toto jsem našla tzn.4×10 První epizoda po návratu na obrazovky bude podezřele připomínat The Breakfast Club. Někteří hrdinové totiž uvíznou ve školní knihovně a při tom odhalí pár věcí o sobě navzájem,které doufali,že zůstanou ukryté.Pár smutných a temných scén donutí vyjít na povrch některé pravdy, který by mohly navždy změnit Stefanův a Elenin vztah.
titulky byvaji uz pred polednem kolikrat na ulozto co vim. Ja je vzdycky najdu normalne pres google. =) A jinak zacinam pozorovat, ze diky denikum, zacinam mnohem lepe rozumet anglictine, takze se vetsinou nejdriv kouknu bez titulku uz rano a po obede si to zkouknu znova :D
Goodies: Jinak už nevím,kde bych vyšmejdila něco pozitivního.....něco co by mě donutilo věřit,že bude na co koukat…zatím mám smíšené pocity…a něco mi fakt hlava nebere…jsem zvědavá,co bude ve 4×9– snad nepokazí vánoč.pohodu,ne?
Bože… já bych mu tak prohrábla ty jeho vlasy. Ty na něm žeru asi nejvíc:D
toto jsem našla tzn.4×10 První epizoda po návratu na obrazovky bude podezřele připomínat The Breakfast Club. Někteří hrdinové totiž uvíznou ve školní knihovně a při tom odhalí pár věcí o sobě navzájem,které doufali,že zůstanou ukryté.Pár smutných a temných scén donutí vyjít na povrch některé pravdy, který by mohly navždy změnit Stefanův a Elenin vztah.
http://www.youtube.com/watch?… moje oblíbené…a podstatně jiný úhel pohledu :o)
no já bych s toho moc neměla s tou svojí angličtinou :D
nirty: jsem na tom stejně :o) a titulky nacházím až kolem 14h.
titulky byvaji uz pred polednem kolikrat na ulozto co vim. Ja je vzdycky najdu normalne pres google. =) A jinak zacinam pozorovat, ze diky denikum, zacinam mnohem lepe rozumet anglictine, takze se vetsinou nejdriv kouknu bez titulku uz rano a po obede si to zkouknu znova :D
Ne, vždycky jsou nějak odpoledne a tady právě bývají dříve než na cwzone. Ale jeden díl byly dokonce až někdy k večeru, sem myslela, že mě klepne:D
minule byli dřív na cwzone…ale já myslela,že ty titulky dělají hnedka jak se dá díl stáhnout?
Ty stahuješ titulky jinde? Já vždycky tady a tady je mají až v pátek kolem odpoledne…
Do prčic:D
určitě už budou ve čtvrtek…taky na ně musím čekat :D
http://www.facebook.com/photo.php?… :)
No, ale já si budu muset počkat na titulky, takže pro mě je to vždycky až v pátek:D
další díl je už ve čtvrtek ne??
taky jsem psala,že si myslím,že to bude on…Rebeca je stejnak zapíchnutá :) tak je tam jedinej lichej :D chudák…
Já budu tež bulet jak želva, i kdyby to bylo na oko. Počkejme aspoň do pátku, co bude v devítce a uvidíme…
TNoty: Umře Matt.....sice nevím jak…ale ten je jaksi navíc…ne?
TNoty: No to teda nesmí umřít.....sakra…to bych nerozdýchala do dalšího dílu. A ten má být až po Novém roce…no to by posr…
já už radši nešmnejdím…jestli Damon umře tak budu strašně bulet :( a budu fakt nasr*** …tak se nechám překvapit a budu doufat,že umře jen na oko… :)
Goodies: Jinak už nevím,kde bych vyšmejdila něco pozitivního.....něco co by mě donutilo věřit,že bude na co koukat…zatím mám smíšené pocity…a něco mi fakt hlava nebere…jsem zvědavá,co bude ve 4×9– snad nepokazí vánoč.pohodu,ne?