druhý chlápek je taky sexy, znám ho z White collar, ale naproti Ianovi v sobě nemá to temné kouzlo :)
jj…to je tak milé :o) on má prostě nádhernou držtičku :o)
toho druhýho co soutěží s Ianem ani neznám :( ale vede zmetek!
jojo…pěkná podívaná ;)
Hlasujte pro Iana;)
http://www.mstarz.com/…le-picks.htm
Tak jsem objevila ještě jedno hlasování je to to samé jak se hlasuje Ian vs Pattinson akorát je to Britney Spears vs Ian. No zatím vyhrává Britney :( http://uk.eonline.com/…-somerhalder
Jen tak mimo – fakt je příjemný, jak teď z každého příspěvku pomrkává Damonova tvář :-)
Vzhledem k tomu, že Shane má velké plány s Bonnie, mohla by to být i ona. V seriálu ztratila docela prostor, dříve se objevovala víc. Na druhou stranu, Caroline by taky nebyla špatná volba, tím spíše, jak je teď protivná. Kdybych měla zachránit jednu z hořícího domu, nevím nevím…Nemám v lásce ani jednu :-D Taky to může být i Rebekah, tu už by to asi nepřekvapilo. Má fakt smůlu. Nebo to bude jen April.
http://vampire-diaries.4fan.cz/
TNoty: tady jsem to četla…ale nemusí umřít…i když,.. mě by tedy nechyběla :o)
kllenka: a to psali tady na stránkách? že umře nějaká ženská postava? to jsem ani nikde nečetla :) ty myslíš,že to bude Caroline? hele já myslím,že néé protože si Plecka s trojkou T+C+K určitě ještě pěkně pohraje :)
to je taky možný :) a je teda pravda,že tam bylo taky něco novýho…ty videa jsou pořád to samí dokola akorát někdo přihodí jinou písničku :) …jsem teďka koukala jak všichni vypadali v první sérii :) jak byli všichni ještě takový mlaďoučký a jiní :) Damon takovej šmudlík :D
TNoty: jj…sestříhaný.....ale tak krásně :o) až na toho Klause…to my nepřišlo sestříhané z různých filmů, dokonce jsem myslela, zda to nejsou scény z TVD.Tedy které nepoužili…
já mám absťák jdu si pustit znovu 4×09 Už aby tu byl další díl. V pauze jsem zkoukla některé další serialy ale už se nemůžu dočkat.
to je taky sestříhaný z jiných filmů :) poznávám tak film puls(jak opravuje to auto) jinak ten film je pěkná volovina :D – ten puls myslím :)
ale to si někdo hrál a sestříhal to… :)
dávám 10 bodů :D je prostě skvělej :)
já byla chamtivá a ve snu ho měla pro sebe…žádná Elena :D:D …jojo,taky jsem to četla…určitě to bude ten lovec už jen proto,že 4×11 se jmenuje chyť mě jestli to dokážeš :) za 10 dní se dočkáme novýho dílu…se fakt už strašně těším :)