Seriálu se dočkáme i příští rok, můžeme se těšit na třetí sezónu

Seriálu se dočkáme i příští rok, můžeme se těšit na třetí sezónu

21.12.2017 20:15


Do konce druhé řady zbývají pouze tři epizody a stále jsme nevěděli, zda se s upířím seriálem budeme setkávat i v příštím roce. Čekání jsou naštěstí u konce. Stanice Syfy seriál obnovuje a Vanessa s náma bude i v roce 2018. O čem by údajně mohla třetí řada být?


Tak nakonec to přeci jen dobře dopadlo. Seriál je pomalu u svého konce druhé série, a tak stále ve vzduchu visela otázka, zda se dočkáme třetí řady. Nyní to potvrdila stanice Syfy, která se seriálem nadále počítá, i když sledovanost šla oproti minulé řadě výrazně dolů. Produkce nové sezóny by podle všech dostupných informací měla začít na začátku února příštího roku.

(Brutálních scén se dočkáme i v příští řadě. Foto: Syfy)

Opět se dočkáme třinácti epizod a opět se seriál vrátí na podzim roku 2018. Neil LaBute, jeden z tvůrců seriálu, je šťastný, že příběh Vanessy Helsing bude pokračovat i v příštím roce. Můžeme se údajně těšit na nové příběhy a prohlubování stále rozrůstajícího se světa seriálu Van Helsing. Duch třetí sezóny se má nést v podobě té druhé, která se poučila od chyb první řady, která kritiky nebyla příliš vřele přijata.

LaBute také řekl něco málo o nové sezóně:

Náš tým připravuje další skvělá dobrodružství a také nás čeká pár překvapení. Očekávejte plno krve a hlasitý řev našich postav, které jsou připraveni zemřít, zatímco osud lidstva je čím dál blíž a blíž na pokraji chaosu a naprosté temnoty.

Jste rádi, že se dočkáme pokračování, nebo byste nejradši seriál viděli zrušený?


Jít na Van Helsing | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!