Greg Nicotero se podělil o své plány se zimou

Greg Nicotero se podělil o své plány se zimou

25.4.2018 15:00


Pokud si všechny série pamatujete dobře, tak víte, že jsme se v seriálu nikdy nedočkali zimy. To by mohla napravit například jedna z dalších minisérií.


Zimní období je v souvislosti se seriálech The Walking Dead často probírané téma. Zimy jsme se totiž v seriálu zatím nikdy nedočkali, ale podle mnohých by se jednalo o unikátní záležitost, na kterou by se dlouho vzpomínalo. Na jednu stranu je pravda, že by s tím byla spousta práce – natáčení v zimě není lehké ani levné. Seriálu by to ale přidalo atmosféru, kterou jsme v něm ještě nikdy neviděli.

I když tvůrci zimu prozatím zamítají, tak mají jisté plány. „V komiksové předloze je vždycky skvělé, když je tam studené počasí nebo přímo zima. Napsal jsem už scénář k pár webepizodám, které jsou zasazeny do zimy. Doufám v to, že se někdy dostaneme do zcela jiné lokace, kde bude zima. Zimní zombíci jsou totiž sakra skvělí. Když však rozmrznou, tak jste v pytli,“ řekl tvůrce Greg Nicotero.

(Dočkáme se někdy zimy jako v komiksech? Foto: CREW)

Pokud by zimní období představovalo takový problém pro seriál, tak by tvůrci mohli vytvořit další minisérie, ve kterých bychom se do chladných oblastí podívali. To snad nebude zas tak velký problém.

Zdroj článku: Comic Book


Jít na The Walking Dead | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!