Ne, že by ji proměnil, přece jasně řekla, že upírem být nechce, ale právě ten jejich vztah když damon není zrovna takovej ten přítelovskej, sladoučkej materiál jako byl stefan. damon je prostě kus chlapa a upír a není hodnej (i když je to poslední dobou diskutabilní, pořád ho považuji za bad:) tak to myslim
Spousta fanoušků by chtěla, aby se dali dohromady, ale osobně si ten jejich vztah popravdě nedovedu moc představit. Já se zatím spokojím s tím jejich vzájemným pošťuchováním:D Budeme muset počkat, co si na nás Julie a Kevin zase vymyslí:)
Mě by zajímalo,jestli se vztah mezi Elenou a Damonem víc vyvine…protože jsou si pořád blíž…už si několikrát zachránili navzájem život..on jí miluje,ona mu přiznala,že ho má taky ráda…
Mně přišel jako neslabší díl ten, jak se Klaus snažil v horách přeměnit ty vlkodlaky na hybridy, to jsem se celou dobu nudila. Tenhle díl se mi naopak docela líbil. A abych byla upřímná, tak ve mně i zanechal nějakej dojem, pocit. Teď jsem to dokoukala a je mi fakt smutno z toho, že moje oblíbenkyně Anna už zase ze seriálu zmizela, protože jsem je s Jeremym fakt zbožňovala a tetelila jsem se radostí, když se teď mohli i dotknout :(. No a jeslti teď zase bude i Stefan nakonec hodnej a Damon zase ostrouhá, tak ať už se jdou scénáristi fakt bodnout :(. Jak k tomu my nefanoušci trapnýho Stefana přijdeme?? :(:(:(:(
Souhlasím s Aduska1612 a jsem si na 99% jistá, že Kat není mrtvá. Upíra zabije jen dřevěný kolík do srdce, sluneční světlo a oheň. Řekla bych, že Kat bude nanejvýš hodně vysušená, i když to asi není příjemný pocit pro upíra, tak se na to podle mě neumírá:) (viz upíři z hrobky).
No ja si myslím, že by ho Kath přece jen chránila, protože s duchy nemluví každej (i když to očividně bejvávalo) a Jeremy se ukázal jako dobrý zdroj informací, ne?
Tohle všechno jsou jen dohady, možné varianty jsou obě, ale řekla bych, že trochu vyschlej přece jen byl, a co se Katherin týče, tak v tom díle z minulosti taky nechal Stefana být, i když věděl, co je zač. Uvidíme:)
Já myslím, že jako lovec upírů by Michael spíš vystartoval po Catherine než po Jeremym…nebude to obyčejný upír, když „nevyschl“ a k probuzení nepotřeboval krev, ale stačilo ho jen vyrušit ze spánku ;)
Ne, že by ji proměnil, přece jasně řekla, že upírem být nechce, ale právě ten jejich vztah když damon není zrovna takovej ten přítelovskej, sladoučkej materiál jako byl stefan. damon je prostě kus chlapa a upír a není hodnej (i když je to poslední dobou diskutabilní, pořád ho považuji za bad:) tak to myslim
Myslíš,že by Damon Elenu změnil…chodili by do Grilu a občas by někoho zakousli…a byli spolu až na věky?Když teď Elena poslala Stefana do háje…
Já si nedovedu představit ten jejich vztah po tom, chodit spolu po městě za ručičky?, vysedávat v Grillu?, občas zakousnout nevinného kolemjdoucího?:)
Já si to umim představit..... =D už spolu něco málem měli…ae piokaždý je někdo vyrušil ne? =D
Spousta fanoušků by chtěla, aby se dali dohromady, ale osobně si ten jejich vztah popravdě nedovedu moc představit. Já se zatím spokojím s tím jejich vzájemným pošťuchováním:D Budeme muset počkat, co si na nás Julie a Kevin zase vymyslí:)
Mno máme stejnou otázku… =D Jsou si blízký,ale možná,.že když teď Stefan odešel tak by mohli =D
No možná,že by se vztah mezi Elenou a Damonem vyvinul,kdyby tam byl o něco delší dobu =)
Já myslim,že ona neni zlá,ale spíš je to potvora…vždycky zvolí to co je nelepší pro ní…
Mě by zajímalo,jestli se vztah mezi Elenou a Damonem víc vyvine…protože jsou si pořád blíž…už si několikrát zachránili navzájem život..on jí miluje,ona mu přiznala,že ho má taky ráda…
Mně přišel jako neslabší díl ten, jak se Klaus snažil v horách přeměnit ty vlkodlaky na hybridy, to jsem se celou dobu nudila. Tenhle díl se mi naopak docela líbil. A abych byla upřímná, tak ve mně i zanechal nějakej dojem, pocit. Teď jsem to dokoukala a je mi fakt smutno z toho, že moje oblíbenkyně Anna už zase ze seriálu zmizela, protože jsem je s Jeremym fakt zbožňovala a tetelila jsem se radostí, když se teď mohli i dotknout :(. No a jeslti teď zase bude i Stefan nakonec hodnej a Damon zase ostrouhá, tak ať už se jdou scénáristi fakt bodnout :(. Jak k tomu my nefanoušci trapnýho Stefana přijdeme?? :( :( :( :(
Nevíte, jestli je pravda, že epizoda s03e09 bude poslední v tomto roce? :-(
až na pár okamžiků podle mě zatím nejslabší díl série
Hlasujte pro svou nejoblíbenější postavu na http://uk.eonline.com/…_vote/271527
přesně tak a taky si myslím,že se tenhle lovec upírů bude chtít něco od Katherin dozvědět
Souhlasím s Aduska1612 a jsem si na 99% jistá, že Kat není mrtvá. Upíra zabije jen dřevěný kolík do srdce, sluneční světlo a oheň. Řekla bych, že Kat bude nanejvýš hodně vysušená, i když to asi není příjemný pocit pro upíra, tak se na to podle mě neumírá:) (viz upíři z hrobky).
Určitě ne, to se neboj tu jen tak nezabijou :-)
to mi neříkejte, že Katherine umřela?!
No ja si myslím, že by ho Kath přece jen chránila, protože s duchy nemluví každej (i když to očividně bejvávalo) a Jeremy se ukázal jako dobrý zdroj informací, ne?
Tohle všechno jsou jen dohady, možné varianty jsou obě, ale řekla bych, že trochu vyschlej přece jen byl, a co se Katherin týče, tak v tom díle z minulosti taky nechal Stefana být, i když věděl, co je zač. Uvidíme:)
Já myslím, že jako lovec upírů by Michael spíš vystartoval po Catherine než po Jeremym…nebude to obyčejný upír, když „nevyschl“ a k probuzení nepotřeboval krev, ale stačilo ho jen vyrušit ze spánku ;)