Je postava SPOILER opravdu mrtvá?

Je postava SPOILER opravdu mrtvá?

13.12.2017 15:35


V nejnovější epizodě jsme se dočkali opět scény, ve které byl život jedné hlavní postavy ohrožen. A bohužel nevíme, jak to s danou postavou bude, zda střet se svým nepřítelem přežila. Proto nezapomeňte hlasovat v anketě a dát nám vědět v komentářích, jak podle vás daná postava skončila.


V epizodě Wakey, Wakey se Julius, který byl nedávno proměněn Vanessou zpět v člověka, setkal se svým největším rivalem Dmitrim a svým bývalým sluhou Scabem, který se po jeho boku v poslední době výborně vypracoval. I když Dmitri toužil především po záhadném klíči, který otevře dveře k pradávnému upírovi, nemohl si nechat ujít zasadit Juliusovi smrtící ránu.

Jedná se o soupeře, o kterém ví, že se ho pokusil již několikrát zradit a svrhnout z pomyslného upířího trůnu. Dmitri nejdříve Juliuse škrtil a posléze s ním praštil o strom. Zatím nevíme, jak na tom Julius bude, ale Dmitri se Scabem pyšně prohlásili, že ho zabili. Doktorka si to nemohla ověřit a byla nucena utíkat lesem. Co si tedy myslíte vy? Není už Julius mezi námi?

(Neřekl Julius seriálu své poslední sbohem? Foto: Syfy)

Je Julius skutečně mrtvý?

91%
9%
34 hlasů

Jít na Van Helsing | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!